- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Bebek kanala inmiş mi peki cnmKizlar doktordan geldim
Agrim var ama sanci çikmadi
Cumaya kadar gelmezse cuma gunu önce suni sanci sonra sezeryan deneyecekler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek kanala inmiş mi peki cnmKizlar doktordan geldim
Agrim var ama sanci çikmadi
Cumaya kadar gelmezse cuma gunu önce suni sanci sonra sezeryan deneyecekler
Yok tatlim daha tık yok bende :)Meltemcim nasilsin? Dogum yapmadin dimi?
Yok canım zaten normal Doğumu bekliyorum , normal doğum başlasa artık diyorum :) 41 in sonuna kadar bekleyeceğiz, sonra suni deneyeceğiz o FA olmazsa sezeryan. Oyy kuzunu da benim için kokla annesiCanım riskli bir durumun yoksa bekleyebildiğin kadar bekle sezeryan için kendi doktorunu dinle erken gelmesi daha sıkıntı bırak çıkmaya iyice hazırlasın yavrucak kendini ben o yüzden çok üzülüyorum benim kuzuma 2 hafta önce geldi doğalı 13 gün oldu yeni yeni toparlanıyoruz normalde bu ara doğması gerekiyordu...hem emin ol o doğduktan sonra senin hasta olman daha büyük sıkıntı yaratıyor onun bakımı emzirme uyku aman hastalık bulaşmasın derdi..
Canim suyum fazla oldugu icin 40. Haftayi beklemem dediHakkında hayırlısı olsun canım. Benim de perşembe günü takvimim kalkacak
Oooo maşallah. Senin nerdeyse 40 ın çıkacak, biz hala doğuramadık.
Senin daha günün var canım. Doktorun niye acele ediyor ki?
İyiyiz canım. Hala bekliyoruz biz. Geçmiş olsun. Ne kadar oldu? Yakında geçer ağrıların. İlk zamanlar biraz sıkıntı yaşaman normal.
meltemcivil henüz doğurmadı canım. Bekliyoruz beraber.
![]()
Sağol canım,normal olacak inşallah . 41'e kadar bekleyeceğiz. Gelmezse suni Sancı o da olmazsa sezeryan ... Kısmetse..Geçmiş olsun canım. Nefes alamamak çok kötü
Senin sezeryan mı olacak?
Oğluşum teyzesi kuzumu kızım anlamışsın koklarım tabikiYok canım zaten normal Doğumu bekliyorum , normal doğum başlasa artık diyorum :) 41 in sonuna kadar bekleyeceğiz, sonra suni deneyeceğiz o FA olmazsa sezeryan. Oyy kızını da benim için kokla annesi![]()
Hahhaha öyle geliyo tabii her şeyleriçok keyifçi bir bebek bu ya anlatamam
ya evet artık konumuz değişti diğerlerini de iştahla yanımıza bekliyoruz çişş, kaka, gazzz, kuzmuk çamaşırdan kakalar nasıl çıkar ayy ben ne yedimde bebeğime gaz oldu acaba sohbetleri bizden sorulur artık
denşizcim mama verince hafif yeşil yine sulu bir kaka oluyor ve dehşette kokusu oluyorama bana çok güzel geliyor o koku yaa psikopatça deme ama güzel kızımın kakası iştee banane
![]()
Maşallah nil bebişime
Aynen çok seviyolar ilgiyi şimdiden yandıkk
Kaka muhabbetine bekleriz Gülaycıım
Leyla ile ben her gece meydanı boş bulup takılcaz
Bilimum kaka çiş süt gaz meseleleri masaya yatırılır @nilbebekveannesi
Geçmiş olsun cnm, iyi olmanıza sevindim
Ahh ahh çok düşünmekten oluyoo bunlar heppkendimden biliyorum
Az kaldııı folikimmm sabret az daha oğluna kavuşunca geçecek her şey bü bakıyosun her şey anlam kazanmış
Ben 0 beden almadım 2850 gr olduğumuz halde. 1 bedeni hafif kıvırıp üst kısmını öyle takıyoz hastanede gösterdikleri gbi. Korktum küçük olur sıkar fln diye
