• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
yok canım ben dusunmuyorum sımdılık bısey almayı ayrıntılıya felan gırım ondan sonra alırım alcaksam acılde bakıyolar ben oncekı bebegımın kız olcanı 13 haftalıkken acılde ogrenmıstım

anladım canım . hayırlısı olsun bakalım..bende perinatolog buldum detaylıya ona gidicem.. malum benim maaile vukuatlı :)))))))) doğum konusunda

Kimseyi istemiyorum aslinda ama onlarin adetleri oyle herhalde,kayinvalidem memleketten gelecek.gorumcem yakinimda oturuyor ama kesin oda kalir kalmazsa bile sabah gelir aksam gec gider bide izin kullanacak.annemlede ayni sehirdeyiz ama onlar kalirsa annemide kaldiririm.konusulmus bir plan yok bu sekilde ama en iyi ihtimal boyle olacagina eminim.bide 40 gun yanliz birakilmaz falan derler ben hic inanmamda bide boyle seylerle ugrasicam.aman napayim bebegim sagligiyla gelsinde herseye raziyim ben
canım 40 gün bizde de birakilmaz. gercekten hassas bir donem. bizim tanidigimiz intihar etti lohusayken:( bu arada elif safakin siyah süt kitabi var bu sureci anlatiyor tavsiye ederim.

anladım canım . hayırlısı olsun bakalım..bende perinatolog buldum detaylıya ona gidicem.. malum benim maaile vukuatlı :)))))))) doğum konusunda
bende fakulteden perınatologa gun alcam ayrıyetten oncekı gebelıgım nöral tup defektı yuzunden sonlandırıldıgı ıcın oranında takıbı gerekıyomus

hayırlısı olsun yaa doktor kız diyince bi tuhaf olmuştum hatta snra yine ddim emin değil bekleyeceğiz:):)

aynen bende ne alakaysa .. eşime diyorum daha iyi kız olsun hemen ev vermeyiz evlenince.kocası alır diyorum.. sende diyor ne rahatına düşkünsün..:D

Sansıma benim ki 15+2 oluyor pazartesi ayrıca pazartesi doğumgünüm öğrensem süper olacak :rolleyes: çoğu kişi öğrendi 14 ve 15. haftasında benimkide inş.

inşallah öğrenirsin canım ben geçen hafta gittim işte doktor şu an müsait değilmiş dedi. arkası dönüktü sanırım

devlet hastanesinin cihazı da zaten trt'nin siyah beyaz karıncalı zamanından kalma olduğundan anlamaması normal :D

p
cok saol canım bende cok sevındım ınsallah su tahlıl sonuclarımda guzel cıkar normalde devlet hastanesınde eşlerı ıcerı almıyolar doktoruma dedım aldı esımıde ıcerı gosterdı kızının kalp atısını kukusunu :KK70:
canım kuku gördü artik oglum demez masallah artik bikini alabilirsin ona;) abiler ogrendi m

4 lu test canim down sendromu icin ben istemedim ama hoca gerekli olcumleri yazmis kan verdim bende
BENİM DE NASİP OLURSA AYIN 21İNDE NET CİNSİYETİNİ DE GÖRÜRÜM AYRINTILI AYRINTILI FOTODAN SANADA VERDİLER Mİ PEKİ SAKLAYABİLECEK MİYİZ BİRDE CD OLUYOR MUŞ ÖYLE BİŞEY BİLİYORMUSUN HANGİ AYDA OLUYO?

inşallah öğrenirsin canım ben geçen hafta gittim işte doktor şu an müsait değilmiş dedi. arkası dönüktü sanırım

devlet hastanesinin cihazı da zaten trt'nin siyah beyaz karıncalı zamanından kalma olduğundan anlamaması normal :KK70:

Seninki geç olmuş canım hayırlısı ben kız eşim erkek istiyor bende erkek hissediyorum devlet bana 28 ağustosa gün verdi arada başka bir yerde rutin kontrol yaptır dedi bende 15+2 de inş. belli olur diye pazartesi bebeğime bakıcam Antalya ya tatile gidicem aynı gün ayrıca doğum günüm inş. kız der hayırlısı tabi ama gönül

canım 40 gün bizde de birakilmaz. gercekten hassas bir donem. bizim tanidigimiz intihar etti lohusayken:KK43: bu arada elif safakin siyah süt kitabi var bu sureci anlatiyor tavsiye ederim.
Hassas derken neler oluyor mesela,bide 18 haftalik erken dogum yapmistim ondan sonrada ben lohusa olmus oluyormuyum.yillar once okumustum o kitabi ama unuttum gitti,tekrar oluyayim

Seninki geç olmuş canım hayırlısı ben kız eşim erkek istiyor bende erkek hissediyorum devlet bana 28 ağustosa gün verdi arada başka bir yerde rutin kontrol yaptır dedi bende 15+2 de inş. belli olur diye pazartesi bebeğime bakıcam Antalya ya tatile gidicem aynı gün ayrıca doğum günüm inş. kız der hayırlısı tabi ama gönül

Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin..

p

canım kuku gördü artik oglum demez masallah artik bikini alabilirsin ona:KK66: abiler ogrendi m
alcam Allah ızın verırse yaz zamanına 6 7 aylık olcak ya mınnıcık alcam :D yko abılerıne hemen soylemek ıstemıyorum hersey netlessın oyle dıcem zaten koye yolladım oglanları kuran kursuna gıtsınler dıye

Back
X