2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cnm bnu yazan 3 dikişli bi anneydi 3 tanecik dikişte bile 2 hafta oturamamış hep uzanarak emzirmiş ondan tırstım ben. Ya da okumamak lazım böyle şeyleri etkileniyoruz ister istmez. Senin arkdşn ne şanslıymış inş öyle oluruz ...
canım benım dikişlerının bakımını ıyı yaparsan sıkıntı olmuo hıc baticonla her wc gıttıkten sonra pansuman yapman lazım yapmazsan o ipler erıyen iplik oldugu ıcın sertleşiyo ıgne gıbı batıyo sadece kurutmamak lazım ipleri sadece ben buyuk oglumda dikişlerim patladıgı ıcın sıkıntı cekmıstım oda ebe guzel dikmemiş 2 ccm arayla bı dıkıs atmıs ondan patladı ıkıncı dogumumdakı ebe cok ıyıydı cok guzel dıkmıs ben hıc agrı sancı cekmedım 15 gun sonra pıtır pıtır dökuldu dıkıslerım

kızlar gecen kk de dogumdan sonra hangi aldıklarınızdan pişman oldunuz diye bir yer vardı onları okudum. gögüs ucu kremi ve bebek yagı değilde saf zeytin yagı kullanın demişler. gögüs ucu kremi işe yaramıyor falan demişler. o yüzden ben bilemedim. doguma kadar zeytin yagı kullansammı diyorum. sizin bu konuda bir bilginiz varmı
Lansinohun göğüs ucu kreminden çok fazla memnun olan var. İnternet yorumları hep olumlu. Ben 1 adet almıştım. Az önce de 2.yi sipariş verdim. :)

aaa oynamıyormuydu sıpa. arada yoruluyorlarmı noluyor canım bi duruyorlar. iki gün önce benimkide pek hareketsizdi. ama iki gündür uyku uyutmuyor sıpa
yok canım oynamıyodu delı ettı benı cıkolatalı ekmek yedım oynamadı gıttım çay yaptım ıctım başladı kıpırdamaya artık son zamanlara gırdıgımız ıcın daha cok telaslıyım

Cnm bnu yazan 3 dikişli bi anneydi 3 tanecik dikişte bile 2 hafta oturamamış hep uzanarak emzirmiş ondan tırstım ben. Ya da okumamak lazım böyle şeyleri etkileniyoruz ister istmez. Senin arkdşn ne şanslıymış inş öyle oluruz ...
benim arkadaşta diyor okuma ama ben cok okuyorum. ama üzerinden düşünmemeye calışıyorum. cünkü herkez o dogduktan sonra ne kadar acı ceksede herşeye değer diyor. ben direk o kısma odaklanıyorum:KK37:

sağ kaburgamda arka tarafa dogru cok fena agrı var kızlar ya hanı cok koşarsın dalaklanırsın ya oyle bı agrı dayanamıyorum artık

ben sizle konuşurken benim koca siparişi vermiş bile tatlım. benim işler malum. sizin izinler var. bir süre bebişinizin yanında olabilceksiniz. ama ben ilk hafta bile olsa arada ofise gitmem gerekecek iyi olursam tabii. o yüzden alalım dedik. süt gelirde inşaallah boşuna almış olmayız.
Yok yok canm bosuna olmaz, hemen işe doneceksen İyi yapmişsin.

Aynen cnm kira derdinizzz yok boşverrr:KK66: sen bu dolabın patentini al ben kolay kllay begenmiyorum oda takımlarını hep dolaplar ufak kullanışsız fln geliyo ama senin dolap süper olmuş iltifat değil:nazar::KK19:

Sağol canm, bu mobilya ve diğer dekorasyon fikirlerimi kendi iş yerimi açtığımda kullanmak nasip olur inşalllah :)

yok canım oynamıyodu delı ettı benı cıkolatalı ekmek yedım oynamadı gıttım çay yaptım ıctım başladı kıpırdamaya artık son zamanlara gırdıgımız ıcın daha cok telaslıyım
haklısın canım. bu ara bu sıpalara cok dikkat etmek lazım. benimki ben türk kahvesi içince cok oynuyor. oynamazsa arada sende bi dene tatlım.

Topu nasıl götürelim hastane versin :KK70:ya da ben evde bol bol zıplayıp plates topunda sonra hastaneye gideyim:KK70:bu plates topunu bende çok okudum hatta sakın uzanmayın diyolar hep dik konumda olun, yürüyün merdiven çkın topta zıplayın açılma daha çabuk olur denmiş
Ben hamile pilatesine gidiyorum. Evde de pilates topu üzerinde zıplama egzersizlerimiz (ev ödevlerimiz) var.
:KK71:
Sancılarda yatmamak lazımmış, ne kadar hareket o kadar kolay doğum demekmiş. O yüzden 37.haftanın sonuna kadar çalışma planlarım var ;)

oh be zillim oynadı sonunda
Gözün aydın canım. Ben biliyordum zaten oynayacağını ;)

herkezde kesik olcak diye bişey yok ki canım. dün konuştugum arkadaşımda ne kesik olmuş nede yırtık. 9 ay boyuncada yatmış. hiç hareket yok hiç egzersiz yok. sancılarada dayanılmayacak sancılar değil diyor.

Ayyy bize de nasip olmus inş ayşe'm.

Ben hamile pilatesine gidiyorum. Evde de pilates topu üzerinde zıplama egzersizlerimiz (ev ödevlerimiz) var.
:KK71:
Sancılarda yatmamak lazımmış, ne kadar hareket o kadar kolay doğum demekmiş. O yüzden 37.haftanın sonuna kadar çalışma planlarım var :KK66:

Gözün aydın canım. Ben biliyordum zaten oynayacağını :KK66:
vala ben işte hareket ettiğimi düşünüyorum. makinelerin arasında ordan oraya zıplarken herkez bi ayşe hanım diye cıglık atıyor ya ona bayılıyorum:KK70: bide aklıma geldikce kegel ve nefes egzersizleri yapıyorum. dogumda görces işe yarayıp yaramadıklarını:KK66:

Back
X