• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hay allahım ya cok bılmıs yorumları da yok mu benı oldurur :)) Benmkı de seker yuklemesı yaptrma dıe tuttursu, sana ne be kadın sana ne :))

Bizim kayinvalide 7 ay kesintisiz sütun yok dedi bi sefer elinde buğday unuyla geldi mama yapmaya :) çocuk ağzından atıyor allah allah halbuki karnı ACdiyor :D
Az insan cçok mutluluk hakikaten ;)
Çocuk 1 yasında göğsünde uyumuş memeyi çekmiyorhaliyle ssüt yok diyor gene komedi anlatsam uzakta olduğu halde böyle evde surekli dusunemiyorum ;)

yok ya normalde cok mesafelıler. Yan sıtede otururlar 3 ayda bı kere yarm saatlıgıne gelırler. Evın ıcınde falan da asla gezmezler :) Bız rahatsz olmayalım dıe ısrar etsek de cogu zaman gelmezler ama benm sınır oldugum seylerı bılıyolar ozellıkle kp ım, benı gıcık etmek ıcın bazen konusuyo oyle. Hatta cogu zaman konusur oyle. Ben sallamam ve dedıgım olur ztn :)
supermis valla,hayalimdeki kayinvalide ve kayinpeder profili.

[TE="fufusese, post: 41588397, member: 672673"]benım gobegım yok 4 ay bıtmek uzere bısey hıssetmıyorum ben yaaa[/QUOTE]

Cok normal dert etme kendine ilk gebeliğin benim ikinci ve bende hissetmiyordum hala :D

kızlar meraba.çok fena nezle oldum.boğaz ağrısıyla başladı,nezleye döndü.haftasonu iki burnum birden tıkandı,hiç nefes alamadım,ölüyorum sandım.artık ağladım korkudan bebek de nefes alamıycak diye.doktora gittik,antibiyotik verdi,mecburen başladım.şimdi de öksürük başladı

kesınlıkle cnm. anane veya babane olunca baba braz dısarda kalıyo. Halbukı baba zaten hamılelıkle annenın kurdugu bagı daha kuramamıs oluyo, üstune bı de dogumdan sonra da ızın verılmemesı dogru degıl bence .
Aynen canim babayi ikinci planda bırakmamak lazim sonra baba o baği kurmakta zorlaniyor ve akli kayiverebilir başka seylere:KK20:

hemde nasıl cok yaramazdım ben ya annem doverdı benı her kapının arkasında sopa vardı benım ıcın :KK70: yınede yapcagımdan gerı kalmazdım kucukken yataga işedım dıye annem sokaktan gelmıyorum dıye sidikli diye cagırcam dıyodu sii dedıgı anda eve gdıyodum sonra tehdıte boyun egmemek ıcın kendım soyledım arkadaslarıma yataga ısedım dıye :d daha tehdıtlerıde işe yaramadı hahaha :KK70:

hay allahım ya tam cizgözmüşsün :)

yaa ne güzel muhabbet ediyosunuz siz böylee. Ben de istiyoruumm :)))) Bebeğinin hareketlerini hisseden anneleri kıskanıyorum şuan :KK43: çok sabırsızlanıyorum ben hatta bu gece rüyama bile girdi :)

Normalde bebeğini hissedemeyip rüyasında bebeğini hisseden bir tek ben değilmişim. :rolleyes:

Back
X