- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Ben yokum canım.insallah canim sağol
Facede aralik annelerinde kim kim diye geciyor denizi buldum sadece digerleri nerde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yokum canım.insallah canim sağol
Facede aralik annelerinde kim kim diye geciyor denizi buldum sadece digerleri nerde![]()
Kanala girmemiş canım sanırsam doktoru girmezse sezeryana ondan alıcak açılmadı olsa bile bebiş kanala girmezse normal olmaz anca vakumla artık onuda yapmıyorlarCanım sancin acilman yok mu suni ile normali denesen
Aynen canım bizde de durum aynı bekliyoruz şimdilikBizim oglanda girmedi ama dr sezeryan felan demedi bekliycez dedi yaaa sana niye oyle demiski
Seninde dr belki son ana kadar beklemek istiyor inşallah girerde normal yaparsınBizim oglanda girmedi ama dr sezeryan felan demedi bekliycez dedi yaaa sana niye oyle demiski
Iyi canım çok sevindim ben iyim biraz bel ağrısı sorunu var yarın kontrol var bakalım kanala girmiş mi yaramazEvet çok şükür eski performansına kavuştu sayılır, fıldır fıldır döndü dünsen nasılsın?
Erkek bebekler geç doğar diyor herkes. Benimki bu kadar gecikince bu kez de aceba erkek mi soruları başladı. Her şeyi pembe pembe. Kafayı yerim herhalde. Biz en iyi birbirimizi anlarız arkadaşım haklısın. Depresyona girdim. Devamlı uyumak istiyorum. Hakkımızda hayırlısı.Saol canim cumlemizinkini.Ah bilsem neden dogmadiklarini ben erkek bekliyorum hani erkek gec dogar derlerde senin kizda benden daha nazliymis. Ayni duygular icindeyiz beni senden baska kimse anlamaz herhalde.gecmiyo diyorum bitmiyor sana oyle geliyo diyorlar sende cok zorsudun diyorlar. Kuzenimle aramizda 1 ay vardi o dogum yapti haftaya 1 bucuk aylik olacak bebege bakiyorum buyudu bile tulum modundan gomlek moduna gecti cocukbizimki gelecekte gorecez nur cemalini
![]()
Hayırlısı olsun benimde16 aralık çok heyecanlıyım nedense içim içime sığmıyorArkadaşlar son nstmi oldum. Bir sıkıntımız yokmuş şükür. 11 aralık sabah 6'da yatışımız yapılacak.
Heyecan dorukta![]()
Sanci olduğunda kanala girmez mi acaba ay ins bizim yaramaz girmiştir ugrastirmazKanala girmemiş canım sanırsam doktoru girmezse sezeryana ondan alıcak açılmadı olsa bile bebiş kanala girmezse normal olmaz anca vakumla artık onuda yapmıyorlar
Biz napalım tatlım sen sıkıldıysan. Gel tezkere gel....Sizin 40haftada bitmiş sanirim hala bekliyonuz dimi benimde 15gun var dolmasina bekliyorum Dr.seninki beklemez aralik ilk haftasi gelir dedi bekliyorum dua ediyorum dogriyim diye artik ya :)
Canım dün hastanede nst girerken hamiş bir bayanla tanıştım 42 . Haftasında daha gelmemiş oda nstye girdi çıkışta yine karşılaştık kızmış bebişi dr hergün gelcen nst ye demiş ne açılması ne sancısı hiçbirşeyi yokmuş onu görünce halime şükrettim zayıf uzun boylu bir bayan fakat çok zor yürüyordu ben hiç şikayrt etmeyeyim dedimErkek bebekler geç doğar diyor herkes. Benimki bu kadar gecikince bu kez de aceba erkek mi soruları başladı. Her şeyi pembe pembe. Kafayı yerim herhalde. Biz en iyi birbirimizi anlarız arkadaşım haklısın. Depresyona girdim. Devamlı uyumak istiyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Evet yatırdı doktor suyum bitiyoBugun mu senn sezeryan canm?
Hayırlısı olsun canım. Senin kızlar da mı sezeryandı? Güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi merakta bırakma.Kızlar kontrolw gittim doktor yatış verdi cumartesi gününe kadar eksiklerimi tamamlıyım dedim testlerimi verdim eşim cumartesi sabah 8 ameliyat randevusu alacak sancım var
Aramızda 3 gün var. Benim de yarın kontrolüm. Bakalım ne durumdayız?Kızlar doktordan geldim ne sancim var nede başka bisi 39+5 olmuşuz
Rabbim yardimcin olsunKızlar kontrolw gittim doktor yatış verdi cumartesi gününe kadar eksiklerimi tamamlıyım dedim testlerimi verdim eşim cumartesi sabah 8 ameliyat randevusu alacak sancım var
Hiç bir bilgim yok kanala girmeden sancı olurmu olmazmı suyu ve nişanı gelebilir ama sancı bilmiyorum tek dileğim ilk doğumu olan herkes normal kolayca doğum yapsınSanci olduğunda kanala girmez mi acaba ay ins bizim yaramaz girmiştir ugrastirmaz
Hadi Rabbim yardimcin olsun insallahKızlar yatışım yapıldı 2 saate geliyor oğlumuz
Bnm de yarın saat 14:00'te randevumIyi canım çok sevindim ben iyim biraz bel ağrısı sorunu var yarın kontrol var bakalım kanala girmiş mi yaramaz
Haberleşirizz iyi bir dr bulursakSen baya bi gıcık olmussun doktora, baksana nasil da saydırıyosun :))
Ben de yarin itibariyle baslayayım netten arastrmaya.
Doğsun da oğlun görcem seni desen nasıl özendiriyosun öyle yaaadoğuruveresim geliyo okuyunca..
neyi cnm lansinoh mu? memeyi silmeden de bebek emzirilebilir dimi?
bi sonuca ulaşırsan etiketini beklerim, ben de merak ettim
günlerimiz aynı![]()
Acıdı tabi acımaz mı ben ilk gün sabah olduğu için aslında şanslıydım tam gün boyunca doğru emzirmeyi öğrenene kadar bebek hemşirelerine yapıştım her seferinde sonra gece ilk kez kendim tutturdum.Denizcim seninds ilk emzirdigin gun bebek emerken canin yandi mi
Cnm uyudukça çenessinden hafif hafif dürtüyorum emmeye devam ediyo memede uyumayı çok seviyo bebişlerEfe resmen inatcilik abidesi tatlım. Memeyi uzatinca resmen ağzını kilitliyor. Biraz zorluyoruz ağzına alıyor direk uyuyor![]()
kimseyi korkutmak istemem ama bayagi agrim var,sezaryan sirasindada bayagi bisryler hissettim.normal mi bilmiyorum.ayaga kslktim zar zorda olsa yuruyorum..yarina gececekmis guya