Kız meltem kakaları hiç öyle korkunç değil bende öyle sanıyodum
Mamayla ne olur bilmiyorum daha hiç mama vermedik ama şu an altın sarısı miniş miniş parçacıklar çoğu zmaan kokusuz
Yalnız byük insan gbi gaz çıkarıyolar o ses nasıl çıkıyo anlamıyorum gece beşiğinde ytarken zort zort seslere uyandım baktım iki ıkınıyo çıkarıyo az kaldı eşimden şüphe etcektim ıkındığını görmesem poposuna sağlık tamam da dışarda olsak zan altında bırakır bu bebişler![]()
tatlım kaçış yok dün elime defalarca yaptı bugün beze yaptı
diye gülüp dalga< geçiyorum ama popomuz pişik olmuş maalesef ciğer gibi kızarmış yazık bakınca gözlerimden yaşlar aıyor anlatamam ve o malum kaka meltem gerçekten çok kıymetliymiş kuzum zoraki alışıyor insan![]()
Zaten anne olunca her sese duyarlısın cnm ama bildiiin büyük insan gibi pırtladı gece şok oldum bendeAyy bi alemsn deniz ya :) o kadar mi pırt yapıyo ki gece uyaniyosun :))
Canm benim ya, sen cok çektin bu goğüs hastalıklarındanAy kızlar bu öksürük öldürecek beni gece bi öksürük tuttu tamam dedim bebek kendiliğinden dogacak o derece zorlandim.
Çarşambaya kadar iyileşirim insallah yoksa yine ertelerler sezeryani cunku yapilsa bile öksürükle dikiş falan patlar yani
Yok canimBebek kanala inmiş mi peki cnm
Ay ben de kuzu yazdım da telefonun azizliği kıza çevirmiş :)) hatta az önce düzelttimOğluşum teyzesi kuzumu kızım anlamışsın koklarım tabiki![]()
Hahhaha öyle geliyo tabii her şeyleribebekleri uyutupp doğruuu forumaaa
Bnmki daha kusmalara başlamadı bazen ağlamaya da üşeniyo bende bırakıyom sesi çıkana kdreh eh eh eh diye sesler çkarıyo gaza getiriyo kendini iyice sonra başlıyo ağlamaya
![]()
Benim kontrol değil sezeryan olacak kontrolüm yarin ilac kullaniyorum insallah iyilesirizde eertelenmez ben cok zorlaniyorumAynıyız Çarşamba kontrolüm var 38+5 olucam acil iyileşmem Lazım![]()
canim haklisin daha zamanim varda plesentada yaşlanma varya ondan biraz erken Alacak bebeği,almazsa bile iki güne bir kontrole çağiriyor bu soğuk havada gribim dahada artiyor çok zorlaniyorum hem bedenen hem ruhen yiprandimhuzurluvemutlu .!.:Geçmiş olsun canım. İnşallah geçer. Geçmezse de telaş yapma. Daha zamanın var. Biraz daha ertelense sorun olmaz.
Ha ha :) gazına kurban diyosun yani :))Zaten anne olunca her sese duyarlısın cnm ama bildiiin büyük insan gibi pırtladı gece şok oldum bendegörcezzz meltem hnmmm badiş nasıl çıkaracak hem o gazlar çok değerli çıkarsın diye helak oluyo insanlar
![]()
İnş suniden once kendi sancin gelir tatlim.Yok canim
Basinda bekliyor
Bi de çok agrim var
Bi turlu dogum sancisi gelmedi
Kasılmalar çok agri yapiyor
cok tşk ederım canım valla normalde fetal stres 40 haftadan sonra olurmus yanı bebek kakasını 40 haftadan sonra yaparsa yaparmıs anne karnına bızım zıllı 38 haftada yaptı sukurler olsun rabbıme yutmadan kurtardılar ıkımızıde bıde aşırı kansızmısım o kadar acele ettılerkı kan gelmesını bekleyemedıler bıle bankadan ınsallah bısey olmaz dıye dıye besmele ceke ceke bayılttılar benı amelıyattan sonra 3 unıte kan verıldı yınede yetmedı kan ılaclarını ıcmemenın sonu :Selif ya ne güzel bir kızın var yaa maşallah nasıl sinişrli bakmış cadı kızın yaa tam sıkıştırmalık