2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selamm anneciklerr :)
4 gün önce 7+2 de kalp atışlarıni duyduk çok şükür :) Kan ve idrar testleri yapti doktorum bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi.. Sizlerin randevu sıklığı ne şekilde. . Kalp atışı duyan var mi ? Benim bugün 8 haftam bitti. . :) Herkeze sağlıklı hamilelik diliyorum
ben de 6.haftada vajinal ama çok zzayif
bunu bılmıyodum ama hamılelıgınde ayva yenmiş ıkı arkadasım vardı kız kollarını bıle agdayla alıyodu :S sırtı kolları erkek gıbı sımsıyahtı
büyük oglumda çok yedim ama hiç tüylü
değil. küçü k de daha az. o da Tüysüz o benziyor Kıvanç Tatlıtuğ a:) ben kahve baba ela küçük mavi gözlü:)

Ben simdi hastaneden ciktim :)kalp atışını duyamadik henuz . 2.87mm yazıo cok minnacik degil mı bu ,sizde nekadardi 5.haftada ?? Cok guzel bir duygu ama bu bile ,Kesecik bile :KK66:cok sukur ..kandili mübarek olsun herkesin ,guzel guzel dualar edelim bebislerimiz saglikli saglikli kucağımzda olsun ins
canım hayırlı olsun çok minnacıkda olsa senin içinde :nazar:rabbim herkese tattırsın bu duyguyu ve tamamına erdirsin benimde bu hafta normalde 6.haftam ama geç döllenme olduğu için 5.haftaya girdim sayılır fakat doktor haftaya çağırdı bakalım inş. bende o minicik keseyi bedeni ve kalp atışlarını duyarım bakalım rabbim koruyup kollasın miniklerimizi

Gunaydin herkese.
En son 2 hafta once gidip kalp atisini gormustuk. Bir sonraki randevumu 1 ay sonraya vermisti. Ama ben dayanamiyorum bugun gidip bakicam tekrar. 1 ay ara cok uzun degil mi sizce de :KK43: ben surekli bebegi merak ediyorum hic kanama vs olmamasina ragmen enside ediyorum. Bu durumdan cok daraldim.
ben de darlanıyorum valla :KK43: her evresi ayrı bi güzellik aynı zamanda ayrı bi sıkıntı :KK12:

hanımlar nerelerdesiniz?
nasılsınız?
bebişler nasıl?
aramıza yeni katılanlar hoşgelmiş,
aralık anneleri listemizde ekli olmayanlar bilgilerini özelden iletirlerse listemize ekleyeyim.
listemizi birinci sayfadan takip edebilirsiniz.
hoşbulduk derinsu tekrar teşekkürler, biz hepimiz derin bir heyecan, merak ve endişe içindeyiz, sen nasılsın?

Doktora gittim geldim. Cok sukur bebek cok guzel buyumus. Normalden 5 gun onde gorunuyo. Ben 7+6 diye biliyodum 8+4 cikti ultrasonda. Bi sonraki kontrol artik ikili test yani 12. Haftada. Bakalim nasil sabredicem o kadar. Herkese bol sanslar.
çalışan yer var mı bugün? ben devleti de özeli de aradım ama bugün muayene alamadıklarını söylediler :KK12:

Slm kızlar suan hastanedeyim bana dua edin nolur bebeğimin kalp atışlarını duycam birazdan heyecanlıyım
ALlahım ya sadece bnm hastanelerim mi çalışmıyor bugün :KK43: inşallah güzel haberle çık gel cnm, hayırlısı olsun.

Demirim benim cok dusuk cikti demir hapi kullanmaya baslayan varmi kizlar.
merhaba aile sağlığı merkezinde ki doktor demir depolarım çok düşük diye bana ilaç yazmıştı ben de jinekoloğuma sormadan içmeyim dedim ki iyi yapmışım. jinekolog biz bu ilaçları ilk üç ay önermiyoruz çünkü bebeğin cildinde lekelenmelere sebep olabiliyor dedi. zaten ilk üç ay bebek herşeyi senden karşılıyor ilaca gerek yok dedi bana. 3 aydan sonra gerekirse ilaçla takviye yaparız dedi.

hanımlar ben 7. haftada olmama rağmen 6 aylıklar gibi şişkinim çok fena göbeğim çıktı benimle aynı durumu yaşayan var mı ? Progestan 200 mg ve folik asit içiyorum progestandan 1 tane folik asit yarım tablet içiyorum bunlardan biri mi yan etki yapıyor acaba ?

Valla doğru diyorsun bugünden sonra bende salcam kendimi annem geldi kızdı sen napiyosun diye.. iki saattir uyuyorum progestan içtim sarhoş gibiyim :KK43:
Bir de düşük tehlikenin varsa hiiiiç önemseme cnm.zorlamayalim kendimizi..zaten bildgm kadarıyla progestan kullanmak da zor

Back
X