2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Büyüdüü Leyla teyzesi :KK28:ama yine yüzünü göstermedi Şikayetçiyim:KK33:yüz görümlüğü mü istiyo nedir :KK70:
Naz yapıyor size merak edin istiyor sürpriz olacak bizimki ilk defa son gittiğimde göstermedi oda yalnız gittim küstü heralde bir hafta var oğlumu görmrye usg fotosunu kime göstersem babasına benzetiyo bakalım senin meleğin kime benzeyecek hiç ipucu vermemiş gerçi

:KK74:
oyy canım yiğenim ya kıyamam nazlı kız olacak annesi doğun bir gösterecek yüzünü pir gösterecek merak etme:KK68:
Neye benziyo onu görseydik bari :110:çirkin betty çıkacak :KK48:ayy kıyamam kuzuma

Naz yapıyor size merak edin istiyor sürpriz olacak bizimki ilk defa son gittiğimde göstermedi oda yalnız gittim küstü heralde bir hafta var oğlumu görmrye usg fotosunu kime göstersem babasına benzetiyo bakalım senin meleğin kime benzeyecek hiç ipucu vermemiş gerçi
Sorma cnm ağuStosun başında bi foto var ama o zmn daha mnicikti şimdi oturmuştur artk yüzü çok mrk ediyorum:KK22:nyse az kaldı sağlıklı olsunlar da:KK68:

Bazı ciddi durumlar internetten baktım diyerek geçiştirilemez bence. Asıl erken doğum istemiyosan hastane git ki önlem alsınlar :KK43:( evde erken doğum istemiyorum diyerek beklemekle mi engellenecek? İnşallah bebege bişey olmaz. K bakma ama snaa biraz kızdım bebişler bizim sorumluluğumuzda bi lokma canı var biz düşüncez biz kollayacağız biz dikkat edeceğiz her şeye
Saat kac okursa olsun en kucuk bisey de bile kac kez acile gitmisligim var. Bu bilincteyim. Benim bebegim.zor bulunmus bi bebek zaten .icim icimi yiyor ama yapacak biseyim yok. Bebegim hareket ettigi icin birde size danisayim dedim.

Cnm bu geceyi allahın izniyle bi şekilde atlat ama en azından yarın sabah git bir acile dr ara bişeyler yap
Kesinlikle gidicem zaten. Buradan son durumumu bildiririm. Allahın izniyle minişim iyiymis dicem teyzeleri

Back
X