2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
anladım cnm adam yoğun napsın ama sana nasıl yardım etsin bide o halde :KK43:( çok zor oluyor bizimkide yorgun gelince kendini koltuğa zor atıyor dirde gözler kızarmış pc başında hadi gelde yardım et de :KK43: diyemyorum valla o haldeyken anlıyorum seni yani ALLAH cümlemize yarrdım etsin
Amin cnm uzuluyrm hamile deglkn biseyler yapiyrdm yaninda gdyrdm gec oldugu zmn bzn aracta arkds oluyrdm simdi anca pcdeki islerne yardmci olabliyrm

Kızlar selam. Dün doktora gittik bebek iyi maşallah 2 buçuk kilo olmuş. Yalnız benim 1 haftadır sancım vardı adet sancısı gibi ve karnımda geceleri kasılma oluyodu. Onu söyleyince çatı muayenesi yaptı. Rahim ağzı uzunluğum azalmış baya. 16 mm ye düşmüş hatta ama rahim ağzında açılma vs yok. Bu bebek 37 haftada falan doğar dedi. Dua edin her şey yolunda gitsin çok moralim bozuldu.

Kızlar selam. Dün doktora gittik bebek iyi maşallah 2 buçuk kilo olmuş. Yalnız benim 1 haftadır sancım vardı adet sancısı gibi ve karnımda geceleri kasılma oluyodu. Onu söyleyince çatı muayenesi yaptı. Rahim ağzı uzunluğum azalmış baya. 16 mm ye düşmüş hatta ama rahim ağzında açılma vs yok. Bu bebek 37 haftada falan doğar dedi. Dua edin her şey yolunda gitsin çok moralim bozuldu.

37 de dogmasında ne sakınca var kı, daha 2.5 haftan var. 500 gr falan alsa ( kı benım bebek 16 gunde 500 gr almıstı en son) al sana 3000 gr lık 37 haftalık bebek. Sağlıklı olsun da haftasına kılosuna takılma bence tatlm

Canım moralin bozulmasın bence 37 gayet normal kilosuna takılma önemli olan sağlıklı olması benim arkadaşım 35 haftalık doğum yaptı bebis masallah çok sağlıklı :KK200:

Ayaklarini uzatip dinlen bol bol,ayakta kalma canim,moral bozacak bisey yok,benim arkadasim 36 haftalik dogumlar yapti,2900 gram hicde kuvoze girmemis

Canım moralin bozulmasın bence 37 gayet normal kilosuna takılma önemli olan sağlıklı olması benim arkadaşım 35 haftalık doğum yaptı bebis masallah çok sağlıklı :KK200:
Ayaklarini uzatip dinlen bol bol,ayakta kalma canim,moral bozacak bisey yok,benim arkadasim 36 haftalik dogumlar yapti,2900 gram hicde kuvoze girmemis

37 de dogmasında ne sakınca var kı, daha 2.5 haftan var. 500 gr falan alsa ( kı benım bebek 16 gunde 500 gr almıstı en son) al sana 3000 gr lık 37 haftalık bebek. Sağlıklı olsun da haftasına kılosuna takılma bence tatlm

Saolun kızlar ne bileyim ya biraz yabancı makale falan da okudum bu haftada 3 3 buçuk cm olurmuş rahim ağzı. O yüzden biraz korktum. Umarım her şey yolunda gider.

walla kırkıma kadar annem hep kalacak, sonra aksam gıdecek sabah gelecek dıe anlaştık :)
gercı buyuk ablam da "annemı fazla tutma yanında, hem senn duzenın bozulur, hem de bebekle yalnız kalmaya alıs" dedı. Bakalım, bı bebek dogsun da karar verırım artık :)
Ablan dogru soylemis tatlim:) alisiyo ya insan merak etme sen kendini toparlayinca kimseyi istemiyeceksin görürsün

