• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar sakın sallamaya alıştırmayın kucağınzda falan uyutmayın gaz sancısıymış yok cok ağlamasın yapmayı biz 2014 aralıkta doğduk ama şuan sinirden ölüyorum uyumuyo kaç saattir ayağımda ve hay aklıma tükürüyüm bıraksaydım kendi kendine bi ağlar iki ağlardı ama yok kıyamadk ilk bebekti dedeleri kucaktan hiç indirmedi olan bana oluyo
Bunu büyükler anlamıyor kızda net tavrımı koymuştum bi baktım babaanne durup dururken almış ayağına sallıyor kızmıştım şimdi onu yapmaz ama bu bebeğimi herkez çok bekledi ve benden çok heyecanlılar kucaktan inmeyecek gibi görümcemde çok istiyor benden heyecanlı ve eşime ahı var eşim hep ona söylenirdi böyle çocukmu yetiştirilir ilk kızımda çok rahattım bunda çok korkuyorum çok sorunlar yaşamıştık bu sefer nasıl olur bilmiyorum

Gece 01:19 möbetteyiz yine sabah 05:00 a kadar benim benbiş uyanık

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 129
Bunu büyükler anlamıyor kızda net tavrımı koymuştum bi baktım babaanne durup dururken almış ayağına sallıyor kızmıştım şimdi onu yapmaz ama bu bebeğimi herkez çok bekledi ve benden çok heyecanlılar kucaktan inmeyecek gibi görümcemde çok istiyor benden heyecanlı ve eşime ahı var eşim hep ona söylenirdi böyle çocukmu yetiştirilir ilk kızımda çok rahattım bunda çok korkuyorum çok sorunlar yaşamıştık bu sefer nasıl olur bilmiyorum
Ay inş sıkıntı çıkarmazlar boşver istedkleri kadar beklesinler gene biz çekiyorz acısını koy tavrını valla bide iki çocuk olacak senin kuralların şimdiden benimsenmeli:)

arada yeşil oluyor ama oda mamadan mış siyah kaka değil ani ayy iljk gördüğümde korktum ya çocuk 15 g
nlük halamı yeşil diye tedirgin oldum ama mama kaynaklıymış bez yetişmez oldu yaa sorma 3. paket 0 numara bez aldık az bir şey kaldı

taam canım olmazsa dr tekrar konuşayım dediğin gibi bende dr güveneyim artık
1 pkt premium care bitmek üzere bizim, elimde 1 paket de prima aktif bebek var yeşil olan onu devam etsem mi premium care mi alsam yine:/ sen hangisini kullanıyosun cnm?

Ay ben daha bez alıcam dr iri gidiyor deyince 2 numara aldım 3-6kg oda gözüme büyük geldi yarın ilk iş bez almak kakada şimdilik normal altıncı sydan sonra renkleri önemli ben kızın hasta olacağını renkten anlardım
Bnm kız 3 kg oldu hala 1 numara büyük geliyo 2-5 kg yazan. Hafif kıvırarak takıyoz, kesinlikle al 1 beden bence

canım ya ben daha gaz olayına başlamadık diye düşünüyorum bizede gelecek o krizler bence korkuyla bekliyorum açıkçası
bu arada o sinir harbi bende de var sorma yani anşlatsam seninde iö
çini karartırım zuhalcim ama istediğim tek şey nedense akşam olmasın ya neden se akşamalrı bir hüzün basıyor beni ahh şu hormonlar yaa beni deli etti bu süreçte
Aynı canım ama hemencecik akşam oluyor günler kısa havalar çabuk kararıyor maalesef :( o kasvet beni de sarıyor demekki yaşanılan sıkıntılar benzer

1 pkt premium care bitmek üzere bizim, elimde 1 paket de prima aktif bebek var yeşil olan onu devam etsem mi premium care mi alsam yine:/ sen hangisini kullanıyosun cnm?

Bnm kız 3 kg oldu hala 1 numara büyük geliyo 2-5 kg yazan. Hafif kıvırarak takıyoz, kesinlikle al 1 beden bence
Az önce hepsi burada comdan verdim sipariş iki paket 0 iki pakette 1 numara aldım ben premıum care aldım görümcem onun daha güzel olduğunu söyledi kızda sadece yeşili vardı onu kullanmıştım memnundum şimdi beyazı deniyelim kızkardeşimde beyaz daha iyi dedi bakalım deneyeceğim

Kızlar 8 aralık muhtemel doğum tarihi. Dün gece korkunç bir sanci ile uyandim doğuruyorum diye sevindim onbeş dakika falan sürdü devamı gelmedi akşamda yumurta aki sümük kıvamında renksiz bir akıntı geldi. Sancim var ama adet sancısı gibi öyle az yani. Sizce neler oluyor

Gece 01:19 möbetteyiz yine sabah 05:00 a kadar benim benbiş uyanık
masallah bebişine
Sen zaten gecede uyanip süt içiyordun, daha karnindayken belliydi gececi olduğu oğlunun:)

Kızlar 8 aralık muhtemel doğum tarihi. Dün gece korkunç bir sanci ile uyandim doğuruyorum diye sevindim onbeş dakika falan sürdü devamı gelmedi akşamda yumurta aki sümük kıvamında renksiz bir akıntı geldi. Sancim var ama adet sancısı gibi öyle az yani. Sizce neler oluyor
Doğumun yakindir ozaman.Gerçi aralik bebişleri aceleci olduğu kadar inatçidirlarda cee yapip geri çekilebiliyorlar :KK48:

Back
X