mesacım senin bebişlerin cinsiyeti belli oldu muHamile kalmadan önce tam bir çikolatakoliktim hiç duramazdim eşim kiziodu bana adet zamanı kuduruyodum hamile kaldım iki defa yediysem oda zorla tatlı herşey hiç tatlı yiyemiyorum çok acayip
ben 38.5 umay benimde büyük ihtimal oğlum olacak benim dışım da herkes hayal kırıklığı yaşadı kız bekliyorlardı ama kısmet çok uzun süreden sonra gelen bir bebek yaşım biraz büyük
Hamile kalmadan önce tam bir çikolatakoliktim hiç duramazdim eşim kiziodu bana adet zamanı kuduruyodum hamile kaldım iki defa yediysem oda zorla tatlı herşey hiç tatlı yiyemiyorum çok acayip
evet canım ilk çocuk ben de 35 yaşımdayım geçtiğmiz kasım da da bir düşük olduben 38.5 umilk cocuk mu peki
arastir canim 18 22 arasi ayrıntılı iltrason zamani. ben hataydan istanbula gelecegim o dogumumu yaptiran perinatolog dr me. yaş da var bende. hem bazi hastaliklar anne karninda gorupup tedavi edilebiliyorperinatolog gitmedim haklısın araştırıcam şimdi.
arastir canim 18 22 arasi ayrıntılı iltrason zamani. ben hataydan istanbula gelecegim o dogumumu yaptiran perinatolog dr me. yaş da var bende. hem bazi hastaliklar anne karninda gorupup tedavi edilebiliyor
hadi bakalım:) 2 yil sonra da 2. olur belkim:)evet canım ilk çocuk ben de 35 yaşımdayım geçtiğmiz kasım da da bir düşük oldu
Ne güzel işte İnş bundan sonra da yemezsın, doğumdan sonra da hemen kılo verrsn :) Keşke bana da oyle bı ığretı gelse ama maşallah hiçbişeyden tiksinmiyorum ne varsa silip süpürüyorum :)
Ayyy ciddimisin beni çok sevindirdin korkmama gerek yok yani artık binlerce şükür RabbimeCanim benimde ayni cikti. Hersey harika gozukuyor dedi doktorum gelisimi cok iyi dedi. Kanda betaya falan bakiyolar. Hic degismiyo yani
arastirmadim canım çünkü ayni dr me gidecegim. 13. hafta gittigimde 400 vermistim ayrintiliya sgk geçmiyor biraz pahali ama bir saate yakin her organina baktı simdi 22 de çağırdıevet detaylı ultrason baktırıcam bende.. fiyat aldınız mı hiç..
ben bir tane çocuğum olsun istiyorum ama yine de büyük konuş mayayım yani belli olmaz daha hamileyke bu kadar sevilen bebek doğunca nasıl olur doyamazsak çocuk sevgisine olabilirhadi bakalım:) 2 yil sonra da 2. olur belkim:)
valla benim de yüzük testine göre kız çıkıyo ama henüz öğrenmedik cinsiyetini.yüzük testinin yanıldığını kimsede görmedim daha.bakalım bizde tutacak mı?Benimde 6 temmuzda . Offf yuzuk testi cin takvimi hepsi erkege isaretbaska yontem varmi onuda deniyimmm
bence yasin fazla degilse degistirmezMrb arkadaşlar ben bugun ikili test için gittim burun kemiği oluşmustu ense kalınlıgı 0,91 çıktı kan verdim 1 hafta sonra çıkacak ultrasonda iyidi herşey kan değiştirir mi sonucu olumsuz birşey olabilir mi sizce
arastirmadim canım çünkü ayni dr me gidecegim. 13. hafta gittigimde 400 vermistim ayrintiliya sgk geçmiyor biraz pahali ama bir saate yakin her organina baktı simdi 22 de çağırdı
ben hep iki isterdim 3 olacak şimdi:) hayirlisi tabi.ben bir tane çocuğum olsun istiyorum ama yine de büyük konuş mayayım yani belli olmaz daha hamileyke bu kadar sevilen bebek doğunca nasıl olur doyamazsak çocuk sevgisine olabilir
Tamam özelden atayım sizeSöyle kız söylee =) Hepimiz değişik isim arıyoruz zaten
ayyy çok merak ettim söyle ya özel den at çok merak ettim
canim yuzuge gore kiz benim ama usg ye gore erkek. hala yuzuge inanmak istiyorum:)valla benim de yüzük testine göre kız çıkıyo ama henüz öğrenmedik cinsiyetini.yüzük testinin yanıldığını kimsede görmedim daha.bakalım bizde tutacak mı?
Ayyy ciddimisin beni çok sevindirdin korkmama gerek yok yani artık binlerce şükür Rabbime
maşallah senin ikili test sonucun nasıl dı benim 1/2520 çıktı dr iyi dediben hep iki isterdim 3 olacak şimdi:) hayirlisi tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?