inşallah cnm Allah ın izniyle bi gelselerde sevsek hasretle beklyorum en merak ettiğim bnmde ten rengi hangimize çekecek yada melezmi olacak :) ben esmer baba beyaz bakalım nolcak :))
Ayyy çok Heyecanlı :) benim annem resmen sipariş vermiş hamileyken. :) kız olursa Babasına, erkek olursa bana benzesin ten rengi, göx rengimize :)) delil. Gerşekten ben babama erkek kardeşim annene çekmişiz renk olarak :) hatta Saçlarda olay yaratmış, düz olsun dümdüz diye dua edermiş kız olursa. Babam Bonus kıvırcık, annem çok dalgalı ben gerçekten dümdüz saçlıyın. Hoş babam ve kardeşim gibi kıvırcık olmak isterdim :)) anne duasına denk gelmişim :)

Öyle mi çok mutlu oldum mesajına.Peki kaşık ağrıların oluyormuydu canım beni o korkutuyor

Kasık ağrım 26. haftamda başladı ilk başlarda sadece kasıktı ve geceleri dönerken yada çok yürüdüğümde oluyordu son 1 haftadır kasık ağrısı geçti kalçam belim ama sadece sol tarafım ağrıyor. topallıyorum normalmiş doktorum öyle söyledi vücut doğuma hazırlıyormuş kendini. suyun, nişanın gelmediği sürece sorun yok :KK68: bence bu kadar kasmayalım bana 26. haftamdan itibaren kesin yatış verdi sadece wc ye kalkacakmışıııım yoookk yeaaa öküz gibi olurdum. zorlamadan temizliğimi yemeğimi yapıyorum alışverişe çıkıyorum geziyorum. ama yorulduğumda isterse kaldırım taşı olsun çöküyorum :KK14: doktorum şimdi 3 hafta yat sonra küvez riski kalkıyor ortadan dedi, zaten artık yürüyemiyorum da bu hafta sonu mobilyadan,kapı süsüne,bebek bezine kadar herşeyi tamamladıktan sonra yatacağım 2 kasımda annem geliyor o yıkar ütüler eşyaları :KK46:

tatlım, benım annem ıkı bebek baktı ıkısıne de dedğn gıbı kaynatılıp ılıtılmıs suya pamuk batırarak sıldı altlarını.
Ben de oyle yapmak ıstıyorum bı 4-5 ay, acaba cok mu zahmetlı olur :KK43:
ilk bebeklerde ınsan daha hassas galiba ben oyleydim. yapılmayacak şey değil ama o kadar meşgulüm ki şu ancak ben yapamam. yapabilirsin aslında.

Amin cnm uzuluyrm hamile deglkn biseyler yapiyrdm yaninda gdyrdm gec oldugu zmn bzn aracta arkds oluyrdm simdi anca pcdeki islerne yardmci olabliyrm
oda bişey cnm sen elnden geleni yappıyorsun bebekte rızkıyla gelir işin çok olması ondanda olblr yani skma sende cnını

ilk bebeklerde ınsan daha hassas galiba ben oyleydim. yapılmayacak şey değil ama o kadar meşgulüm ki şu ancak ben yapamam. yapabilirsin aslında.
Nasil olsa benimkiler herseye atlayip yapmaya kalkacaklar vereyip ellerine pamugu suyu temizlesinler isleri ne.ben kendim yapmaya baslayinca islak havluya gecerim:KK70:nasil fikir ama:KK62:,kendimden utanmaya basladim boyle seyler dusununce:KK23:

ayyy bizimkide 2 hafta onden gidiyo kafası koca kafa diye seviyo hatta doktorumuz :KK70: ama sezeryanı sordum yok daha neler dedi aşırı kilolu ve kafası büyük olsa neyse cocugun kilosu iyi dedi simdilik normal gözüküyo dedi. ins senin de olmaz canım. aramızda az var simdi sen yazınca bende heyecan yaptım :) allah yardımcımız olsun
Aminn canm insallah kolay atlatiriz bende cok heycan yapmaya basladim :KK17: Saclarmi topladgmda bende yuvarlak yuzluyum bana cekmis kafasi heralde genetik dedi doktor :KK48:

Back
X