Benim 30 cikti %60 kiz dedi zaten 50 50 sana var bende sasirdimbenim 74 çıktı ama benim kan değerlerim ztn hep yüksek çıkar.
Bende 54 cikti doktor buyuk ihtimal kiz diyo.ikili testte de kiz dediler canim
bu resimde bence belli degil nub.
Canim benim 30 cikti ve %60 kiz dedi degismezse ki zaten 50 50 sana var hahahaha :) kafam karisti cok
çok iyiymiş ben dogum icin 6 ay hamile kalmama şartı vardi ya 3 ayin sonunda kaldim yoksa benim de karsilayacakti.Anadolu Sağlık Merkezi nde normal 6000tl sezaryen 10000tl diye duydum ama Allianz benim doğumu % 100 karşılıyor çok şükür muayene de 27tl ödüyorum aylık baya ekonomik benim için
Mrb arkadaşlar ben bugun ikili test için gittim burun kemiği oluşmustu ense kalınlıgı 0,91 çıktı kan verdim 1 hafta sonra çıkacak ultrasonda iyidi herşey kan değiştirir mi sonucu olumsuz birşey olabilir mi sizce
1 ay sonra öğrenicez 14 temmuz randevu.beklicez mecbur
Herkeste bu teori tutmuyor zaten canim.dedigin gibi yuzde 50 sans varCanim benim 30 cikti ve %60 kiz dedi degismezse ki zaten 50 50 sana var hahahaha :) kafam karisti cok
Herkeste bu teori tutmuyor zaten canim.dedigin gibi yuzde 50 sans varinsallahh hayirlisi olurrr.
Anladım cnm bakalım 3 hafta daha sabredicez beklemek ne zor.16. haftaya kadar değişebiliyormuş canım
bence erkek canım, baska foto var mımeridyenleri bile şaşırttı adam bize
bacaklari kapalı buradabence de değil cihaz ztn kötü adam nasıl gördü de kız dedi anlamadım.
Hamile kalmadan önce tam bir çikolatakoliktim hiç duramazdim eşim kiziodu bana adet zamanı kuduruyodum hamile kaldım iki defa yediysem oda zorla tatlı herşey hiç tatlı yiyemiyorum çok acayipBen normalde cıkolatayı cok sevıyodum Hernekadar kılo korkusundan cok yemesem de azara azar yıyodum Ama ıcınde kafeın var dıe korktum, bebegın kalbıne zararı olabılırmıs dıe duydum Nerseyse hıc yemıyorum
☺gülümse dim mesajina.:)
belirtiler cok ortada geldi yani bana ben pek itibar edemedim :s
cıkıntıyı görmedi doktorun ya?paralel duruyorsa kız yukarı doğru erkekmiş bu dr.dan kesin bilgi.. yönüne bakıolarmış
ay benimde büyük ihtimal oğlum olacak benim dışım da herkes hayal kırıklığı yaşadı kız bekliyorlardı ama kısmet çok uzun süreden sonra gelen bir bebek yaşım biraz büyükartik öyle yapacagiz. 9 ay yattim ben bu son dediydim dagittim.son dedim belki kiz olur yine erkek:) saglikla gelsinler insallah.
canim ya ailede oyle oyle kötü oykuler varmış cihazi iyi dr tercih et canim ya. bir de perinatologa gittin mi hiçbence de değil cihaz ztn kötü adam nasıl gördü de kız dedi anlamadım.
buçukları sayarsak ben 40.7'yim :) ama valla 40 hissediyor muyum hayır :) ... inşallah sağlıkla sıhhatle tamamlarız. ileri yaş hamileliğin en büyük handikapı beyazlar... benim ilk hamileliğim 32 yaşımdaydı, o zaman böyle bir görüntü olmamıştı açıkçası... neyse ne yapalım biraz beyaz gezeceğiz. sevgilerahaaa bir yaşlı buldum:) ben de 38.5:))
bacaklari kapalı burada
canim ya ailede oyle oyle kötü oykuler varmış cihazi iyi dr tercih et canim ya. bir de perinatologa gittin mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?