• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
belirti namına ayakta kalırsam yada azıcık da olsa iş yaparsam bulaşık makinesiyle faln uğraşırsam belim ağrıyor,

sizin de öyle mi oluyor? Bir de aşırı yorgunluk halsizlik bitkinlik durumu, bunlar normal mi kızlar daha 3 haftalık faln sayılır
Evet ya ilk zamanlar çok normal benimde öyle sürekli iş halinde ayaktaysam belim başlıyor agrımaya...:)Normal yani dert etme

belirti namına ayakta kalırsam yada azıcık da olsa iş yaparsam bulaşık makinesiyle faln uğraşırsam belim ağrıyor,

sizin de öyle mi oluyor? Bir de aşırı yorgunluk halsizlik bitkinlik durumu, bunlar normal mi kızlar daha 3 haftalık faln sayılır
bende cok yorgun hissediyorum mevsimle de ilgili galiba

Süper.sevindim valla senin adina. Ben de hala kanama devam. Ama niyeyse cok umutsuz degilim. Icimde bi yerlerde bir umut var:KK47:
hiç umutsuz olma canım ilaçlarının düzenli kullan ve sürekli istirahat et bol bol sıvı tüketmeye çalışın Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak
H

Gunaydin kizlar bende cok heyecanliyim uyuyamadim.desem yeri kalp atislarini dinlemeye gidecegim mercumegimin dua edin bir sikinti olmasin ( odum kopuyor ben boyle olumsuz biri degildim :KK43: hamilelelik beni degistirdi :KK43:
olumlu düşünelim olumlu olsun inş duycaksın pıtpıtları:KK46::nazar:

Gunaydin kizlar bende cok heyecanliyim uyuyamadim.desem yeri kalp atislarini dinlemeye gidecegim mercumegimin dua edin bir sikinti olmasin ( odum kopuyor ben boyle olumsuz biri degildim :KK43: hamilelelik beni degistirdi :KK43:
Hiç telaş yapma canım o günleride göreceksin ben de çok tedirgin oluyorum kalp atışlarına duyamayacak falan diye Allahın izniyle inşallah duyacaksın Allah hepimize hayırlı evlatlar versin hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kuçaklarımıza almayı nasip etsin

Canım telefondan yazdığım için bazen kelime hataları oluyor ben kendim için telaştanmıştım kalp atışını duyamam diye mesajla yanlışlık oldu canım benim Allaha emanet ol

seninle aynı durumdayım canım.ara ara minik agrılarım ve kasık batmalarım oluyordu.şu birkaç gundur hiçbişeyim yok.hamile olmadığım zamandaki gibiyim ve bu da beni çok korkutuyor.yarın keseyi görmek için gidicem inşallah hayırlısıyla görurum.
aynen benımde agrılarım cok hafıfledı.hıc bır sıkayetım yok.mıdem bulanmıyor faalan boylede olunca ınsan tedırgın oluyor sen bı gıt ınş.hayırlı haberler alırsın benım randevum cumaaya

Gunaydin hamisler:anneadayı: ayyy insallah bugun bol kalp atisli :KK46:bir gun olur hayirlisiyla haberlerinizi bekliyorum bende 20 nisanda gidicem :KK36:

hıc korkmaaa hersey olumlu olucak inş..doktordan sonra hemen bıze yaz olurmu..

Back
X