• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar sizin bulantı falan varmi benim yok annm erkekte bulantı olmuyr benim oleydi diyr fikri olan varmi

ben profesyonel sporcuyum. hamile kalmadan önce çok ağır antrenman tempom vardı. şimdi yalnızca yüzme ve yürüyüşe indirdim. 12 hafta bitince eski düzenime yakın bi tempoya geri döneceğim. herkese mutlaka spor öneririm.
bende yürüyüş ve hafif yoga pilates tarzı bir şeyler yapmayı düşünüyorum

günaydın herkese,herkes hamilelik takvimini bile yapmış, süpersiniz :KK9::KK9:bende yarın sabah gidiyorum doktora.kalp atışları için erken sanırım. boş gebelik riski de hep aklımda,inşallah değildir.
karnında kasıklarında ağrı hisseden var mı ??
kasiklarimda bicak sapmasi oluyor ara sira olumsuz dusunemmeye calis bende korkutorum ama olumlu dusunelim olumlu olsun

ben profesyonel sporcuyum. hamile kalmadan önce çok ağır antrenman tempom vardı. şimdi yalnızca yüzme ve yürüyüşe indirdim. 12 hafta bitince eski düzenime yakın bi tempoya geri döneceğim. herkese mutlaka spor öneririm.
ay super bedeb egitimi ogretmeni vs misin ? Cok imrendim okurken ben unv deyken voleybol va oynardim ama artik hibisi yapamiyorum :( bir trk yuruyus

mrb kızlar nasılsınız takip ediyorum ama çok yazamıyorum bugün 5+4 olduk dr gitmedim daha cuma günü gitmeyi planlıyorum dün çok korktum hiç bir belirtim yok genelde sabaha karşı bel ağrısı olurdu bugün oda olmadı korktum hastanede kan tahlili yaptırıcaktım ama kit kalmadı dediler bende idrar testi yaptım kıpkırmızı çıktı içim rahatladı birde görseydim keseyi kalp atışını içim rahatlayacak :KK46::KK46::nazar::nazar:
bende bu sabah rahat ve agrisiz uyandim gece deliksiz uyudum huzursuz kalktim bisimi oldu diye :) agrisa bir tyrlu agrimasa bir turlu :)

Kizlar hic gozum doymuyor hep ac gibiyim 9aya kadar kesin fil gibi olurumm
gecen haftalarda oyleydim ama simdi gecti

kizlar gebelikle alakali degil ama geceden beri kalbimin arka tarafinda sirtimda sanki kramp girmis gibi agriyor . dayanamiyorum agrisina ne yapsam bi doktora mi gitsem. sicak tuluk koydum üzerine hala agriyor :KK42::KK43:

Back
X