2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Anadolu Sağlık Merkezi nde normal 6000tl sezaryen 10000tl diye duydum ama Allianz benim doğumu % 100 karşılıyor çok şükür muayene de 27tl ödüyorum aylık baya ekonomik benim için
çok iyiymiş ben dogum icin 6 ay hamile kalmama şartı vardi ya 3 ayin sonunda kaldim yoksa benim de karsilayacakti.

Canim benimde ayni cikti. Hersey harika gozukuyor dedi doktorum gelisimi cok iyi dedi. Kanda betaya falan bakiyolar. Hic degismiyo yani

Hamile kalmadan önce tam bir çikolatakoliktim hiç duramazdim eşim kiziodu bana adet zamanı kuduruyodum hamile kaldım iki defa yediysem oda zorla tatlı herşey hiç tatlı yiyemiyorum çok acayip

belirtiler cok ortada geldi yani bana ben pek itibar edemedim :s
cıkıntıyı görmedi doktorun ya? paralel duruyorsa kız yukarı doğru erkekmiş bu dr.dan kesin bilgi.. yönüne bakıolarmış

Eklentiler

• image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 75
  • image.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 83
artik öyle yapacagiz. 9 ay yattim ben bu son dediydim dagittim.son dedim belki kiz olur yine erkek:) saglikla gelsinler insallah.
ay benimde büyük ihtimal oğlum olacak benim dışım da herkes hayal kırıklığı yaşadı kız bekliyorlardı ama kısmet çok uzun süreden sonra gelen bir bebek yaşım biraz büyük

ahaaa bir yaşlı buldum:) ben de 38.5:))
buçukları sayarsak ben 40.7'yim :) ama valla 40 hissediyor muyum hayır :) ... inşallah sağlıkla sıhhatle tamamlarız. ileri yaş hamileliğin en büyük handikapı beyazlar... benim ilk hamileliğim 32 yaşımdaydı, o zaman böyle bir görüntü olmamıştı açıkçası... neyse ne yapalım biraz beyaz gezeceğiz. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…