• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Allahım yokluğunu göstermesin ama bitmek bilmeyen bu bulantılardan çok yoruldum :( 1 Saat bile midemde kalmıyor yediklerim.. zaten bin zahmetle yiyorum Çok zorlanıyorum :( çıkarmaktan vücut direncim yerle bir..
Çarşamba işe başlayacak olmam inanılmaz korkutuyor beni ya hayırlısı

Canım ben henüz muayeneye gitmedim..
Kan sonucuyla duruyorum..
Bu hafta sonu hem kese hem kalp atışları için gidecem..
Kalp atışları için karından bakılacaksa erken vajinal ultrasonda görülme ihtimali var.
Ama görmezsen de endişelenme erken daha..
Aaaa 12 aralik yapmissin tarihiiii

deneyeceğim canım çok teşekkürler İNŞALLAH işe yarar kendimi çok suçlu hissediyorum.Kızardım nasıl içiyorlar diye kendim şuanda aynı durumdayım kendimle savaşıyorum
beyinde bitiyor kuzum basarmak elimizde bak ben aklima geldikce kendime baska ugras buluyorum o kriz anini gecir sikinti olmuyor inan bana

ahh ben de aynıyım. kuru kayızı ve kuru incir ardından zeytinyağı içmeli ve üzerine su. en azından mülayim çıkarızo_O

hoşgeldinn:KK15:

ben de 5+2 yim :)

aslında adet zamanları olabiliyormuş böyle şeyler. kan kırmızısı olunca doktora muhakkak gitmek lazımmış. geçmiş olsun

bir vitamin eksikliği olabilir. bir baktırsan iyi edersin:KK19:

Hosbulduum caniiim :anneadayı::KK46:

Bende pko luyum ohss olup 4 gün hastanede yatmışlığım var yanlış tedavi yüzünden.4 tüp bebek denemem var 4.cü de pozitifi gördüm şükür..Son tedavimde 24 yumi toplandı embriyolar genetiğe gitti genetik sorunumuz yoktu ama 4.deneme diye risk almadık bu kez..6 embriyo CGH denen genetik test aşamasına geldi 5.gün blast..Donduruldular 2 ay sonra transfer oldum..Asıl test günüm transferden sonraki 11.gündü ben 9.gün test yaptım 188 çıktı..2. testi de 11.gün günümde yaptırdım 400 çıktı yani asıl test günümde değerim 400 dü..ikiz gebeliği düşündürüyor evet ama ben tek bebek olup 600 değerini görenleri biliyorum daha da fazlası hatta..Dondurulmuş embriyoda hcg yüksek çıkabiliyor tabi ki ikiz de olabilir ama benim ki tamamen his..
Canm ohss ne?

Canim ne yaptin.gittin mi doktora.nasil gecti.
Günaydın canım dün şifa hastanesine gittim oradaki doktor çok ilgilendi çok iyi bir doktordu Kese yusyuvarlak içinde yolk kesesini gördü ve Ultrasyonda bebeğin kalp atışlarına gördük çok şükür iyiyim herhangi bir kanama da mevcut değilmiş demekki her doktoru inanmamak lazım diğer gittiğim üç ayrı doktor düşük tehlikesi kese bozukluğu bebek görünmüyor 1 t şey söyle benim moralimi bozmuştu artık bundan sonra Şifa hastanesine gitcem canım kese gününe göre iyi bebiş üç gün geriden gidiyomuş

Günaydın canım dün şifa hastanesine gittim oradaki doktor çok ilgilendi çok iyi bir doktordu Kese yusyuvarlak içinde yolk kesesini gördü ve Ultrasyonda bebeğin kalp atışlarına gördük çok şükür iyiyim herhangi bir kanama da mevcut değilmiş demekki her doktoru inanmamak lazım diğer gittiğim üç ayrı doktor düşük tehlikesi kese bozukluğu bebek görünmüyor 1 t şey söyle benim moralimi bozmuştu artık bundan sonra Şifa hastanesine gitcem canım kese gününe göre iyi bebiş üç gün geriden gidiyomuş
Ayy maşallah kalp atışını görmüşün.darısı bızede inşşşş.

Aminn cnm :) netice kalbinin attığını gördün yakında da duyarsin cnm bizde 1 yıl bekledik tup bebek tedavisine basliyacagim ay hamile kalmışım :) çok güzel bi duygu kucağımiza da alalım sağlıklı şekilde ınsş. Bu arada akinti oluyomu sende bende 1 haftadır var cok rahatsız oluyorum
Akinti normal diye biliyorum ama bende de oluyor aradaarada.bizde asilamaya gececektik bu ay hamile oldugumu ogrendim ne sansliyiz demi cok sukur:anneadayı::21:

Back
X