2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sağ kaburgamda arka tarafa dogru cok fena agrı var kızlar ya hanı cok koşarsın dalaklanırsın ya oyle bı agrı dayanamıyorum artık
canım aynı ağrı bende de olmuştu o kramp mis ve özellikle adım attirmiyor malesef çok fena bi sancı.. kaburga altina bıçak saplanir gibi. ben doktora gittiğimde muayene sırasında olmuştu ve doktor ultrasonla baktı suan bası yapıyo vücudunu dedi. her zama olmaz şekline göre bazen kendini çekebilir demişti... benim genelde yürüyünce şiddetleniyro. ama endişe etme sadece bebeğin yaptığı bişey allahtan ben bu ağrıyı 28. haftamdan beri çekiyorum zama zaman..

Dun gece gulcan diye bir arkadas vardi lekesi olan haber var mi?

Ayy bende gece yatmadan muhabbet ediyoduk ya en son pınarın yan yan bakıyo diyişine gülerek uyudum :KK48:
gulun siz bana gulun,benden cok malzeme cikar size:KK51:gecen gun bos bulundum gorumcemin yanina oturdum. gorumcem karnimi durtup durdu,sevdi,optu falan ben sinir oldum tabi.oglumla konustu,durttu hadi kimilda diye.ben icimden "sakin oglum,aman oglum kimildama diye diye kimildamadi en sonunda pes etti,simdi kose bucak kaciyorum kadindan:KK14:

Ben hamile pilatesine gidiyorum. Evde de pilates topu üzerinde zıplama egzersizlerimiz (ev ödevlerimiz) var.
:KK71:
Sancılarda yatmamak lazımmış, ne kadar hareket o kadar kolay doğum demekmiş. O yüzden 37.haftanın sonuna kadar çalışma planlarım var :KK66:

Gözün aydın canım. Ben biliyordum zaten oynayacağını :KK66:
cok saol canım endişelendım bı yandanda kaburga agrısı cekınce bıse oldu sandım

kızlar gecen kk de dogumdan sonra hangi aldıklarınızdan pişman oldunuz diye bir yer vardı onları okudum. gögüs ucu kremi ve bebek yagı değilde saf zeytin yagı kullanın demişler. gögüs ucu kremi işe yaramıyor falan demişler. o yüzden ben bilemedim. doguma kadar zeytin yagı kullansammı diyorum. sizin bu konuda bir bilginiz varmı
belki yaramayan olmustur kisiye gore degisiyoedur belki. ben lansinoh kremden memnun kaldim.

Oh maşallah bebeğine de sana da canım. Normalde benim de ilaçla hiç aram yoktur. Hatta eşime diyorum, ben hamileyken içtiğim ilacı Hayatım boyunca içmedim. :KK70: hamileliğimi öğrendiğim ilk günden Elevit'e başladım. Zaten 2.3. Ayda Küba'daydım o vitaminler olmasa hayatta kalamazdım. Yemeklerini hiç yiyemedim. Makarna ve Peynirli pizza ile geçti zaman . Kan hapına geç başladık ama benim için mecbur. Et yemiyorum, köfte v.b. dışında. Sebze bakliyat delisiylm ama doktor hamilelikte etin yerini doldurmaz dedi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sağlıkla alalım kucağımıza.
Amin inşallah benim son 21 gün sezeryana

canım aynı ağrı bende de olmuştu o kramp mis ve özellikle adım attirmiyor malesef çok fena bi sancı.. kaburga altina bıçak saplanir gibi. ben doktora gittiğimde muayene sırasında olmuştu ve doktor ultrasonla baktı suan bası yapıyo vücudunu dedi. her zama olmaz şekline göre bazen kendini çekebilir demişti... benim genelde yürüyünce şiddetleniyro. ama endişe etme sadece bebeğin yaptığı bişey allahtan ben bu ağrıyı 28. haftamdan beri çekiyorum zama zaman..
valla aynı dedıgın gıbı kaburganın tam altında bıcak batıyo nefesım kesılıo yurumeye calısırken

Polar sabahlıklar çok iyi oluyo her şeyle kombinlenir bi de :KK66: iyi bak kv işe yaradı :KK19:
Biraksam ise yarayacakda ben kimseye mudana etmek istemiyorum.cimri degildir.dogumda bilezik alacakti bana,gecdn gun sordu istersen parasini vereyim kendin takacagin kunye falan al,nasil yapalim dedi.bende takmiyorum taki sen bilezik al lazim olursa bozdururuz dedim

Back
X