başıma gelmeyen kalmadı bugün

öğleden sonra koyu kahverengi akıntım başladı progestan aldım kesilir gibi oldu sonra yine başladı acile gittik kadın doğum hastanesine doktor vajinal ultrasonla bakalım kalbini de dinleyelim dedi tamam ama küçük daha duyulur mu acaba dedim duyulur duyulur dedi,neyse muayeneye geçtik yok ben kese göremiyorum dedi kesem göründü 5 gün önce karından 8mm desemde dinletemedim,hayır kese yok vajinal ultrasonla kesin görünürdü dedi ki bencede görünmesi lazım,bhcg bakalım tekrar ona göre karar veririz belkide düşük yaptın dedi dünyamı kararttı. 4 saat sonra gelin sonuca bakalım dedi gönderdi. Eve geldik dayanamadık eşimle başka bir özel hastaneye gittik ultrason yok acilde,yine başka bir kadın doğum hastanesine yollandık bu sefer,anlattım şikayetimi karından ultrasonla baktı kese burada ama çok küçük bebek görünmüyor daha dedi

progestana devam ona rağmen düşük yaparsan yapabileceğimiz bişey yok ama şuan bir sorun gözükmüyor dedi daha yeni girdik eve Allaha emanet artık bebeğim inşallah daha büyük bir sıkıntı yaşamayız