• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım spinal olup rahat olan çok kişi var ama minik ihtimal felç riski var omurilikten ötürü doktor basagrısı daha yaygın bi yan etki dedi ams kimse garanti veremez deyince tırstım ondan ailemde tırstı istemiyor ama bebeğini önce görmek harika bişeydir eminim
Bende spinal oldum canım belki 15 kez belimden iğne soktular yeri bulamadılar buna rağmen bebek etkilenmesin diye anestesi uzmanı genel anestezi yapmak istemiyorum dedi bunuda açıkca dile getirdi kevgire döndü sırtım ama sonunda çok şükür buldular.kuzumu ilk ben gördüm öptüm kokladım sonra yukarı cıkardılar.baş agrısı falan çekmedim sadece sezeryan dikişlerim ilk birkaçgün çok ağrıdı onun dışında bi sorun yok cok şükür.

canım şöyle anlatayım: Bebeğin çıkışa ne kadar yakın olduğuna göre “-3, -2, -1, 0, +1, +2, +3″ şeklinde tabir edilir doğum kanalı mesafesi.. bu numaralar baş seviyesinin yakınlığını işaret eder ve senin bebeğinin kafasının kaç sayı içeride olduğuda önemli. mesela +2 doğum kanalında derse 1 2 güne doğum gerçekleşebilir. benim şuan kanalda değil -3 bile değil :KK70: ama eminim 1 2 güne girer kanala:oops:

bu arada ben ayağımı diğer ayağımın üzerine atamıyorum. pelvik kemikler izin vermiyor muhtemelen. ama kesinlikle kilodan değil. leblebi yutmuş solucan gibiyim çünkü :KK70:
Oooo sayende yeni şeyler öğrendim. -3 -2 -1 0 1 2 3 ler ;)
Bu konuda doktorum bir sayı söylemedi. Sadece kanala girmiş dedi.

Fakat ben dediğin hareketi kanalda olmasına rağmen yapıyorum. Sen kanalda olmamasına rağmen yapamıyorsun. :)

bizim bebeğimizde 36+5 günlük olarak doğdu henüz doğum iznine bile ayrılmamıştım iyi ki de geldi henüz doğum yapmamış olanlara tavsiyem normal doğum yaptım kolaydı hiç korkmayın o an bir kolaylık oluyor herkese kolay doğumlar aralık anneleri dualarım sizlerle
Teşekkürler canım. Sen de bebeğini sağlıkla büyüt. ;)

bizim bebeğimizde 36+5 günlük olarak doğdu henüz doğum iznine bile ayrılmamıştım iyi ki de geldi henüz doğum yapmamış olanlara tavsiyem normal doğum yaptım kolaydı hiç korkmayın o an bir kolaylık oluyor herkese kolay doğumlar aralık anneleri dualarım sizlerle
maşallah canım Allah analı babalı büyütsün :) ama erken değilmi nasıl oldu nedden erken gelmiş bak bana yakınsın stres oldum bende normal doğum ıstıyorum :)

Kızlar doktordan geldik, bebek kanala inmemiş, sancı da yok :KK43:
Doktor, 41 sonuna kadar bekleriz, daha beklemeyi tavsiye etmiyorum ama imza vererek bekleyebilirsin dedi. 41 sonuna kadar ins gelir, gelmezse ben de daha beklemeyi tercih etmem sezeryan olurum büyük ihtimal.
Bu sipalar ne kadar rahat ya

Dogum yapan herkese saglikla meleklerini buyutmelerini bizim gibi hala kucagina almayanlar icin miiiis kokularini iclerine cekmelerini istiyorumm :KK200:
Benim size sorum olucak guzel anneler :KK46:
Sut sagma makinalarinizi hangi marka aldini ? Ve tekli mi ikilimi ? Hangisi daha avantajli ? Bilgili arastiran yada kullanan var mi ?
Ben avent in makinasini almistim sonra begenmeyip birde lansinoh aldim bebegim hastanede kalinca. Ama avent cok daha iyi lansinohtan sagdikca sutumude artirdi. Tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar :KK54: doğsun bebeğim artık yaa, sabirsizlaniyorum. Hem onu merak ediyorum hem hamile olmaktan sıkıldım artık... karnımda bir bebek olduğuna inanamıyorum, tamam hareket ediyor filan ama, görmek istiyorum onu artık. Karnima dayadığı o minik ayağına dokunmak öpmek istiyorum.... :KK68:

Back
X