- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
mis mis kaynamış :) ohhh az kaldı yaa valla panik oldumohh fokurdatalım ne var ne yoksa misss :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mis mis kaynamış :) ohhh az kaldı yaa valla panik oldumohh fokurdatalım ne var ne yoksa misss :))
bılemedım cnm ya, snrm fokur fokur kaynaması gerek.he iyi bare ay nebilim hiç öyle bi malzeme kaynatmadımki :))) şöyle yapsak olmamı bebeğin malzemelerini bulaşık makinasına koysak deterjansız yıkasak daha güzel olmazmı:)
bızlerın de oyle, 20 kasım cuma aksamı cıkıs yapıcaz, 3 hafta kaldı ama nasıl buyuyo gozumuzde anlatamamBende öyle tahmin ettim kendisi çağırdı 30 Ekim olarak, Benim için sıkıntı yok geç vermesi aslında daha iyi gibi iznim uzamış oluyor, ben zaten çalışamaz alacağım biliyorsun canım ama 21 Kasıma kadar devam aksi bir şey olmazsa bakalım.
sana da tatlım :) bı bakayım ben.Akbatının orda tatlım bu arada günaydın![]()
bızlerın de oyle, 20 kasım cuma aksamı cıkıs yapıcaz, 3 hafta kaldı ama nasıl buyuyo gozumuzde anlatamam![]()
Sayfalar çok hızlı ilerliyor takip etmeye çalışıyorum kızlar ağrılarımız çok normal yavaş yavaş son aya giriyoruz biraz daha sabır biz daha hazırlıklara baslamadık eşim hallederiz canını sıkma diyor eşim mobilyacı bebişin şifonyerini yatagını bekliyorum gelsin bu haftasonuna kadar müsaade ettim bakalım tüm eksikleri alacağım bizim 3.olunca herşey yavaş yavaş
Meltem canım dolabını çok beğendim güle güle güzel günlerde kullanın inşallah
Bitsin artik bu cile .... diye sarki soyliycem ,))))) cok skldim isyerinden nefret geldi gina geldi yeter uleeeen duyip cikicam ama bebegin alinacaklari geliyor gozume duruyorumbızlerın de oyle, 20 kasım cuma aksamı cıkıs yapıcaz, 3 hafta kaldı ama nasıl buyuyo gozumuzde anlatamam![]()
ay aynı dertten bende yanıyorum canımBitsin artik bu cile .... diye sarki soyliycem ,))))) cok skldim isyerinden nefret geldi gina geldi yeter uleeeen duyip cikicam ama bebegin alinacaklari geliyor gozume duruyorum)
:)))) 20 kasim 20 kasim diye diyee isyerine gidip geliyorum esimde diyor gitme ozaman askim yorma kendini hee diyoru. Ben azmettim godecegim onlara birakmiycam paramiay aynı dertten bende yanıyorum canım
Ayyy evett ne kdr dikkatlisinn cnmm çok hoşuma gitti 41 kalmışgünaydın denizcim 41 kere maşallah olmuşuz bakıyorumda :) 41 günn kalmış
dikkat çok önemli der hep eşim ondan kaptım azcık :)) ohhh sana benmde 49 oyy oyy bitmyor ömürden ömür gitti bebeğimi görmek istyorum :) o kokusunu içime çekmek ohh miss demek ama bi okadarda doğurmaktan tırsıyorum valla Allah bi çırpıda doğum nasip etsn hepimize:)=Ayyy evett ne kdr dikkatlisinn cnmm çok hoşuma gitti 41 kalmışhepimize maşallah
![]()
Biz bebişlerimiz doğsun diye gün sayıyoruz, yeni doğum yapmış olanlar bugünlerinizin kıymetini bilin ,bol bol uyuyun, keyif yapın diyolar , bu ne yaman çelişkiiiii .. ne çabuk unutuveriyolar hamilelikte yaşanan sıkıntıları stresleri yawdikkat çok önemli der hep eşim ondan kaptım azcık :)) ohhh sana benmde 49 oyy oyy bitmyor ömürden ömür gitti bebeğimi görmek istyorum :) o kokusunu içime çekmek ohh miss demek ama bi okadarda doğurmaktan tırsıyorum valla Allah bi çırpıda doğum nasip etsn hepimize:)=
kız valla bende öyle yaa akşam olunca yataga uzanıyorum acıları ağrıları ozaman anlıyorum oyy oyyy diyorum bu nedir ne sancıdır bi geçse diye sanki uykunun kıymetini bilcekmişiz acaba uyuyabilyormuyuz ben valla gece heralde 3 4 kez kalk tuv git kalk donmeye çalış derken zorla uyuyorumBiz bebişlerimiz doğsun diye gün sayıyoruz, yeni doğum yapmış olanlar bugünlerinizin kıymetini bilin ,bol bol uyuyun, keyif yapın diyolar , bu ne yaman çelişkiiiii .. ne çabuk unutuveriyolar hamilelikte yaşanan sıkıntıları stresleri yawsanki şimdi rahat rahat uyuyabiliyoruz, oturup kalkamıyoruz bile yeri geldiğinde . ayy sinir yaptım bak şimdi durup dururken
![]()
Bitsin artik bu cile .... diye sarki soyliycem ,))))) cok skldim isyerinden nefret geldi gina geldi yeter uleeeen duyip cikicam ama bebegin alinacaklari geliyor gozume duruyorum)
Aynen canım , üstüne birde bebiş hareket etti, etmedi, bişi mi oldu ,noldu tilkileri kafalarda dönüp duruyo , doğuralım hiç yoktan bebişimiz gözümüzün önünde olurkız valla bende öyle yaa akşam olunca yataga uzanıyorum acıları ağrıları ozaman anlıyorum oyy oyyy diyorum bu nedir ne sancıdır bi geçse diye sanki uykunun kıymetini bilcekmişiz acaba uyuyabilyormuyuz ben valla gece heralde 3 4 kez kalk tuv git kalk donmeye çalış derken zorla uyuyorum![]()