• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Arkadaşlar Merhaba,

Bebeğini hissetmeye başlayan var mı???? İkinci ya da üçüncü defa anne olanları sormuyorum tabi onlar hem göbekte hem de histe bizden öndeler :KK70:

Bende cok istiyordum kizim olmasini ama nasip olmadi simdilik,bende sunnet annesi olucam falan diye avutuyorum kendimi:KK8:

inşallah hayırlısı olur kızın olursa şanslı bir damadın olacak yani:):)

şanslı mı pek sanmam nefes aldırmam ona..kızım anne böyle yaptı şöyle yaptı derse yumruğu yer kafasına göremez kızımı bir daha:)))) ay belli oldu da sanki cinsiyeti de ..Eşimde diyor kimselere vermem kızımı diye. :D

yaa süperr :) nasıl bir his oluyor? az önce ben ilk defa hissettim sanıyorum ama emin olamıyorum?? iki-üç kere tık tık yaptı gibi birşey oldu sol tarafıma?? :KK70:

ya sanki baloncuk patlaması gibiydi ilk başta. şimdi biraz daha ayırt edilebilir ve daha uzun süreli oluyo. özellikle geceleri sırt üstü yatınca baya içimde böcek geziyomuş gibi hissediyorum.

tek öğrenemeyen ben kaldım ya..cimrilikten özel doktoruma da gitmiyorum ay2ın 14 ünde gideceğim diye hey yarabbim :)))))))))))):KK58:
uzulme yalnız degılsın ben en son 12 haftalıktı 2lı test ıcın gıtmıstım 10 temmuza gun buldum gıtmısken 4lu testte yaptırım ınş bende cınsıyetını ogrenecegım.ozmanada 35 gundur gormuyo olucam ınş hersey yolundadır

Back
X