- 4 Nisan 2015
- 1.148
- 845
- 73
- 35
daha çok şey varda aldırmıyorum 2 kaynım var evlenselerde diğer gelinlerle uğraşsa :):)Allah sabır versn canım ya, cıdden sınır bozucu. Yataga ustle gırmeye ben de asırı sınır olurum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha çok şey varda aldırmıyorum 2 kaynım var evlenselerde diğer gelinlerle uğraşsa :):)Allah sabır versn canım ya, cıdden sınır bozucu. Yataga ustle gırmeye ben de asırı sınır olurum![]()
zaten şu an konuşmuyorum gereksiz bir şaka yaptığını sandı bana artık mesafeliyim kaynanamın ağaçtan düştüğünü söyledi bana öyle birşey yokmuş nasıl üzüldüm telaşlandım![]()
o zaman benimki sakin bi bebek olucak heralde :) ultrasonda da çok hareketli değildi
ay amanın ne demek her yer batıyor Gülay öyle geldiği gibi yapıyorlarmı yoksa ya insan kızamazda a yerim ben o bebekleriGecmis olsun canim
Allah kolaylık versin tuvalet eğitiminde zor her yer batiyor
bazen yaptıklarının dozunu ayarlayamıyor bn kısacası lohusalığımda istemiyorum bunları düşünerek hamileliğimi geçirmek istemiyorum![]()
saol canım senınkıde hayırlı olsun benımkı bugun cıkcaktı beklemedım saat 3 te cıkcaktı heryerınkı farklı :SHayırlı olsun canım ben de bugun gittim benimki de kizmis 3lu yu ben de yaptırdım ama geç çıkar 1 haftaya falan dediler niye geç acaba
yani ne kadar alakasız değilmi niye yapıyorsun yani ne gerek var diyorum işte kurtlu durmuyor :)Hay allahım ya rabbım şakaları bıle bı garıp :))
Benim dogumda annemde vardi kayinvalidemde allah ikisinden de razi olsun,20 gune kadar sonra kendi evime gectim
Sonrasi bence fazla herkes kendi evinde olsun
Babayida dahil etmek gerekiyor Cunku
Anne baba bebek varsa kardesler iletişim daha kuvvetli oluyor
aman boşver canım ya daha yolun başındasın bi doğsun kucağına al.emzirmekten ağlamasından alt değiştirmesinden onları gözün görmez merak etme..bizim kv de de gelir kalır 1 ay muhtemel şehir dışında zaten. gelsin kalsın istediği lafı da etsin hiçç umrumda olmaz.
uyuyodur annesı :) ne zaman uyudukları bellı degıl cunku, gece gunduz yok onlarda :)o zaman benimki sakin bi bebek olucak heralde :) ultrasonda da çok hareketli değildi
münasebetsiz adam boş ver kafana takma eşine kayınvalidene yazık nasıl mahcup oluyorlardır o böyle konuştukçazaten şu an konuşmuyorum gereksiz bir şaka yaptığını sandı bana artık mesafeliyim kaynanamın ağaçtan düştüğünü söyledi bana öyle birşey yokmuş nasıl üzüldüm telaşlandım![]()
bn lohusalığımda rahat edemem diye düşündüm erkek sonuçta napçam kışa denk geliyor doğumlarımız sürekli evde olacak kaynanam gitmeden oda gitmez kaynanamın bana inanılmaz faydası var hiç fazlalığı yok![]()
işte bi ev aldırdık elimizde ki tek gerçek bu..takı vs de taktılar ama kv denin dediği gibi az oldu daha fazla yapamadık
![]()
![]()
aynen öyle oluyor maalesef eşimede kıyamıyorum bu yüzdenmünasebetsiz adam boş ver kafana takma eşine kayınvalidene yazık nasıl mahcup oluyorlardır o böyle konuştukça
ama sana bı set daha alacaklar merak etme sen :))
olsun canım tasıma sırketı ıle anlasrsınız, onlar bardakları cekmece ıclerını bıle topluyolar. Ztn senn yorulmaman lazım.Kizlar dun su reklamlardaki cilek bebek odasina Baktim tam KIZ bebis odasi :)
Cok Güzel
Eylul de tasinacagiz Esim o Zaman alalim diyoryedi aylik hamile tasinacagiz bu gidisle
zamanı geldikçe kaynanama aşılıycam sen kalırsın babam gitsin diycem:):)düşünme canım boşver durur bi oda da sende gecelik vs ile gez utansın gider belki erkenden
yok kız o bebekten bebege degısıyoay amanın ne demek her yer batıyor Gülay öyle geldiği gibi yapıyorlarmı yoksa ya insan kızamazda a yerim ben o bebekleri
ufaklık sımdıden cıkarmısgeçen aradı benı ezberledıgı surelerı okudu sonrada anne ben gelmek ıstıyorum dıye agladı
![]()
daha çok şey varda aldırmıyorum 2 kaynım var evlenselerde diğer gelinlerle uğraşsa :):)