2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selam kızlar kontrolden yeni geldm benm kizin baş ölçüsü 2.5 hafta önden gdiyor kiloyla boya baktramadim cihaz bozuktu.Docent kadin sorun etme benm kizda oyle cikiodu smdi kucuk yuzlu dedi sezaryen gbi gorunuyor bas buyuk oldugu icin 15-22 kasim arasinda hazirlikli ol dogum icin dedi beni heycan basti ya aglayasim gelio bi tuaf oldum :KK42:
Ya bu gidişle yarımız Kasım annesi olcak ben 4 aralığı nası bekliycem :)) ağlama bence sağsalim olduktan sonra erken kavuşcaksın öyle düşün

Kızlarrr çok mutluyummm içime sinen bir gün oldu sonunda
Öncelikle aldıklarımı yazayım;

*gecelik pijama sabahlık takımını boynerden aldım suwen marka süslü püslü tam takım. 1 tane daha gecelik alcam kırmızı renk bulurum umarım

* lansinoh 40 ml gögüs kremi aldım başlicam sürmeye kasım başında

*philips avent gögüs kalkanı- indirimdeydi

*2 tane normal kullandığımız cup lı sütyenlerin aynısından emzirme sütyeni aldım ben serbest olmasın istedim gögüsler toplansın

*1 tane penye tarzı emzirme sütyeni aldım 1 tane emzirme atleti aldım ama emzirme atletleri içime sinmedi çeşit çoktu sütyenli olandan aldım toplayan

*banyo küvet kova file vs malzemesini aldım babyjem

*biberon 120 ml philips avent naturel cam aldım

*1 tane de dr browns doğal akış aldım fazladan byük boy

*unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım 12 li

*prima premium care 1 numara aldım 1 tane ,2 numara da hediye gelmişti zaten

*Mustela bebek sampuanı
* desitin mor pişik kremi
* bübchen bebek sabunu yenidoğan
*unibaby bebek losyonu
*unibaby yenidoğan köpük

*boğulmayı önleyici yastık diye geçen bi yastık aldım leylam355 leylam355

*depend emici kulot aldım hastane için

*hem penye hem de müslin ağız bezi
* alez aldım yatağı için
* müslin bez aldık büyük nedenini bilmiyorum annem aldırdı :anneadayı:
*bebişkoya özel kirli çamaşır torbası aldık

*tiny love 3ü birarada aldık sonunda, phalı diye istemedim ama o kdr şey baktk en kullanışlı en güzeli buydu kırmızı olanı aldım fotosunu paylaşim anneannesi dedesi almış oldu salonda kurtarıcım olcak :)) leylam355 leylam355 ve @Aylininannesi ( sizle baya konuşmuştuk tiny love ı)

*anneanne bir mont begendi zorla aldı onu da gerk yok diyorum dinlemiyo napim ama çook tatlı :oops:
* emzik bi tane de avent alcaktım 0-6 ay sootie dışnda ama kızlar damaklı al dediler nuk damaklı aldım bitane kullanır mıyız bilmiyorum dursun artk :)

Fotoları da yükledim. sütyen külot fln çekmedim diğerlerinden baya çektim inş fikir olur.

Akşam da kalanları internetten aldım
*kraft pamuk yatak park yatak için
*otribebe nazal aspratör
*chicco saç fırça tarak seti
*babyjem çamaşır yıkama torbası
*babyjem yan yatış yastığı
*hastane için canbebe kullan at alt açma

Bu arada çantama ufak boy sıcak su torbası koycam tavsiye üzerine kış olcağı için gögsüme koyarım gerekirse dedim bnm evde küçük boy vardı mudodan aklınızda olsun düşünenler için:KK66:
En altta da 6-9 ay aldıklarım var bu hafta gelcek inş

masallah alınması gereken herseyi alıp işi bitirmişiniz, helal olsun böyle anneye :D saglıcakla gelsin bebişiniz de kullansın hepsini güle oynaya :) sevgiler...

Merhabalar uzun zamandır yazamadım ben 32 haftalık normalde bebeğim ama ultrason da 30 + 5 haftalık olarak gözüküyor yani 10 gün falan geriden geliyor bebeğim. Gelişimi biraz yavaşmış doktor 2 hafta sonrası için prof dr yönlendirdi. Kilosu da 1.480 gr . Benim durumumda olan var mı ? Gelişimi biraz yavaşmış bebeğimin çok üzüldüm :(

arkadaslar, bebekler dogunca anne sütünden önce hurma vermek ( hurmanın bir iki damla ezilmiş suyuyla damagını yumusatmak) sünnetmiş, nedenine gelince, anne sütü 1 saatte vucuda organlara fayda ederken, hurma kuru üzüm gibi tatlı seylerin suyu 10-15 dk da bebegin ihtiyacı olan besini saglarmıs, peygamber efendimiz (sav) hurma verirmiş bebeklere. siz de ögrenin istedim, sevgiler saygılar.

Iyiyim canım çok şükür. Günlerdir yatıyorum.Bu akşam kuzenim gelicek. 10 gün benimle ilgilenicek. 4 kasımda da annem geliyor. Cumartesi kontrolüm var. Inşallah riskim yükselmemiştir..
İzne çıkmasam çalışmak gerçekten çok zor olurdu. Rabbim siz çalışanların yardımcısı olsun..

Ohh ne güzel, yalniz kalmayacaksn artık :)
Allaha şükür sağlığım yerinde de çalişiyorum canım, umarım sen de iyileşirsin bi an önce.

Selam kızlar nasılsınız? Bugün çok yoğun bir gün geçirdim sabah denetim ile başladık akşama kadarda bir ton iş ancak fırsat bulabildim bu arada da bakım çantamızı alayım dedim. Ben 2 ay sonra işe döneceğim için daha çok k.valide kullanacak o yüzden sırt çantasından vazgeçtim ekteki ürünü şimdi sipariş verdim. Modeli beğendim kullanıcı yorumları da çok iyi ve en önemlisi 49 tl :KK16:

Cok kullanısli gözüküyo canm Güle güle kullanın :)

lazere gidiyordum gebe kaldığım sırada, yükümü epey hafifletti o anlamda ama tamamen değil. bi tek orada kalmıştı biraz ama idare ediyorum ben de.

Senn iyiyms canm Ben yanlari makina ile aliyordum Gecen hafta alayım dedim. Gözüm görmediğinden her yerim kan içinde kaldi :(
Ağda da bende yanik gibi feci yapiyo, ama mecbur bi kereliğine yaptrcam doğuma yakın.

Merhabalar uzun zamandır yazamadım ben 32 haftalık normalde bebeğim ama ultrason da 30 + 5 haftalık olarak gözüküyor yani 10 gün falan geriden geliyor bebeğim. Gelişimi biraz yavaşmış doktor 2 hafta sonrası için prof dr yönlendirdi. Kilosu da 1.480 gr . Benim durumumda olan var mı ? Gelişimi biraz yavaşmış bebeğimin çok üzüldüm :KK43:

ÜZülme tatlim ya 1 hafta geri olması cok onemli değildir zannediyorum Brz kılosu düşük doğar ama sen iyi emzirirsin hemen toparlar.

kızlar bugun adet sancısı gıbı sancım var belımle kasıgımda sabah bebek yıne kasılıyodu benım zıllı boyle yaptıkca tırsıyom ben

Back
X