- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Ay evet cıdden he, ben bı kere gtmıstm bebegın kafasını bacaklarıı bıle secememıstm. 11+4 olmasına ragmen :)
doktora dedim işiniz zor vallahi dalga geçtim yani..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet cıdden he, ben bı kere gtmıstm bebegın kafasını bacaklarıı bıle secememıstm. 11+4 olmasına ragmen :)
:)) valla araya mesfe koymakta yarar var gıbı gorunuyor yoksa ayıp olur bırsey demıyım dersen bır olur ıkı olur onune gecemessın
şimdilik birşey demiyorum açıkçası zaman bıraktım zamanla açarım konuyuvalla bu duurmda eslere cok ıs dusuyor sen gelınsın bısey dıyemessın belkı ama esın agırlıgını koyabılır onemlı olan senın rahatlıgın
bu arada benim bebeğim kız. Kızlar erkeklere göre daha mı az hareket ediyolar acaba?
daha 1 ay önce bizdelerdi eşim uyuyordu üstüyle başıyla yatağımıza girdi oğlunu uyandırmaya çalıştı tepindi yataktaYok artık yatak odana da gırmez heralde, esıne de kaynanana da soyle dırek dalmasın oyle odanıza. Ayrıca ben de kucuk bebegın yalana yalana opulmesını hıc sevmem. Benm kv ve kp im yan sıtede oturmasına ragmen 3 ayda bır gelırler, salonda yarm saat oturur gıderler, rahatsz olmayalım dıe gelmezler bıle. Özele bıraz saygı canm, bizler de genc ınsanlarız sonucta. Bence bu konuda senn tek yapabılecegn sey esınle konusup, onleyıcı olması konusunda onu ıkna etmek. Sakın sen dırek onlara bısı dıyıp de onlarla yuz goz olma.
koy bakallm :)Tabii bir ara koyarim resim:)
zaten şu an konuşmuyorum gereksiz bir şaka yaptığını sandı bana artık mesafeliyim kaynanamın ağaçtan düştüğünü söyledi bana öyle birşey yokmuş nasıl üzüldüm telaşlandımsen yine saygısızlık yapma ama çok da muhabbet etme ki yüz göz olmasın yani durması gereken noktayı bilsin
daha 1 ay önce bizdelerdi eşim uyuyordu üstüyle başıyla yatağımıza girdi oğlunu uyandırmaya çalıştı tepindi yataktabn dayanamam zaten kendi üstümle bile oturmuyorum yatağa dalıyor yani öyle pata küte bnde bebeklere hiç kıyamam hiçkimseninkine ama iş dede banane anane olunca eminim yanlış anlayacaklar beni
![]()
Zannetmem canm Benm kı de kız, kese cevresıne tırmanıyodu walla ayaklarıyla, ellerı parmakları kıpır kıpırdı :))bu arada benim bebeğim kız. Kızlar erkeklere göre daha mı az hareket ediyolar acaba?
Benim dogumda annemde vardi kayinvalidemde allah ikisinden de razi olsun,20 gune kadar sonra kendi evime gectimfani2606, post: 41584822, member: 683870anesinin yanında daha rahat eder insan. Ben de annemi isterim. Senin o zamanlardaki tutumunda çok önemli ama bence canım. Düşünceli ve ilgili bir yapıda olursan neden istemesinler.![]()
tamm dogru hatrlamısım :)zengin ama yapmayanlardan dı bizimkiler![]()
ınsallah canım kızım demeye basladım bılemerak etme dönüşmez. benim 14. haftada pipi yok daha da çıkmaz bence demişti doktor. hakkaten de çıkmadı dün kesin olarak kız dedi.
o zaman benimki sakin bi bebek olucak heralde :) ultrasonda da çok hareketli değildiZannetmem canm Benm kı de kız, kese cevresıne tırmanıyodu walla ayaklarıyla, ellerı parmakları kıpır kıpırdı :))
hahaha kız erıgı az daha tam yutuyodum gıulerkenhee ben denedım karın agrımı bahane edıp goturdum esımı acıle .adam bana demezmı alttan muayene edıcem dedım yuru gıt
tamm dogru hatrlamısım :)
bazen yaptıklarının dozunu ayarlayamıyor bn kısacası lohusalığımda istemiyorum bunları düşünerek hamileliğimi geçirmek istemiyorumo nasıl bi insanmış öyle ya..pes
daha 1 ay önce bizdelerdi eşim uyuyordu üstüyle başıyla yatağımıza girdi oğlunu uyandırmaya çalıştı tepindi yataktabn dayanamam zaten kendi üstümle bile oturmuyorum yatağa dalıyor yani öyle pata küte bnde bebeklere hiç kıyamam hiçkimseninkine ama iş dede banane anane olunca eminim yanlış anlayacaklar beni
![]()
ufaklık sımdıden cıkarmısohh cocuklar koye kuran kursuna anne baba sahılde yuruyuse balıga :)) isyan cıkarrlar bak buyuyunce :))