2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar ist da olup medical park bahcelievlere giden var mı ya da özel gop a
bende özel gop u merak ediyorum.. hiç giden tanıdığımda yok.. ya özel gop ya da sultangazi medical park.. medical in cihazları iyi diye biliyorum dr. bildiğim yok fakat teknik olarak medicalden hep memnunuz ..

bende özel gop u merak ediyorum.. hiç giden tanıdığımda yok.. ya özel gop ya da sultangazi medical park.. medical in cihazları iyi diye biliyorum dr. bildiğim yok fakat teknik olarak medicalden hep memnunuz ..

Benim doktorum özel gop da ama nedense bu hamileligimde bana biraz soğuk geldi daha önce kimyasal gebeligim olmuştu sanki daha önce 40 çocuk dogurdum da karnimdaki 41. Gibi hiç bir yönlendirme yok bebek sağlıklı bu kadar eee:110: bende medical e geçtim tavsiye üzerine doktorum Yard. Doç zaten gayet de ilgili.

ALLAH KORUSUN UMUTLU OL CANIM BEN ADETE 1 GÜN KALA BAŞLADI PEMBEMSİ AKINTI 3 GÜN DEVAM ETTİ HAMİLE OLDUĞUMU BİLMİYORDUM... SONRA SABAH TERTEMİZ UYANINCA TEST YAPTIM VE POZİTİFİ GÖRDÜM. 1 YILDIR BEKLİYORDUK ... KAN TESTİNE BAKTIR DEĞERLERİN 2. GÜNDE 2 KATINA ÇIKMALI MESALA BUGÜN 50 İSE YARIN 100 OLMALI.. BİRDE DOKTORA GÖRÜN PROGESTAN VERİR DÜŞÜK ÖNLEYİCİ BEN DE İÇİYORUM.. ALLAH KISMETİNDEN KESMESİN CANIM... VE KİMSENİN KUCAĞI BOŞ KALMASIN...
cevabın için teşekkür ederim....
yarın doktora randevum var hayırlısı artık ama kanamam az az malesef devam ediyor belkide kimyasal gebelik yaşıyorum.
wc'ye gittikçe kanama geliyor ümidim kalmadı açıkçası
ve beta hcg baktırdigim zaman 14.6 çıkmıştı bana 3-4 haftalik hamilesiniz denmişti

arkadaslar bende progestan kullanıyorum adetimden 4 gün gecti kan testi 217 cıktı 5gün sonra kanamam oldu doktora gittim yapacak birsey yok kesyi gorene kadar bekliyecegiz dedi kan testi yaptırdı 1400 cıktı progestan100 lük sabah aksam basladı 2gün sonrada minicik bir kese görduk ve istirahat verdi yatıyorum gecen hafta pazar bayagı bır kanamam yine oldu bu sefer hapla beraber iğneyede başladı cok sükür bugun kalp atıslarını görduk 6+4 deyiz hala yatmaya devam edıyorum hiç birsey yapmıyorum herseyin hayırlısı olabiliyor yani ara kanamalar sıkmayın canınızı
kanama miktarı nasıldı sende.
ben 14-15 gibi adetimi bekliyordum gelmeyince test yaptım 18 19 20 tarihlerinde ve hepsi pozitif ti 20.sinde kan testi yaptırdım 14.6 çıktı ve 3-4 haftalik hamilesiniz dendi.
ama dün akşam kanama oldu ve bugün gün içinde normal adette göre az kanama oldu açık renkte ve akıntılı.
ve ben kimyasal gebelikten supheleniyorum Değerim de düşüktü

Neden kalp atışıtını dinletmedi ki Zamanı gibi?
Yaa burada dogumevine gittim ben meraktan gittim zaten kimsenin sevmediği bir doktordu ancak ona randevu vardı üç kez sordum kalp atışını görüyorum dedi başka birşey demedi aman haftaya ozele gitcem zaten detaylı anlatr bu kdr var dedi ya o bana yeter bnmki tüp bebek sabirsizliktan catliodum ii geldi

Hanımlar tsh hormonum 18.66 cıktı inanılmaz morelim bozuk 8+2 deyim ilaçlarla bu kadar yüksekken ne kadar düşürülebilir.bu kadar yüksegini kimsede görmedim internette yorumları okudum.çok korkuyorum bebegime bişey olmasından yorumlarınızı rica ederim tecrübelerinize ihtiyacım var
CANIM hemen endokrine git ilaç ayarlaması yapar

O ani cok merak ediyorum bide ilk emzirmeyi.Allahim gosterir insallah o gunleri
ben yaşadım cok sukur ıkı defa ılk emzırme merak edılcek bı durum deıl sinir olcaksın :D bebek yenı dogunca hemen memeyı alamıyo alınca agzından kacırıyo :D cok sınır bı durum

kanama miktarı nasıldı sende.
ben 14-15 gibi adetimi bekliyordum gelmeyince test yaptım 18 19 20 tarihlerinde ve hepsi pozitif ti 20.sinde kan testi yaptırdım 14.6 çıktı ve 3-4 haftalik hamilesiniz dendi.
ama dün akşam kanama oldu ve bugün gün içinde normal adette göre az kanama oldu açık renkte ve akıntılı.
ve ben kimyasal gebelikten supheleniyorum Değerim de düşüktü
Canım kanamam COK değildi ilkinde iki uc kez tuvalete gittigimde kanamayi gordum ama hemen ilaca basladim sen kac kere kan testi yaptirdin hemen gitseydin doktora keske

midem bulaniyor hic birsey yiyemiyorummm yemeklerden tiksiniyorummm ne yapmam lazim yemeklerde en fazla iki uc lokma zorlaaa:mad::mad::mad::mad::mad:

Canım kanamam COK değildi ilkinde iki uc kez tuvalete gittigimde kanamayi gordum ama hemen ilaca basladim sen kac kere kan testi yaptirdin hemen gitseydin doktora keske
Zaten pazartesi günü pozitif sonucu aldım ve yarın içinde randevu almıştık tekrar kan testi kontrol vs olurum dedim.kaldığım ilçede kan testi her gün yapmiyorlar.Dün akşamda kanamam geldi azıcık ama bugün gün içinde devam etti malesef ve devam ediyorda yani ümidim iyice kesildi zaten.

Back
X