• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
o zaman benimki sakin bi bebek olucak heralde :) ultrasonda da çok hareketli değildi

benim ablamında hiç hareket etmedi 2 günde bir nst ye giriyordu.. şimdi 2,5 yaşında bir koşuşu var ablam yetişemiyor utanmaz bi de arkasından yakalayamaz ki diyor. :D

hiç ümit etme yani..

bazen yaptıklarının dozunu ayarlayamıyor bn kısacası lohusalığımda istemiyorum bunları düşünerek hamileliğimi geçirmek istemiyorum:KK43:

aman boşver canım ya daha yolun başındasın bi doğsun kucağına al.emzirmekten ağlamasından alt değiştirmesinden onları gözün görmez merak etme..bizim kv de de gelir kalır 1 ay muhtemel şehir dışında zaten. gelsin kalsın istediği lafı da etsin hiçç umrumda olmaz.

Benim dogumda annemde vardi kayinvalidemde allah ikisinden de razi olsun,20 gune kadar sonra kendi evime gectim
Sonrasi bence fazla herkes kendi evinde olsun
Babayida dahil etmek gerekiyor Cunku
Anne baba bebek varsa kardesler iletişim daha kuvvetli oluyor

kesınlıkle cnm. anane veya babane olunca baba braz dısarda kalıyo. Halbukı baba zaten hamılelıkle annenın kurdugu bagı daha kuramamıs oluyo, üstune bı de dogumdan sonra da ızın verılmemesı dogru degıl bence .

aman boşver canım ya daha yolun başındasın bi doğsun kucağına al.emzirmekten ağlamasından alt değiştirmesinden onları gözün görmez merak etme..bizim kv de de gelir kalır 1 ay muhtemel şehir dışında zaten. gelsin kalsın istediği lafı da etsin hiçç umrumda olmaz.

bn lohusalığımda rahat edemem diye düşündüm erkek sonuçta napçam kışa denk geliyor doğumlarımız sürekli evde olacak kaynanam gitmeden oda gitmez kaynanamın bana inanılmaz faydası var hiç fazlalığı yok:(

zaten şu an konuşmuyorum gereksiz bir şaka yaptığını sandı bana artık mesafeliyim kaynanamın ağaçtan düştüğünü söyledi bana öyle birşey yokmuş nasıl üzüldüm telaşlandım :KK43::KK43:
münasebetsiz adam boş ver kafana takma eşine kayınvalidene yazık nasıl mahcup oluyorlardır o böyle konuştukça

bn lohusalığımda rahat edemem diye düşündüm erkek sonuçta napçam kışa denk geliyor doğumlarımız sürekli evde olacak kaynanam gitmeden oda gitmez kaynanamın bana inanılmaz faydası var hiç fazlalığı yok:KK43:

düşünme canım boşver durur bi oda da sende gecelik vs ile gez utansın gider belki erkenden

Kizlar dun su reklamlardaki cilek bebek odasina Baktim tam KIZ bebis odasi :)
Cok Güzel
Eylul de tasinacagiz Esim o Zaman alalim diyor :KK43: yedi aylik hamile tasinacagiz bu gidisle
olsun canım tasıma sırketı ıle anlasrsınız, onlar bardakları cekmece ıclerını bıle topluyolar. Ztn senn yorulmaman lazım.

ay amanın ne demek her yer batıyor Gülay öyle geldiği gibi yapıyorlarmı yoksa ya insan kızamazda a yerim ben o bebekleri
yok kız o bebekten bebege degısıyo :D benım oglanlar ılk gece bezınden cıktılar yataga ısemıyolardı gunduz bezlıyodum zamanla alıstılar hıc eve yapmadılar yatagada

ufaklık sımdıden cıkarmıs :KK70: geçen aradı benı ezberledıgı surelerı okudu sonrada anne ben gelmek ıstıyorum dıye agladı :KK70:

Dayanamaz onlar anne yokluguna ya, annem de bı ıkı kere ablamları kendınden bkac hata once gonderdı koye, ben hıc gtmezdm annemden ayrı bı yere. Gonderme kız, senı cok ozler o kuzular :(

Back
X