2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
me güzel sonuc iyi çıkmış nasil dayandin cinsiyeti sormadan:)

benim de Allianz. memorialde indirimli 8 bine dogum yaptim 3 yil önce. mecburen riskli oldugum için. dr m oradaydi.

Kizlar bu betaya gore cinsiyetleriniz tuttu mu ? 2 li testte ? 50 alti erkek 50 ustu kiz diyolar sizde ne cikti

ben de buyukte ozelde erken dogumu da ozelde küçük oglumuda ozelde yaptim sgk gecmiyordu küçük oglumda. bu sefer gidisat iyi sgk gecen oZel olabilir inşallah

hiç heyecanım yok. Ailemde halam teyzelerim annem ve ablamın ilk çocukları vefat etti..Kimi doğdu kimi anne karnında öldü..O yüzden endişeliyim..

Öyle düşünme hayırlısı de ölüm genetik olamaz canım bir sorun varsa da belki sen annenlere değilde baba tarafına çekmişssindir, ama bunu kafana takıp üzülürsen gerçekten bebeğine zarar verebilirsin üzmeyelim

sagol canım da baba tarafı dediğim 3 halam onlarında öyleydi.

Kısmet herşey

sen sıkma cınını üzme bebişi Allahın izniyle birşey olmaz vardır demekki ailede bir problem sen kontrollerini ihmal etme iyi de bak kendine dualarımız seninle...

teşekkür ederim canım akla takılmayacak gibi değil maalesef biz de bunu ablamın bebeği öldüğü zaman anladık.. Bakalım veren Allah alan Allah.teşekkür ederim ilgin için.

cocuk takımında gereksiz parcalar da oldugunu düşünüyorum şahsen ben park yatak alıcam bir de dolap o kadar. ikeada dolap ve sifonyerler cok uygun bakmanı tavsiye ederim. hem oda yapmak için erken diyorlar yanında yatıyor ya, 1 yasında falan yaparsın.

1200 tl veren ztn iyi paralar aldığından gözü görmez
yok canim bazen mecbur kaliyorsun. ben daha once 25haftalik oglumu kaybettim4 gün yasadi.cok agir travmayasadim. rahim agzi yetmezligi nedeniyle normalde 4 cm olmasi gereken rahim agzi uzunlugum 1.8 e indihem de 13. haftada. istanbulda perinatologum Ataşehir Memorial de calisiyordu. ve karnimda4 yerden minik kesilerle rahimagzini dikti yoksa yine bebekkbuyuyunce kaybedecektim rahim tasimiyor.8 bin tuttu o islem dogumda 8 bin bazen mecburen de gidiyorsun bu tür hastanelere ve birikimleri harciyorsun:)) sağlıklı olsaydim da tarlada doguraydim

ya tabi mecbur olunca verilir. benim ablam tüp bebek aşılama vs yıllarca bi ev parası harcamıştır kesin

öyle tabiki cnm geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz.

sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…