• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar yaa ben üşütmüşüm :KK43: Boğaz'ım Şiş nasıl geçirebilirim önerisi olan var mi? Bi de hastalık erken doğuma sebebiyet verir mi kızıma bişi olur mu
Ihlamur zencefil bal pekmez bol c vitamini tüket canım ben biraz iğrenç gibi ama bu karışımla iki günde atlattım ılık sütün içine karabiber zencefil bal ve pekmez birde bir çay kaşığı tereyağ koydum iki akşamda atlattım içmesi zor iki akşamda tek dikişte içtim atlattım

Bakalm bugun nst ye bsglanicm cikckmi sancim fkt sanmiyrm cadi kiz inatla gelmicm diyor
Aramızda bir gün var okadar ağrı sızı hissetmeme rağmen bendede sancı çıkmıyor biz sezeryan olucaz gün verdiler ilkide öyle birde ters hala

Aynen cnm aynen esime diyorum hadi yapalim sende kolay dogum yapmak icin beni kullaniyorsun askim demezmi ayy bana bi gulme geldi krize girdim :KK66:)) adam hakli baktim gelecegi yok dedim belkinbu yntem iyi gelir yok oda banamisin demedi ufaklik gelmiyor ,)
Onu ben de dıydum ama gercek mi bilmem. Gercek olsa ben dr a ewde yapabilcegim bişey var mı dediğimde söylerdi die düşünüyorum

Sen neredeydin? Ben almanyadayim aynen yani anne de biraz dinlensin di mi

Aynen katiliyorum ben cok rahattim ben Fransadayim.

Bence o da sacma bi uygulama Benm ablam da ingilterede yaşiyo, ne anneme ne esine hastanede kalmasina izin vermediler, kız sezeryanli hali ile bebeği emzirmek, geri yerine yatrmak, alt değiltirmek zorunda kaldi.
Bu gavurlar halden anlamiyolar :))

Aslinda refakatciye gerek kalmiyor cunku gerekli yardimi hemsireler yapiyor senin ablan onlardan pek yardim istememistir bence. Bende ilk baslarda refakatciden yanaydim kizima dogum yaptigimda tek olmanin daha iyi oldugunu anladim.

Aynen katiliyorum ben cok rahattim ben Fransadayim.

Aslinda refakatciye gerek kalmiyor cunku gerekli yardimi hemsireler yapiyor senin ablan onlardan pek yardim istememistir bence. Bende ilk baslarda refakatciden yanaydim kizima dogum yaptigimda tek olmanin daha iyi oldugunu anladim.

Yoo sürekli çağrmiş ama bebegi bırakip gitmşler gece boyu gelmemişler

Yoo sürekli çağrmiş ama bebegi bırakip gitmşler gece boyu gelmemişler

Biraz Rasistlere denk gelmistir ozaman. Burdada var bakmayan ben normal yaptigim icin herseyimi kendim yapmistim ama gorumcem sezEryanliydi ilgilendiler baya degisiyo kisiden kisiye ne diyelim:KK33:

Evet canim bir aksilik olmazsa pazartesiye gun verdi.amin cümlemiz saglikla alalim kucagimiza insallah

Gozun aydin canim allah saglikla buyutmeyide nasip etsin.öpüyorum seni ve guzel kizini
Gulayim gunun belli olmus gozun aydin
ya benimkide yapıyor o yüzden sordum acaba normal mi diye bütün bebeklerde var sanırım bu durum
Csnim kac gun siyah kaka geldi sizde,emziriyorum ama geliyomu iciyomu bilemiyorum ama bol bol kaka yapiyor gece 3 kere yapmisti.siyah yapinca acaba icinde biriken kaka mi diye dusunuyorum

Back
X