me güzel sonuc iyi çıkmış nasil dayandin cinsiyeti sormadan:)merhaba kızlar çoğunlukta herkes cinsiyeti öğrenmiş sanırım :=) ben daha öğrenmedim. sormadım hiç doktora o da söylemedi. ilk bebeğim olucak.. dün ikili tarama sonucumuz da gayet güzel dedi elhamdülillah :=)
hiç heyecanım yok. Ailemde halam teyzelerim annem ve ablamın ilk çocukları vefat etti..Kimi doğdu kimi anne karnında öldü..O yüzden endişeliyim..
ikili teste sevindim canim icin rahatlamistirTekrar selam bayanlar, ikili test sonucum iyi çıktı şükür ama cinsiyet için henüz küçük 2 hafta sonra bakarız dedi gösterirse oda :) Neyse sağlıklıyız ya buna da şükür..
benim de Allianz. memorialde indirimli 8 bine dogum yaptim 3 yil önce. mecburen riskli oldugum için. dr m oradaydi.Arkadaşlar ben ikili testimi Anadolu Sağlık merkezinde muayene dahil 125TL ye yaptirdim. Allianz Sigorta fiyatı bu. Acıbadem gerçekten çok fazla zaten açıkçası benim o hastaneye nedense hiç güvenim yok. Bebek Arabası içinde açıkçası ben abimdem kuzenden filan almayi düşünüyorum benimde ilk çocuğum olacak nasipse üstelik çok zor sahip olacağım ama gereksiz şeylere masraf yapmayı düşünüyorum ikinci el olsada olur geleceğini güzel yapalım yeter
oyy masallahh acıbadem daha ınsaflıymıs gercekten..benim de Allianz. memorialde indirimli 8 bine dogum yaptim 3 yil önce. mecburen riskli oldugum için. dr m oradaydi.
ben de buyukte ozelde erken dogumu da ozelde küçük oglumuda ozelde yaptim sgk gecmiyordu küçük oglumda. bu sefer gidisat iyi sgk gecen oZel olabilir inşallahOğlum devlette olmuştu. Ama drumun özel muayenehanesine gidiyordum çok memnundum. Bu sefer ssk ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum. Eskiden 4-5 sene önce bu hastaneye fiyatlardan yaklaşılmıyordu bile. Şu an bizim için daha hesaplı. Özel muayenehaneler 200 lira iken, özel hastanede 50 tl ve aynı ilgi var drlarda.
hiç heyecanım yok. Ailemde halam teyzelerim annem ve ablamın ilk çocukları vefat etti..Kimi doğdu kimi anne karnında öldü..O yüzden endişeliyim..
Öyle düşünme hayırlısı de ölüm genetik olamaz canım bir sorun varsa da belki sen annenlere değilde baba tarafına çekmişssindir, ama bunu kafana takıp üzülürsen gerçekten bebeğine zarar verebilirsin üzmeyelim
sagol canım da baba tarafı dediğim 3 halam onlarında öyleydi.
Kısmet herşey
sen sıkma cınını üzme bebişi Allahın izniyle birşey olmaz vardır demekki ailede bir problem sen kontrollerini ihmal etme iyi de bak kendine dualarımız seninle...
cocuk takımında gereksiz parcalar da oldugunu düşünüyorum şahsen ben park yatak alıcam bir de dolap o kadar. ikeada dolap ve sifonyerler cok uygun bakmanı tavsiye ederim. hem oda yapmak için erken diyorlar yanında yatıyor ya, 1 yasında falan yaparsın.kızlar çocuk takımı + park yatak almak mantıklı mı sizce ne yapacağımı şaşırdım karar veremiyorum tek park alsam kıyafetleri için ne yapacağım ikisin de alsam baya masraf oluyorbana bir çözüm söyleyin annişler siz ne yapacaksınız
ikili teste sevindim canim icin rahatlamistir
yok canim bazen mecbur kaliyorsun. ben daha once 25haftalik oglumu kaybettim4 gün yasadi.cok agir travmayasadim. rahim agzi yetmezligi nedeniyle normalde 4 cm olmasi gereken rahim agzi uzunlugum 1.8 e indihem de 13. haftada. istanbulda perinatologum Ataşehir Memorial de calisiyordu. ve karnimda4 yerden minik kesilerle rahimagzini dikti yoksa yine bebekkbuyuyunce kaybedecektim rahim tasimiyor.8 bin tuttu o islem dogumda 8 bin bazen mecburen de gidiyorsun bu tür hastanelere ve birikimleri harciyorsun:)) sağlıklı olsaydim da tarlada doguraydim1200 tl veren ztn iyi paralar aldığından gözü görmez
yok canim bazen mecbur kaliyorsun. ben daha once 25haftalik oglumu kaybettim4 gün yasadi.cok agir travmayasadim. rahim agzi yetmezligi nedeniyle normalde 4 cm olmasi gereken rahim agzi uzunlugum 1.8 e indihem de 13. haftada. istanbulda perinatologum Ataşehir Memorial de calisiyordu. ve karnimda4 yerden minik kesilerle rahimagzini dikti yoksa yine bebekkbuyuyunce kaybedecektim rahim tasimiyor.8 bin tuttu o islem dogumda 8 bin bazen mecburen de gidiyorsun bu tür hastanelere ve birikimleri harciyorsun:)) sağlıklı olsaydim da tarlada doguraydim
Canim nerde yaziyor ki anlamadim?
gülümse dim mesajina.:)Mustafa Bora çok güzel canım isimlerin anlamlari kişi karakterine yansiyo evet örn benim ismim emel (arzu istek) benimde isteklerim hiç bitmiyor :)))
öyle tabiki cnm geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz.yok canim bazen mecbur kaliyorsun. ben daha once 25haftalik oglumu kaybettim4 gün yasadi.cok agir travmayasadim. rahim agzi yetmezligi nedeniyle normalde 4 cm olmasi gereken rahim agzi uzunlugum 1.8 e indihem de 13. haftada. istanbulda perinatologum Ataşehir Memorial de calisiyordu. ve karnimda4 yerden minik kesilerle rahimagzini dikti yoksa yine bebekkbuyuyunce kaybedecektim rahim tasimiyor.8 bin tuttu o islem dogumda 8 bin bazen mecburen de gidiyorsun bu tür hastanelere ve birikimleri harciyorsun:)) sağlıklı olsaydim da tarlada doguraydim
sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi inşallahyok canim bazen mecbur kaliyorsun. ben daha once 25haftalik oglumu kaybettim4 gün yasadi.cok agir travmayasadim. rahim agzi yetmezligi nedeniyle normalde 4 cm olmasi gereken rahim agzi uzunlugum 1.8 e indihem de 13. haftada. istanbulda perinatologum Ataşehir Memorial de calisiyordu. ve karnimda4 yerden minik kesilerle rahimagzini dikti yoksa yine bebekkbuyuyunce kaybedecektim rahim tasimiyor.8 bin tuttu o islem dogumda 8 bin bazen mecburen de gidiyorsun bu tür hastanelere ve birikimleri harciyorsun:)) sağlıklı olsaydim da tarlada doguraydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?