2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
elifeva elifeva canim geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir.doğuma kadar birsey daha cikmasin valla çok yipraniyorsun yipraniyoruz Allah yardimcimiz olsun.
leylam355 leylam355 canim Dr randevundan güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah totosunu değilde yüzünü gösterir Nil bebek:)
@Benbirerkekannesiolarak canim çok ilerlemeden önlemini al ılık su iç sürekli adacayi cayi ile gargara yapabilirsin.
inşallah bugün görürüm gülaycım dün yine toto resmi verdi kızım meraktan ölücem yoksa

Biz bebişlerimiz doğsun diye gün sayıyoruz, yeni doğum yapmış olanlar bugünlerinizin kıymetini bilin ,bol bol uyuyun, keyif yapın diyolar , bu ne yaman çelişkiiiii .. ne çabuk unutuveriyolar hamilelikte yaşanan sıkıntıları stresleri yaw :KK51:sanki şimdi rahat rahat uyuyabiliyoruz, oturup kalkamıyoruz bile yeri geldiğinde . ayy sinir yaptım bak şimdi durup dururken :KK70:

o yenı dogum yapanlar da ne kadar cok bılıyolar yahu. Sabahın korunde ıse gelıp aksam eve gıdıp, hem yemek hem yuruyus nasıl uyuycakmısız. Gece 12 den once ısım bıtmıyo benım, o tavsıyeler calısmayanlara sadece snrm :)

ohh masallah prenses nil'imize Kendı dr un olmasa da bebısın ıyı oldugunu ogrendın ne de olsa :)
dayandıgın yere kadar dayanırsın, sonra bırakırsın canm. Bak bız ıkı haftayı atlattık sayılır, kaldı 3 haftamız :)
ben sonuna kadar dayanamam meltemcim ya belki arada kaçabilirsem olabiliri de işte o kısım zaman la şekillenecek zaten :)

böbreğimde kist cıktı canım tel takılcak deyınce hastaneden kaçtım yarın başka bı doktora gıtcem
canım ya böbrek ağrısı kötü olur sen yine başka dr fikride al umarım en acısız ve zararsız sşekilde atlatırsın meltemcivil meltemcivil böbrek ağrısı yaşadı onun dr nasıl bir tavsiye vermiş acaba bşrde ona sorsaydın

Aynen canım , üstüne birde bebiş hareket etti, etmedi, bişi mi oldu ,noldu tilkileri kafalarda dönüp duruyo , doğuralım hiç yoktan bebişimiz gözümüzün önünde olur :KK9:
aynen aynen sabırlı ben pimpirik oldum bebeğim yüzünden ay bişi oldu olacak korku içinde hareketliliğimi yitirdim kaldıki ben kurtlu biriyim yermde durmam ama bebeğimi düşünmekten hareket bitti :) o yüzden ne diyoruz Allah sağlıcakla biran önce kucağımıza almayı nasip etsin

canım ya böbrek ağrısı kötü olur sen yine başka dr fikride al umarım en acısız ve zararsız sşekilde atlatırsın meltemcivil meltemcivil böbrek ağrısı yaşadı onun dr nasıl bir tavsiye vermiş acaba bşrde ona sorsaydın

ben soledım kendısıne zaten cnm, ürologlar hemen tel takmaya heveslı ama benm kadn dogumcum zaten sıcak bakmıyodu su saatten sonra kesınlıkle takılmamalı dıyor. Kalmıs doguma 40 gun, dayanıcaz artık.

anlık karar verırısın leylos :)
evet doğru anlık olacak büyük ihtimal bugün evdeyim yardımcı abla var şuan annem var evde derin bir temizliğe başlandı ben şimdiden çok yoruldum :KK51::KK14:birde dr gidice bu telaşın içinde umarım nil hanım yüzünü gösterir:KK16:

canım 33 bitmek üzere ama dün gittim ters hala doktor 35 tekrar bakılım dedi olmazsa 38 sezeryan diyor hiç istemiyorum sezeryan bilemedim

son anda bıle donebılıyomus canım. 38 de sen hastaneye doguma gıderken bıle donmus olabilir :)
bı de saglık sıkıntısı yoksa doktrorun da beklesın canım 40 a kadar. Millet 42 ye kadar bıle beklıyo.

o yenı dogum yapanlar da ne kadar cok bılıyolar yahu. Sabahın korunde ıse gelıp aksam eve gıdıp, hem yemek hem yuruyus nasıl uyuycakmısız. Gece 12 den once ısım bıtmıyo benım, o tavsıyeler calısmayanlara sadece snrm :)
Valla bilemiyorum canım da böyle diyenleri duydukça delleniyorummmm:KK34:

evet doğru anlık olacak büyük ihtimal bugün evdeyim yardımcı abla var şuan annem var evde derin bir temizliğe başlandı ben şimdiden çok yoruldum :KK51::KK14:birde dr gidice bu telaşın içinde umarım nil hanım yüzünü gösterir:KK16:

sen uzat ayaklarını dınlen dıycem ama ben de kurtlu bı tıpım, abla temızlık yaparken ılla ben de karısıcam :)
dun her sey yolundaydı neden ılla kendı doktorun da gorsun ıstıyorsun tatlm?

aynen aynen sabırlı ben pimpirik oldum bebeğim yüzünden ay bişi oldu olacak korku içinde hareketliliğimi yitirdim kaldıki ben kurtlu biriyim yermde durmam ama bebeğimi düşünmekten hareket bitti :) o yüzden ne diyoruz Allah sağlıcakla biran önce kucağımıza almayı nasip etsin
amiinnn canım benimm

ben soledım kendısıne zaten cnm, ürologlar hemen tel takmaya heveslı ama benm kadn dogumcum zaten sıcak bakmıyodu su saatten sonra kesınlıkle takılmamalı dıyor. Kalmıs doguma 40 gun, dayanıcaz artık.
bencede en güzeli dayanmak ama tabi ağrı durumu nasıl olur hiç bilmiyorum böbrek ağrısı hayatım bir defa çektim oda havuzdan mikrop kapmıştım ondan yani sizin ağrınızla kıyaslayamam bile benimki artık sinek ısırığı gibi kalıyor galiba umarım ağrısız sıkıntısız atlatırız hepimiz bu süreci gerçekten yolun sonu gözükmeye başladı

son anda bıle donebılıyomus canım. 38 de sen hastaneye doguma gıderken bıle donmus olabilir :)
bı de saglık sıkıntısı yoksa doktrorun da beklesın canım 40 a kadar. Millet 42 ye kadar bıle beklıyo.
ayy inşallah cnm döner dediğin gibi olur hayırlısı olsun inşallah çok sağol

kızlar dun ıyıkı kaçmışım hastaneden burdakı doktor tel takılmalık durumda degıl dedı ıdrar tahlılı ıstedı ogleden sonra cıkcak şişerse tel takılır dedı hangı doktora ınancamıda şaşırdım

Back
X