2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım ben daha çok tatile takılmasını da süt iznini topluca 8 haftalık doğum sonrasına aktarabilmek miyiz yani 8 haftalık daha okula ya da neyse işe gitmrsek olur mu onu sorar misin o ilgimi cekti

tatlım o uygulamanın yonetmelıkte yasal dayanagı yok, hatta gunluk 1.5 saatlerı toplayıp haftada 1 gun iznin de yasal dayanagı yok. 170 dekıler hayır, bu sekılde kullanamazsınız dıyecekler buyuk ıhtımal. Bu tamamen sızın mudurlerınızın, bızım de ısverenlerımızın ınsıyatfnde bı durum.

valla cok pımpırıklı oldum ben bıde ıkı gundur akıntımda farklılık var daha cok gelmeye basladı yavas yavas bebişler hazırlanıyo sanırım dogmaya oyhh cennet kokulular
o bendede var cnm işte dn rahatsız etti gittim tahlil yaptırdım 10 12 lökosit 7 8 epitel çıktı dr sorcam bakalım

canım ben daha çok tatile takılmasını da süt iznini topluca 8 haftalık doğum sonrasına aktarabilmek miyiz yani 8 haftalık daha okula ya da neyse işe gitmrsek olur mu onu sorar misin o ilgimi cekti
cnm 8 hafta değilki aktarılan kısım 5 hafta 37 ye kadarya 3 hafta dğm öncesi oluyor doğal olarak aktarılan kısım 5 hafta doğum onrasına ben onu sorarım skntı yok biraz vkt geçsn arıycam

haklısın cnm, bı tahlıl yaptırayım ben de.
aynen öyle cnm bnm son dnmlerdeyiz bu tarz seylerle skntı yaşamayalım :( zor bir sürece girdik zaten sabah zor kalkıyorum ayak bileklerimde agrılar başladı çok zorlanıyorum yaa kasıklarım ve belimi saymıyorum aldı başını gidiyor ağrıda son noktadayım resmen ayın 20 si bi gelse arkama bakmadan çıkıcam valla

tatlım o uygulamanın yonetmelıkte yasal dayanagı yok, hatta gunluk 1.5 saatlerı toplayıp haftada 1 gun iznin de yasal dayanagı yok. 170 dekıler hayır, bu sekılde kullanamazsınız dıyecekler buyuk ıhtımal. Bu tamamen sızın mudurlerınızın, bızım de ısverenlerımızın ınsıyatfnde bı durum.
aaaa 1,5 saatlik izindenmi bahsedyordu ben 8 hafta önce 8 hafta sonrakini sanmıştım süt izni aynen dediğin gibi çalıştığımız kuruma bağlı aynen eğer 1,5 saat hergün derse mecbur öyle olck:(

cnm 8 hafta değilki aktarılan kısım 5 hafta 37 ye kadarya 3 hafta dğm öncesi oluyor doğal olarak aktarılan kısım 5 hafta doğum onrasına ben onu sorarım skntı yok biraz vkt geçsn arıycam

tatlım chnb chnb ondan bahsetmıyor, senn gondedıgın yazıda ozel sektorde calısan bı kadın süt ızınlerını haftada bır gun degıl toplu 8 hafta olarak kullanmıs. Onu sormanı rıca etmıs 170 den

aynen öyle cnm bnm son dnmlerdeyiz bu tarz seylerle skntı yaşamayalım :KK43: zor bir sürece girdik zaten sabah zor kalkıyorum ayak bileklerimde agrılar başladı çok zorlanıyorum yaa kasıklarım ve belimi saymıyorum aldı başını gidiyor ağrıda son noktadayım resmen ayın 20 si bi gelse arkama bakmadan çıkıcam valla

ya walla ya, 20 si dıye dıye 20 sını eskıttık valla :)
şimdı ayın 20 sı de nazlanır gelmez :)
saka kız saka merak etme, zar da olsa zor da gelecek mecbur, bak bu haftayı da bıtırdık :) kaldı 3.5 haftamız :) yanı 18 iş gunumuz :)

tatlım chnb chnb ondan bahsetmıyor, senn gondedıgın yazıda ozel sektorde calısan bı kadın süt ızınlerını haftada bır gun degıl toplu 8 hafta olarak kullanmıs. Onu sormanı rıca etmıs 170 den
tamm ozaman anladım anladım sorarım olur da özel sektör bunu kendi belirler bizim şirket mesela haftada 1 gn veriyor istersen gnde 1,5 saatte veriyor ama özel sektrn insyatıfine kalan bişi bu ben ynede sorayım chnb chnb kamuda çalışanlar içinde sorayım bare nasıl oluyor

ya walla ya, 20 si dıye dıye 20 sını eskıttık valla :)
şimdı ayın 20 sı de nazlanır gelmez :)
saka kız saka merak etme, zar da olsa zor da gelecek mecbur, bak bu haftayı da bıtırdık :) kaldı 3.5 haftamız :) yanı 18 iş gunumuz :)
ay gelsin cnm gelsin yoksa bana gelenler geliyor afakanlar basıyor türlü türlü hallere girdim iyice kmseyle knuşasım gelmyor evde tuhaf bişi oldum çıktım bu hormonlar beni ele geçirdi:(

ay gelsin cnm gelsin yoksa bana gelenler geliyor afakanlar basıyor türlü türlü hallere girdim iyice kmseyle knuşasım gelmyor evde tuhaf bişi oldum çıktım bu hormonlar beni ele geçirdi:KK43:

dedıgın gıbı ben de dayanamıyorum artık ya, bı de son anda ıs yerının salak salak seyler ıstemesı benı ıyıce cıleden cıkardı. "acaba vakıtlıce gecen hafta ızne ayrılsa mıydım" dıe dusunuyorum da bı yandan da "bu ıs benım gorevım degıl, neden onların yuzunden ben cıkacakmısım kı, ben elımden gelenı yaparım son ana kadar da maasımı alır cıkarım" dıyorum.

Back
X