2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
walla ben ortaboy bı cekceklı valıze ancak sıgdırırım ancak, gülen de gülsün :)
Bi sürü süsleme malzemesi, cıkolata, bardak çanak, saç kurutma makınası falan olacak. Nereye sıgdırayım onları ben Artı benım ve bebegın esyaları...
yani bakalım ben koycam herşeyi o şimdi görcek sıgmıyor illaki valize koy diyecek :))) ben daha bişi demiyorum beyefendiye kendileri görsün baksın yoksa kavga çıkıyor evde :))))

Günaydın kızlar nasılsınız?Ben kendimi o kadar korumama rağmen grip oldum çok kötüyüm, işlerimi toparlayıp eve geçeceğim yoksa dinlenmeden geçmeyecek. Bir de doktorum rapor için Cuma günü 30 Ekimde çağırdı, özel hastaneler çalışıyor mu bilginiz var mı?Bir de ben Sat göre dün 32 hafta oldum ama o ultrasona göre çağırdı beni sıkıntı olmaz dimi

çalısırlar canım, sadece devlet memurları calısmıyor. Onlar ozel kurum.
Walla burda cogu arkadasa sat a gore rapor verıldı aslında, ama bısey demıyım sımdı.
Gecmıs olsun bu arada, 1-2 gun dınlenmen lazım yoksa atlatamazsın

çılgın arkadaşım bnm sen içini ferah tut nolur bak minik kızında etkileniyor bundan siz Allah ın iznyle sapasağlam olacaksınız bebişi alcaksın kucağına koklayacaksın merak etme azcık kaldı bak Rabbim sana dayanma gücü versin arkadaşım üzme o güzel canını
zaman geçsın dıye sabırsızlanıyorum zaten artık cok bunaldım yemın ederım

zaman geçsın dıye sabırsızlanıyorum zaten artık cok bunaldım yemın ederım
deme öyle cnm bnm mutlu olki minnakta mutluluğundan esinlensin güler yüzlü pıtırcık olsun sende onu kokla mis gibi ohh için rahat olsun ben inanıyorum güzel haberle geleceksn bgn dr a gidiyorsun dimi

he iyi bare ay nebilim hiç öyle bi malzeme kaynatmadımki :))) şöyle yapsak olmamı bebeğin malzemelerini bulaşık makinasına koysak deterjansız yıkasak daha güzel olmazmı:)
bulaşık makinasında önceki yıkamlardan kalan deterjan vs kimyasallar olabilir canım , o yüzden en güzeli eski usul fokurdatmak ;)

bulaşık makinasında önceki yıkamlardan kalan deterjan vs kimyasallar olabilir canım , o yüzden en güzeli eski usul fokurdatmak :KK66:
koca bi tencere alayım bare hepsini koyup kaynatayım :))) fıkır fıkır :) plastik kısımlarınıdamı kaynatyoruz sorun olmaz dimi

çalısırlar canım, sadece devlet memurları calısmıyor. Onlar ozel kurum.
Walla burda cogu arkadasa sat a gore rapor verıldı aslında, ama bısey demıyım sımdı.
Gecmıs olsun bu arada, 1-2 gun dınlenmen lazım yoksa atlatamazsın

Bende öyle tahmin ettim kendisi çağırdı 30 Ekim olarak, Benim için sıkıntı yok geç vermesi aslında daha iyi gibi iznim uzamış oluyor, ben zaten çalışamaz alacağım biliyorsun canım ama 21 Kasıma kadar devam aksi bir şey olmazsa bakalım.

E Esmer54 canim ben cotton box in aldim nevresim takımını yorgan i oğlundan kalan yün yorganimiz var onu kullanacak inş
elifeva elifeva canik cok gecmis olsun ya allah dayanma gucu versin ins tel vs gerek kalmadan tamamlarsin dogumu sonra kendiliginden gecer ins

Back
X