• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende sezeryan olacağım belli olduğu için gecelikte alayım dedim ama normal aldım lohusa değil en azından sonrasında kullanırım yada anneme veririm o seviyor geceliği birde bio line aldım lekelerim için

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 110
Saol canim cumlemizinkini.Ah bilsem neden dogmadiklarini ben erkek bekliyorum hani erkek gec dogar derlerde senin kizda benden daha nazliymis. Ayni duygular icindeyiz beni senden baska kimse anlamaz herhalde.gecmiyo diyorum bitmiyor sana oyle geliyo diyorlar sende cok zorsudun diyorlar. Kuzenimle aramizda 1 ay vardi o dogum yapti haftaya 1 bucuk aylik olacak bebege bakiyorum buyudu bile tulum modundan gomlek moduna gecti cocuk :KK48: bizimki gelecekte gorecez nur cemalini :KK51:
Erkek bebekler geç doğar diyor herkes. Benimki bu kadar gecikince bu kez de aceba erkek mi soruları başladı. Her şeyi pembe pembe. Kafayı yerim herhalde. Biz en iyi birbirimizi anlarız arkadaşım haklısın. Depresyona girdim. Devamlı uyumak istiyorum. Hakkımızda hayırlısı.

Erkek bebekler geç doğar diyor herkes. Benimki bu kadar gecikince bu kez de aceba erkek mi soruları başladı. Her şeyi pembe pembe. Kafayı yerim herhalde. Biz en iyi birbirimizi anlarız arkadaşım haklısın. Depresyona girdim. Devamlı uyumak istiyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Canım dün hastanede nst girerken hamiş bir bayanla tanıştım 42 . Haftasında daha gelmemiş oda nstye girdi çıkışta yine karşılaştık kızmış bebişi dr hergün gelcen nst ye demiş ne açılması ne sancısı hiçbirşeyi yokmuş onu görünce halime şükrettim zayıf uzun boylu bir bayan fakat çok zor yürüyordu ben hiç şikayrt etmeyeyim dedim

Kızlar kontrolw gittim doktor yatış verdi cumartesi gününe kadar eksiklerimi tamamlıyım dedim testlerimi verdim eşim cumartesi sabah 8 ameliyat randevusu alacak sancım var
Hayırlısı olsun canım. Senin kızlar da mı sezeryandı? Güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi merakta bırakma. ;)

Kızlar doktordan geldim ne sancim var nede başka bisi 39+5 olmuşuz
Aramızda 3 gün var. Benim de yarın kontrolüm. Bakalım ne durumdayız?

Sanci olduğunda kanala girmez mi acaba ay ins bizim yaramaz girmiştir ugrastirmaz
Hiç bir bilgim yok kanala girmeden sancı olurmu olmazmı suyu ve nişanı gelebilir ama sancı bilmiyorum tek dileğim ilk doğumu olan herkes normal kolayca doğum yapsın

Sen baya bi gıcık olmussun doktora, baksana nasil da saydırıyosun :))
Ben de yarin itibariyle baslayayım netten arastrmaya.
Haberleşirizz iyi bir dr bulursak :KK66:

sen nasıl özendiriyosun öyle yaaa :KK68:doğuruveresim geliyo okuyunca..

neyi cnm lansinoh mu? memeyi silmeden de bebek emzirilebilir dimi?

bi sonuca ulaşırsan etiketini beklerim, ben de merak ettim :KK24:

günlerimiz aynı :rolleyes:
Doğsun da oğlun görcem seni de :nazar:evet lansinoh cnm silmeden emzirebiliyosın zaten sürdükten 2 saat max 3 saat sonra emziriyorum ben hastanede dr a da bebek hemşirelerine de sordum lansinoh görünce o en iyisi silmene gerek yok dediler

Denizcim seninds ilk emzirdigin gun bebek emerken canin yandi mi
Acıdı tabi acımaz mı ben ilk gün sabah olduğu için aslında şanslıydım tam gün boyunca doğru emzirmeyi öğrenene kadar bebek hemşirelerine yapıştım her seferinde sonra gece ilk kez kendim tutturdum.
2. Gün sadece bir kez yardım aldım tüm gün becerdim. Bütün halesi siyah kısmın tamamını ağzına alması lazım.
Ben şöyle yapıyorum:
Baş parmak üstte diğer parmaklar altta yarım ay şeklinde elimi tutup memeyi kıstırıyorum ucu tamamen büzüştürüp ağzını açtığında yapışıyo sonra çektiğini hissedince memeyi bırakıp iki parmağımın arasında muhakkak burun delikleri açıkta olcak şekilde tutturuyorum.ne kdr açıklayıcı oldu bilmiyorum ama :((
Eğer doğru emzirmezsek gögüs ucları yara oluyor :( bnm 1 tanesi yara olduk 2 tur sağdım onu bebek ememediği için süt doluyo rahatlatmak lazım memeyi.

Efe resmen inatcilik abidesi tatlım. Memeyi uzatinca resmen ağzını kilitliyor. Biraz zorluyoruz ağzına alıyor direk uyuyor :KK75:
Cnm uyudukça çenessinden hafif hafif dürtüyorum emmeye devam ediyo memede uyumayı çok seviyo bebişler :KK48:hemşireler ya çeneyi dürt ya ayakları demişti

kimseyi korkutmak istemem ama bayagi agrim var,sezaryan sirasindada bayagi bisryler hissettim.normal mi bilmiyorum.ayaga kslktim zar zorda olsa yuruyorum..yarina gececekmis guya
:KK57:Spinalde mi hissettin üff çok üzüldüm keşke genel yaptıraaydın sende zaten korkuların da vardı :(
İlk gün dikiş ağrıları geçmeyecek gibi olur 2. Gün çok daha iyi hissedersin. Kendini zorlamadan kısa kısa yürüyüşlerle atlatcan cnm. 3. Gün unutuyosun bile ilk günün ağrılarını. Parol vermişti bana dr eve çıkarken 10 günü geçti 2-3 gündür hiç içmedim mesela:KK45:1 haftada dikiş ağrım kalmadı dün dr a gidince kadın şaşırdı sen mi 1 hafta önce sezeryan oldun nasıl yani diye
Daha çok yeni her şey az dayan Pınarcım.moralini bozma

Back
X