2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hamile kalmadan önce tam bir çikolatakoliktim hiç duramazdim eşim kiziodu bana adet zamanı kuduruyodum hamile kaldım iki defa yediysem oda zorla tatlı herşey hiç tatlı yiyemiyorum çok acayip
mesacım senin bebişlerin cinsiyeti belli oldu mu

Hamile kalmadan önce tam bir çikolatakoliktim hiç duramazdim eşim kiziodu bana adet zamanı kuduruyodum hamile kaldım iki defa yediysem oda zorla tatlı herşey hiç tatlı yiyemiyorum çok acayip

Ne güzel işte İnş bundan sonra da yemezsın, doğumdan sonra da hemen kılo verrsn :) Keşke bana da oyle bı ığretı gelse ama maşallah hiçbişeyden tiksinmiyorum ne varsa silip süpürüyorum :)

arastir canim 18 22 arasi ayrıntılı iltrason zamani. ben hataydan istanbula gelecegim o dogumumu yaptiran perinatolog dr me. yaş da var bende. hem bazi hastaliklar anne karninda gorupup tedavi edilebiliyor

evet detaylı ultrason baktırıcam bende.. fiyat aldınız mı hiç..

Kızlar sanırım bizimki pipili doktor erkek gibi dedi tabi daha erken de dedi ense kalınlığı iyi dedi normal dedi kan verdim 15 gün sonra çıkıyormus sonuçları bide bulantilarim bitse keyfim çok iyi olcak valla :)

Ne güzel işte İnş bundan sonra da yemezsın, doğumdan sonra da hemen kılo verrsn :) Keşke bana da oyle bı ığretı gelse ama maşallah hiçbişeyden tiksinmiyorum ne varsa silip süpürüyorum :)

Meltemcim maşallah :)

Bu arada benim akşam uykuları beni 3-4 gündür terk etti

Sende nasıl?

Canim benimde ayni cikti. Hersey harika gozukuyor dedi doktorum gelisimi cok iyi dedi. Kanda betaya falan bakiyolar. Hic degismiyo yani
Ayyy ciddimisin beni çok sevindirdin korkmama gerek yok yani artık binlerce şükür Rabbime

Benimde 6 temmuzda . Offf yuzuk testi cin takvimi hepsi erkege isaret baska yontem varmi onuda deniyimmm
valla benim de yüzük testine göre kız çıkıyo ama henüz öğrenmedik cinsiyetini.yüzük testinin yanıldığını kimsede görmedim daha.bakalım bizde tutacak mı?

bence yasin fazla degilse degistirmez

arastirmadim canım çünkü ayni dr me gidecegim. 13. hafta gittigimde 400 vermistim ayrintiliya sgk geçmiyor biraz pahali ama bir saate yakin her organina baktı simdi 22 de çağırdı

anladım bakalım bulucaz bi hastane

valla benim de yüzük testine göre kız çıkıyo ama henüz öğrenmedik cinsiyetini.yüzük testinin yanıldığını kimsede görmedim daha.bakalım bizde tutacak mı?
canim yuzuge gore kiz benim ama usg ye gore erkek. hala yuzuge inanmak istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…