- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Tamam pınarcim sağol :) kaynataym ben deCanim ben aldim kaynattim bisey olmuyor,kaynatabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam pınarcim sağol :) kaynataym ben deCanim ben aldim kaynattim bisey olmuyor,kaynatabilirsin
Sağol cnm :)sen nasilsin bebis nasilHayirlisi olsun canim,ben cok memnun kaldim mine hanimdan ve hemsirelerden ebelerden cok yardimci oluyorlar ve annenin mahremiyetini koruyorlar
kuzum ne oldu sana ben yeni gördüm inan doğumdan sonra herşey değişir sıkma canını folikcim gebeliğin son süreci çok ağır ve yorucu geçiyor gerçekten sen sabırlı ol bak her şey nasılda yoluna giriyor inan bu dönem de insan nelere katlanıyor ve nelerle doluyor içimiz aslında ama doğum yaptığında herşey değişecek inan
Bi de senn ikinci bebiş, bizi düşünsene, habersiz habersiz kurbanlik gibi bekliyoruz :)Doguranlar saglikla buyutsunler bebislerini. Ya benim gibi bekleyenler yok döndümü yok kanala girdimi yok acilma varmi sanci gelicekmi günüm gececekmi ay kafayi yiyecem bu gidisle:)))
Daha sütüm gelmedi mama ile idare ediyoruz .. Yarın da hastaneden çıkacağız kısmetse 48 saattir uykusuzumGül gül sütün neşeli güzel olur
Biz süt geliyor sandık ama boşa emiyormuşMaşallah annesii çok tatlııı beyza bebişkıyamamm emsinn tabiii bol bol süt olsun besin olsun
Kesinlikle refakatçi lazım ya bnm hem eşim hem kızkardeşim kaldı yanımda hemşirelere kalsakkk oooo ya internette takılıyolar ya uyukluyolar gececi olanlarben hala emzirirken yardım alıyorum önce iyice yerleşiyorum sonra bebişi kucağıma getiriyolar
Cnm siyah kakayla içi temizleniyo dediğin gibi içinde biriken kakaymış, yapışıyo bi de tenlerine yaZık4. Gün hardal rengine döndü bizim emdikçe düzelcek
![]()
Tabi ki leyloşum, hemen yazarım :)hayırlısı olsun meltemcim dr çıkışı bizide haberdar et
benim içimde birikenleri yazsam varya kk olarak toplu dayak olayına gireriz ders vermek için inan en yakınım dediğin kişi yada kişilerden bu durumu hissedyor olmak daha da ağrı ama boşver bebek doğsun zaten yalnız kalmayacaksın oğlun var olacak yanında geisi boş ve anlamsız diyeceksin
Evet 21 kasım doğumluyum:) salı günü net belli olacak ama Çarşamba gidebilirim doğuma aynenBenim carşamba sezeryan canim seninde mi carsamba
Doğum tarihin ne bu arada 21 kasimmi
Maşallah annesii çok tatlııı beyza bebişkıyamamm emsinn tabiii bol bol süt olsun besin olsun
Kesinlikle refakatçi lazım ya bnm hem eşim hem kızkardeşim kaldı yanımda hemşirelere kalsakkk oooo ya internette takılıyolar ya uyukluyolar gececi olanlarben hala emzirirken yardım alıyorum önce iyice yerleşiyorum sonra bebişi kucağıma getiriyolar
Cnm siyah kakayla içi temizleniyo dediğin gibi içinde biriken kakaymış, yapışıyo bi de tenlerine yaZık4. Gün hardal rengine döndü bizim emdikçe düzelcek
![]()
preaptamil veriyorum kızım erken doğduğu için prematüre bebek maması zeynepcim süt içinde başta lactamil içtim ama işe yaradımıbilmiyorum sadece deli gibi su içiyorum ve her fırsatta emzirmeyi ihmal etmedimDaha sütüm gelmedi mama ile idare ediyoruz .. Yarın da hastaneden çıkacağız kısmetse 48 saattir uykusuzum
Ya sabah uyandığımda sağ elimi açıp kapatmakta bile zorlanıyorum, parmaklarım sızlıyor, sonra yavaş yavaş rahatlıyor gün içinde.. bileğim ağrıyor. Doktor bugün doğumdan sonra 1-2 ay sürebileceğini veya belki de belli bir ölçüde kalıcı da olabileceğini söyledi.Bişey tutup taşıyamıyorum, sağ elimi zorlayamıyorum hiç. Ve ailemin bundan haberi bile yok. Nasılsın, sıkıntın var mı, bişeye ihtiyacın var mı vs.. umrunda değil sanki kimsenin. Tek sorulan soru, o da haftada 1 görüşürsek, "bebek nasıl?" Eşimin ailesi çok ilgililer, Allah razı olsun onlardan, iki günde 1 mutlaka birileri arayıp soruyo sıkıntım, ihtiyacım var mı diye
Bu işte bi terslik var...
