- 3 Haziran 2015
- 71
- 50
- 18
Evet kızlar 12 .haftada kıza benziyor demişti doktorum. Bugün gittim benim de bir kızım olacaakmisss
ayyy süper yaa ne güzel şey kız bebeğinin olması insanın. İnşallah sağlıklı olurlar Hayırlı olsun bu arada canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızlar 12 .haftada kıza benziyor demişti doktorum. Bugün gittim benim de bir kızım olacaakmisss
ay hadi baalım sen 3 lüyü yaptırcakmısın
evet sen de kayboldun cmt Unutmadım bak :) Cumadan sozlestık hemen yazıcaz dıe sen dırek gezmelere vurdun kendını :)yok ya kötü bir şey yoktur o da benim gibi öğrendiyse kendini gezip tozmaya vermiştir
olsun artk onemlı degıl :) sen burda bıraz daha takıl duzeltırız bız psıkolojını :)Evt haklisin bnde hicbirini yasamadim, ama bilmedihim bi durumdayim kusura bakmayin, hosbulduk canim. Gebelik psikolojisi iste
kız deyip nasıl erkek oluyor canım ya. kafam karıştı iyice..pöff.bana da kıza benziyor demişti ama.
haklısın canım ben de 16 hafta bıtene kadar hıc sormamıstm bıle. Gec olsun kesın olsun Dı mı ama :))
Evt haklisin bnde hicbirini yasamadim, ama bilmedihim bi durumdayim kusura bakmayin, hosbulduk canim. Gebelik psikolojisi iste
Sanırım erkek bebeklerde organlar bazen geç gelişebiliyormuş. Bu sadece duyduğum bir bilgi. Emin değilim. Doktorun tecrübesi de önemli ama bu konuda bence canım.
Kizlar hiziniza yetisemiyorum valla bi giriyom 400 msj olmuş calisinca geride kaliyom ya EE nadilsiniz bakalim
Kizlar hiziniza yetisemiyorum valla bi giriyom 400 msj olmuş calisinca geride kaliyom ya EE nadilsiniz bakalim
16. haftann ıcınde gorduysen bence degsmez cnmBen ultrasonda açık ve net olarak kız cinsiyet organı gördüm. Bu saatten sonra değişir mi acaba? Doktorda %100 kız dedi ama kafam karıştı şimdi![]()
Ben ultrasonda açık ve net olarak kız cinsiyet organı gördüm. Bu saatten sonra değişir mi acaba? Doktorda %100 kız dedi ama kafam karıştı şimdi![]()
anladım canım beklemekten başka çaremiz yok şu an
16. haftann ıcınde gorduysen bence degsmez cnm
Evet canım biraz daha bekleyeceğiz.
Ben ultrasonda açık ve net olarak kız cinsiyet organı gördüm. Bu saatten sonra değişir mi acaba? Doktorda %100 kız dedi ama kafam karıştı şimdi![]()
Sen bile anlayabildiysen kesin kızdır canım.
ben cumartesi bi bahaneyle giderim kesin özele