2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende de sadece geceleri oluyor canım. Soluma yatıyorum 2 saat sonra kalça ağrısı ile uyanıp sağıma yatıyorum 2 saat sonra yine kalça ağrısı ile uyanıp soluma... Sabaha kadar böyle geçiyor. Bir de dönüşlerde kemiğimin kütlemesi cabası. :) Artık yatarken dönmek baya zorluyor, ben önce oturup sonra dönüyorum.

üff ya halimize bak :( doğsunlar da kurtulalım :(

Hangi foto canim
buradaki öpücük atan kız, profil foton cnm.

ben ped aldim oncekinde hastaneden oyle demislerdi diye.
öyle mi dediler, onlar için fark eden ne acaba...

havluyu kımın ıcın yazdın bılmıyorum ama, bebege havlu sana el havlusu ve banyo yapacaksın ya, sana havlu kaymayan terlık ve sampuan canm. Ek olarak bunları gordum
havlu genel olarak yazdım ama bebeğe gerekli mi bilmiyorum, bebeği orada yıkıycaklar mı, bnden havlu mu istiycekler?

bana ablam getrmıs ama mıkrodalgam fırınım olmadıgı ıcın ıse yaramayacak, eskı usul kaynatıcam herseyı :KK43:
mikrodalgaya girenlerden değil de elektrikli olanlardan alsam mı acaba ben araştırayım biraz daha..
Canım ya normal gece kullanılan pedler yeterli gelmez mi o_O
ben de bilmiyorum ki cnm araştırırken karşıma hep bu depend hasta külodu/pedi çıkıyor, herkesin listesinde illa yazıyor. o_O

O yeni doğuranlar lohusalik psikolojisindeler. Minicik bebek kucaklarinda sürekli nefes alıyor mu almıyor mu kontrolü, aç mi, altı mi pis, gazi mi var, uykusu mu var. Kabus mu gördü. Usuyor mu. Ay hapsirdi hasta mi olacak. Sarı sanki rengi sariligimi arttı. Kakası neden bu renk. Pisik mi oldu. Bingildagi çok mu küçük. Yemin ederim bir bu kadar daha sayarım sırf bebekle ilgili binbir çeşit soru telaş yasiyorlar. Kendilerindeki ağrı sizi psikoloji, tepelerinde olan ya da olmayan insanların sürekli birbirinden farklı akıl verişi yönlendirmesi. Offff oluyorlar bir çoğu. İçimdeyken ne de rahatmisim diyorlar ışte :KK70:
:KK17: korktum ya resmen ben diyorum karnımızın içinde iyiler :eek:

kızlar dun ıyıkı kaçmışım hastaneden burdakı doktor tel takılmalık durumda degıl dedı ıdrar tahlılı ıstedı ogleden sonra cıkcak şişerse tel takılır dedı hangı doktora ınancamıda şaşırdım
canım ya sen yine en olumlu bakana inan bebek için en doğrusu bu galiba son durumdan bizide haberdar et elifcim

Ben 32 den sonra çok daha fazla hissetmeye başladım baskıyı :KK43:( kafayı da dayamış iyice geceleri çok ağrım oluyo

Bende de sadece geceleri oluyor canım.
aynen kızlar geceleri diyorum başka bişi demiyorum, ama şükürler olsun dayanılmaz değil.

ya öyle diyoruz ama ben karnımın içinden çıkınca özlerim boşluk eksiklik olur gibi geliyor nendense ne bencilim deme ama:)
evet ya doğurunca paylaşıma açmış olucam diye kıskanıyorum ben de şimdiden yaa :KK35:

aynen kızlar geceleri diyorum başka bişi demiyorum, ama şükürler olsun dayanılmaz değil.

evet ya doğurunca paylaşıma açmış olucam diye kıskanıyorum ben de şimdiden yaa :KK35:

Evet canım dayanıyoruz ama azcık azalsa olur yani. :)

ben de 2 sabahtır adet olacakmışım gibi sancıyla uyanıyorum. ve devamlı sürüyor. aralıklı değil. çok şiddetli de değil. gün içinde geçiyor. ama korkmaya başladım..

Selam kizlar. Karni asagiya inmemislere nasil bir his oldugunu anlatayim. Benim karnim 2 haftadir asagida. O gunden beri dunyam degisti resmen. Once mide yanmam bicak gibi kesildi cok sevindim. Sonra bir bel agrisi basladi ki yerimden kalkamaz hale getirdi beni. Dusunun ki tum hamileligim boyunca ve oncesinde aktif spor yapan bi insanim. Yani karin kaslarim cogu kisiden daha gucludur ama buna ragmen bebegin yaptigi baskiya dayanamadi belim. Simdi biraz daha iyiyim spora devam ediyorum ancak bebek beklenenden erken gelecek dedi doktor. Bu durumda karnimiz indikten sonra 3 4 hafta icinde bekleniyormus dogum. Normalde 36da inmeye baslarmis. Bilginiz olsun. Bu arada cati muayenesi de normal vajinal muayene. Bunu korkunc diye tabir etmelerine anlam veremedim. Herkese hayirli dogumlar.

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-20-15-33-47.webp
    Screenshot_2015-10-20-15-33-47.webp
    30 KB · Görüntüleme: 51

havlu genel olarak yazdım ama bebeğe gerekli mi bilmiyorum, bebeği orada yıkıycaklar mı, bnden havlu mu istiycekler?

mikrodalgaya girenlerden değil de elektrikli olanlardan alsam mı acaba ben araştırayım biraz daha..

ben de bilmiyorum ki cnm araştırırken karşıma hep bu depend hasta külodu/pedi çıkıyor, herkesin listesinde illa yazıyor. o_O
Anladim canim ben daha once profil fotomo kendi resmimi koymustum ya onu kastettin sandim.yani bana benzettin sandim kisaca:)

ben de 2 sabahtır adet olacakmışım gibi sancıyla uyanıyorum. ve devamlı sürüyor. aralıklı değil. çok şiddetli de değil. gün içinde geçiyor. ama korkmaya başladım..
Cnm doktoruna soyle cnku bnde ole oldu doktruma soyledim o dogum sancisiymis adet sancisi gibi olurmus serum vermsti ertelmkvicin dogumumu

bilmiyorum canim ben yine oyle aldim. benim 3. bebek hic sterilator almadim baslarda kaynatiliyor ama sonra ben bulasik makinasinda yikayip kullanmadan once kaynar sudan gecirdim hep sonra is bitince koymaya yer yok:))

ya öyle diyoruz ama ben karnımın içinden çıkınca özlerim boşluk eksiklik olur gibi geliyor nendense ne bencilim deme ama:)
keske daha uzun surse hamilelik diyorum,hic istemiyorum dogurmak ondan ayrilmak sanki dogunca kaybedecekmisim gibi hissediyorum,bu dusuncd beni mahvediyor.doguma giderken hungur hungur aglarim kesin:KK51:

Cnm doktoruna soyle cnku bnde ole oldu doktruma soyledim o dogum sancisiymis adet sancisi gibi olurmus serum vermsti ertelmkvicin dogumumu
ama sabahları 1 saat kadar sürüp sonra gün içinde bi daha olmuyor. cuma sabahtan gidicez doktora. nst ye sokar büyük ihtimal.

Back
X