Korunmuyoruz da foş diye içeri gelmemeye özen gösteriyorduk. Kasmayalım biz de madem, zor oluyo ztn
Hiçbişey olmaması da ne ilginç ya, sancısız doğum mu yapacaksın sen acaba? Hayırlısı cnm, merak ediyorum ben de yarın beni de etiketle dünür. Bende çatı ağrısı, kasılma, akıntı, uyuşma her şey var ama bakalım Allah kime nasıl nasip edecek.![]()
Aynen canim yaa:) valla kizimda hic boyle stres etmemistim butun asamalar arka arkaya olmustu bunda burayi okudukca sizi gordukce bide kizimdaki gibi olmayinca stres oluyom valla:) yarin kontrol var bakim kanala girmismi sanci varmiBi de senn ikinci bebiş, bizi düşünsene, habersiz habersiz kurbanlik gibi bekliyoruz :)
Biz sormadık kimseye cnm kalabilir mi diye gören kimse de bir şey demedi. refakatçi yemegi 1 tane geldi tabi odada ekstra 1 yatak vardı sadece ama eşim tekli koltuklarda uyukladı yemek olayını da dışarda hallettiHastane 2 kişiye izin verdi mi?
Ben de esim harici annemi ya da ablami istiyrm, esim bebeğin işlerinş yapamaz ilkin, ama ıkı kısıye hast ne der bilmyrm bi sorayım
Anladım cnm ben de su içmek zorundayım ama lqvaboya gitmeye korktuğumdan bayağı az içiyorum.. Sarılık olma ihtimali var bebişin maalesef o yğzden süt gelene kadar mama vermek zorundayızpreaptamil veriyorum kızım erken doğduğu için prematüre bebek maması zeynepcim süt içinde başta lactamil içtim ama işe yaradımıbilmiyorum sadece deli gibi su içiyorum ve her fırsatta emzirmeyi ihmal etmedim
Cnm bebek hemşireleri fln masaj yaptılar mı geliyo mu diye baktılar mı iyice?Biz süt geliyor sandık ama boşa emiyormuş( mamaa veriyorlar şimdi hastaneden..
Aynen canim yaa:) valla kizimda hic boyle stres etmemistim butun asamalar arka arkaya olmustu bunda burayi okudukca sizi gordukce bide kizimdaki gibi olmayinca stres oluyom valla:) yarin kontrol var bakim kanala girmismi sanci varmiacilma yumusama icin zeytinyagi sürmeyi oneriyolar bazilari bikac yerde okudum deneyen varmi bide bi sehpaya tutunup cömelip kalkip oturmayi bu haftada gecsin ne varsa deniycem bide kendimi avm lere aticam oglen girip aksam cikicam kizimda oyle dogurmustum aksamina Allah herkesin gonlunden gecen hayirli saglikli dogumu yasatsin ins
Bizim de oyle, hasta yatagi disinda 1 koltuk war yatak olan. Biri uyusa digeri perisan olur sandalyede, ben de annem ya da eşim perişan oldu die iyice üzülürümBiz sormadık kimseye cnm kalabilir mi diye gören kimse de bir şey demedi. refakatçi yemegi 1 tane geldi tabi odada ekstra 1 yatak vardı sadece ama eşim tekli koltuklarda uyukladı yemek olayını da dışarda halletti