2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bizim abiden kalma salincak besik aeaba var kiyafetleri vermistim ama.

kızlar alacaklarımızdan behsedelim biraz ben hemen almak istiyorum herseyi tez canlıyım ya
bebek arabası concord neo düşünüyoruz. ev tipi ana kucagı da bright start begendim bi tane salıncaklı degil ama. Titresimli olanlar iyi gaz cıkartıyormuş..müzikli de cok tatlı bazı bebekler sevmıyormuş insallah kızım hoşlanır

ya tabi mecbur olunca verilir. benim ablam tüp bebek aşılama vs yıllarca bi ev parası harcamıştır kesin
sorma 8 bin de tüp bebek tuttu. ama o tup bebek basarisiz oldu.dogal geldi bebisim. allahkolay hamilelik ve dogum nasip etsin. Aile gecmisini dedin di mi drye

Az önce eşim aradı ya defne olmasami baska birseymi düşünsek dedi bu isim konusu doguma kadar ancak netlesir

sorma 8 bin de tüp bebek tuttu. ama o tup bebek basarisiz oldu.dogal geldi bebisim. allahkolay hamilelik ve dogum nasip etsin. Aile gecmisini dedin di mi drye

tam demedim 1 ay sonra giidcem eşim varken konuşmak istemedim. oda kafaya takmasın . Ablamın da 18 sene çocuğu olmadı evlatlık almak için ev aldı. tam başvuru yapacaktı hamile olduğunu öğrendi..8 aylık karnında vefat etti..2 sene sonra oğlu oldu afacan 2,5 yaşında.. Az önce aradım teyze ben geldim tamam mı sende gel diyor..

belirtiler cok ortada geldi yani bana ben pek itibar edemedim :s
cıkıntıyı görmedi doktorun ya? paralel duruyorsa kız yukarı doğru erkekmiş bu dr.dan kesin bilgi.. yönüne bakıolarmış

meridyenleri bile şaşırttı adam bize

Eklentiler

• image.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 63
benim de Allianz. memorialde indirimli 8 bine dogum yaptim 3 yil önce. mecburen riskli oldugum için. dr m oradaydi.

Anadolu Sağlık Merkezi nde normal 6000tl sezaryen 10000tl diye duydum ama Allianz benim doğumu % 100 karşılıyor çok şükür muayene de 27tl ödüyorum aylık baya ekonomik benim için

Amin canm Ne güzel dua etmişsin :)

Mrb arkadaşlar ben bugun ikili test için gittim burun kemiği oluşmustu ense kalınlıgı 0,91 çıktı kan verdim 1 hafta sonra çıkacak ultrasonda iyidi herşey kan değiştirir mi sonucu olumsuz birşey olabilir mi sizce

Anadolu Sağlık Merkezi nde normal 6000tl sezaryen 10000tl diye duydum ama Allianz benim doğumu % 100 karşılıyor çok şükür muayene de 27tl ödüyorum aylık baya ekonomik benim için

sigortana ne kadar ödemiştin canım yıllık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…