• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar cantalarinizi hazirladiniz mi ? Malum havalar soguk ya neler koydunuz bebek icin ? Ilk kizim nisanda dogmustu hastane cikisi yetmisti ama bunda emin olamiyorum. hemsireye verilecek olan kiyafetlerinizde ne var?

Bi benim doktor antika demekki cnm uff saol
Bnmki de öyle cnm mrk etme, eski kafalı bilgili bir hekim :) eskiden çatı mı varmış bakmaya gerek yok, o çocuğun yolu belli diyo :) daha da geriye/ileriye gidip "Havva anamızın çatısı yok muymuş" bile dedi :KK70:nst nedir tatmadım bilmiyorum :KK53: öyle "Ya Allah" diyip gircez doğuma bi leğen sıcak su ve temiz havluyla zaar :KK70:
Dayana dayana sabir tasina dondum birazda fenalim geldi :KK66:)) gelsin da ozledik sipayi
Valla ilk defa bugün bana da bastılar, sezeryanla doğursam mı diye geçirdim bugün içimden :110:bi anda ağırlaştım tükendim sanki hem moral olarak hem fiziksel.. Evde kalmak bana gerçekten iyi gelmedi sanırım :KK61:

Kizlar cantalarinizi hazirladiniz mi ? Malum havalar soguk ya neler koydunuz bebek icin ? Ilk kizim nisanda dogmustu hastane cikisi yetmisti ama bunda emin olamiyorum. hemsireye verilecek olan kiyafetlerinizde ne var?
Bebek için iki bebe battaniyesi, 3 zıbın takımı, 10 bez, birkaç kullan at alt açma, 2 ince pamuklu örtü, 1 havlu, 1 paket ıslak havlu, 1 yenidoğan biberon aldım.

Kızlar bebiş doğduktan sonra eve gelen misafirlere napıyoruz,bebişi görmek isteyenleri odasına alıyomusunuz ya da bebeği odaya?ben öyle vitrin gibi göstermek istemiyorum böyle yaparsam da ayıp olur mu kafamda deli sorular :KK14:

En çok kiloyu 38. Haftada alıyor. Sonra evet biraz yavaşlıyor. 38. Haftada 300gr dan fazla almıştı ama 39. Haftada sadece 60 gr almiş :KK43: benim bebeğimde çok zayıf. 2500 üstü doğduktan sonra sorun yok dedi doktor.
38 de mi alıyo.ben 36 dayım,hadi inşallah alsın 38 de bol bol

Back
X