• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
selam kızlar cok sukur taburcu oldum sonunda kızımda bende cok ıyyız Allaha sukurler olssun butun geçmişi okuyamıyorum dua eden arkadaslarım arayıp soran herkeze cok tşk ederım ıyıkı varsınız
gözün aydın elificim çok tatlı ve güzel bir kızın var maşallah sağlıkla büyüt bebeğini

ayy kuzum yaa az kaldı meraklanma ama kalan sürende deliksiz uyumaya bak kaka sohbeti hiçç bitmez meraklanma bak bugün benim elim hiç kakadan çıkmadı mesela ayyy meltem duymasın bu sohbetleri kızar bize yaa canım o benim kızdamayalım kuzumu
Niye kızıyor mu ki
ayy kuzum yaa az kaldı meraklanma ama kalan sürende deliksiz uyumaya bak kaka sohbeti hiçç bitmez meraklanma bak bugün benim elim hiç kakadan çıkmadı mesela ayyy meltem duymasın bu sohbetleri kızar bize yaa canım o benim kızdamayalım kuzumu
Niye kızıyor mu ki sanki bade kaka yapmayacak mı:KK48: bebeginin kakasi kaka gibi gelmeyecek bile bence boşuna büyütüyorsun gözünde meltemcivil meltemcivil :KK45:

Selam gece kuşları :KK33: ayy artık bizim kızımızda gelse süt kaka muhabbetlerine karışsak dışarıda kaldık böyle sanki:KK35: her ne kadar hamileligi cok sevmia olsamda artık doğsun kucağıma alayım istiyorum:KK37: carsamba günü karar gunu olacak bizim icin bebis 3500 gectiyse başı kanaldaysa suni ile dogumu baslatabilir doktorum:KK39: yoksa bizim tombik tavsan 4 u gececek carsamba gelmez bana şimdi :KK34:
Suni sanci kotu bisi mi banada verebilir Dr.um

İyi geceler gece kuşları:KK48:yine kaka muhabbeti başlamış :KK45:
nasilsiniz bakalim karındakiler ve dışardaki bebişler iyiler mi :anneadayı::KK46:

@Yektay gözün aydın Sağlikla büyüt bebişini

Suni sanci kotu bisi mi banada verebilir Dr.um
Hayır kötü değil bebegin başı kanaldaysa dogumu başlatıyor ama normal sancilardan daha siddetli oluyormus ondan kötü biliniyor.yani suni sanci alip açılma olmazsa sancıyı çektigimizle kalabilir sezeryan olabiliriz Allah korusun :KK17:

İyi geceler gece kuşları:KK48:yine kaka muhabbeti başlamış :KK45:
nasilsiniz bakalim karındakiler ve dışardaki bebişler iyiler mi :anneadayı::KK46:

@yekta gözün aydın Sağlikla büyüt bebişini
Hoşgeldinnnn naber kuzum iyiki geldin leyla ile deniz kıskandırıyorlardı bizi Hamileler toplassin çoğunluk olalım :KK8:

Hayır kötü değil bebegin başı kanaldaysa dogumu başlatıyor ama normal sancilardan daha siddetli oluyormus ondan kötü biliniyor.yani suni sanci alip açılma olmazsa sancıyı çektigimizle kalabilir sezeryan olabiliriz Allah korusun :KK17:
Ay o kadar acidan sonra sezeryan okmayalim ya Rabbim hayirlisini versin

Ay o kadar acidan sonra sezeryan okmayalim ya Rabbim hayirlisini versin
Amin bende doktoruma bıraktım kararı binlerce kadın dogurtmus hicbirsey icin diretmiyorum kızımı saglikla kucagima alayim yöntemine o karar versin:KK75:

Hoşgeldinnnn naber kuzum iyiki geldin leyla ile deniz kıskandırıyorlardı bizi Hamileler toplassin çoğunluk olalım :KK8:
Seninle günümüzde aynıymış benümde salı karar günü benim bebişte sisko olacak beklerse salı kanala girmediyse sezercik olcak galiba suni sancı vermeyecek kanala girmezse. Benim üç gün önce 3400 cıktı bakalım ne olacak

Hoşbuldum canim yettim gayri ama en fazla çarşambaya kadar sana takılabilirim:KK70:
Gerci carsambaya kadar ne olur bilinmez belki sen benden önce doğurursun sen kısa süreliğine bize takilmiş olursun:-)

Kızlar yaklaşık 10 gündür bacak aralarım ağrıyor,sanki spor yapmış ta hamlamış gibi,sizlerde böyle birşey oldu mu,oturup kalkarken eğilirken çok zorlanıyorum :cry::cry::cry::cry::cry:

Kizlar pazartesi sezeryanim var ama haftasonumu son kez guzel gecireyim derken nazara geldim herhalde

Dugun dernege esim biket aldi saat 22 seansina evden cikcaz dur bi tuvalete gidiym dedim yukari kata ciktim (ev dublex) ev terliklerimle patir patir inerken dustumm popomun uzerine zorladim 4 5 basamak snra zor durdum hic sesimi.cikarmadim esimde bisey dusurdum sanmis panik olmadan geldi kaldirdi beni basladm aglamaya ama karnimda bisey yok popom acidi

Hemen bebegin hareketlrini takip.ettim oynamaya basladi kalktik gittik sinemaya sinemada hic durmadi rahatldm birazz ama ben sinemada asiri sancilandim esim zor getirdi eve smdi kasiklarimda cok agri var yattim insallah bisey olmaz ya bebek hareketli ama

Kafasi inmemisti kanala zorla soktum sanirim suyum falan gelir diyede korkmadim degil tam o bolgem sarsildi sonucta ay kucagimda bebegimde olabilirdi cok korktum bu evi istemydm zaten esimde cok korktu belki allah bi kapi acarda gideriz burdan ; ((((

Hepinizi seviyorum

folik folik
Canım nicki nick ile bu konuyu konuşanlardan biri bendim. O jokerden oioi aldı diye hatırlıyorum. Emziğinin avent olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
nicki nick nicki nick canım doğru mu hatırlıyorum?
Girip okuyorum arada ama pek yazamiyorum.evet burdayim konu neydi kizlar
nicki nick nicki nick fani doğru mu hatırlıyor cnm, konu soothie emzik?
canım nuk damaklı 1 numara diye aldık biz bence sende dr tavsiyesiyle al bende çookkkk uzun süre emmşim hala bakınca emesim gelmiyor değil yani :)
kuzum niye sinirlisin bu arada tam 8 yaşında bıraktım emziği annem çok utanıyorum senden rezil derdi bana
:KK70::KK70:ilahi, Allah da seni güldürsün baco!:KK70:
inşallah meltemci,m dilediğin gibi olur inan senin için çok dua edicem istediğin gibi normal doğum olsun diye
benim için de dua et,bnm için de! gününden önce doğurayım diye!
:KK70:Ayy leyloşum bu snirle güldürdünn beni :KK70:
Noldu kuzum niye sinirlendin bakim?:110:

Hoşbuldum canim yettim gayri ama en fazla çarşambaya kadar sana takılabilirim:KK70:
Gerci carsambaya kadar ne olur bilinmez belki sen benden önce doğurursun sen kısa süreliğine bize takilmiş olursun:-)
Savulun uleeeyn, önce ben doğurcam!:KK34:

Back
X