• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Slm kızlar,şuan itibariyle bende 38+6 haftalık hamileyim ve sat a göre 8 günüm var,kızım biran önce doğsun istiyorum ana bir o kadar da korkuyorum
Hayırlısı ile bebeğini kucağına almanı dilerim. Korkacak birşey yok. Herşey çok güzel olacak ;)

Kizlar pazartesi sezeryanim var ama haftasonumu son kez guzel gecireyim derken nazara geldim herhalde

Dugun dernege esim biket aldi saat 22 seansina evden cikcaz dur bi tuvalete gidiym dedim yukari kata ciktim (ev dublex) ev terliklerimle patir patir inerken dustumm popomun uzerine zorladim 4 5 basamak snra zor durdum hic sesimi.cikarmadim esimde bisey dusurdum sanmis panik olmadan geldi kaldirdi beni basladm aglamaya ama karnimda bisey yok popom acidi

Hemen bebegin hareketlrini takip.ettim oynamaya basladi kalktik gittik sinemaya sinemada hic durmadi rahatldm birazz ama ben sinemada asiri sancilandim esim zor getirdi eve smdi kasiklarimda cok agri var yattim insallah bisey olmaz ya bebek hareketli ama

Kafasi inmemisti kanala zorla soktum sanirim suyum falan gelir diyede korkmadim degil tam o bolgem sarsildi sonucta ay kucagimda bebegimde olabilirdi cok korktum bu evi istemydm zaten esimde cok korktu belki allah bi kapi acarda gideriz burdan ; ((((

Hepinizi seviyorum
Çok geçmiş olsun. Merak etme birşey olmamıştır. Bebeklerimiz karnımızda koruma altında. Kolay kolay birşey olmaz. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Kızlar cuma akşamı 21.20de genel anestezi ile sezer yan ameliyatı oldum oğluşum dünyaya merhaba dedi.3800 kg 56 cm boy benim ağrım çok kordonlarımı bağlattım biz hem bebekke hemde küçük kızımla ilgileniyoruz
Maşallah canım :nazar:
Hem uzun hem tombiş. :KK46:
Sağlıkla büyüt bebeğini. Küçük kızının nesi var? Rahatsız mı yoksa kıskançlık mı?

Kizlar benim suyum ve nisanim geldi bilginize gidiyoruz bakalim hastahaneye dogru :anneadayı: @archi_84 canim benim oglum senin kizin gelmesini bekledi herhalde :p
Ayyy hadi bakalım. Allah yardımcın olsun. Kolayca ağrısız bir doğum dilerim. Güzel haberlerini bekliyoruz. Beklenen doğum tarihin ne zamandı?

Günaydın kızlar gece sancim oldu biraz ama sabaha geçti :KK43: devam etmesini çok istedim oysaa artık, son 1 gunum kaldi takvimimde kalkacak yarina ;(
Hakkında hayırlısı olsun canım. Benim de perşembe günü takvimim kalkacak :(

Bayadır giremiyorum,bebişle yapışık yaşıyoruz bu aralar, bugün 20. günümüz :) aralığın başındayız daha ama doğurmayan kaç kişi kaldı?
Oooo maşallah. Senin nerdeyse 40 ın çıkacak, biz hala doğuramadık.
:KK70:

Kizlar doktordan geldim
Agrim var ama sanci çikmadi
Cumaya kadar gelmezse cuma gunu önce suni sanci sonra sezeryan deneyecekler
Senin daha günün var canım. Doktorun niye acele ediyor ki? :KK57:

Selam kizlar nasilsiniz ben bebekle ugrasmakdan giremiyorum siteye artik.. dikislerim iyilesmedi hala cok skintiliyimm :KK43: sizin nasil gidiyo ?
İyiyiz canım. Hala bekliyoruz biz. Geçmiş olsun. Ne kadar oldu? Yakında geçer ağrıların. İlk zamanlar biraz sıkıntı yaşaman normal. ;)

Meltemcim nasilsin? Dogum yapmadin dimi?
meltemcivil meltemcivil henüz doğurmadı canım. Bekliyoruz beraber. :KK66:

Canım spinal olup rahat olan çok kişi var ama minik ihtimal felç riski var omurilikten ötürü doktor basagrısı daha yaygın bi yan etki dedi ams kimse garanti veremez deyince tırstım ondan ailemde tırstı istemiyor ama bebeğini önce görmek harika bişeydir eminim

Genel anesteziden uyanamama riski daha fazla ama

Geldim geldim burdayima

Bas ve bel agrisi bende de hic olmadi ama dogum aninda hissettiklerim cok fenaydi bence,o dokunuslar,karnima bastirmalari korku filmi gibiydi bence.sen bunlari hissetmedin mi

Bende dokunuşları bastırmayı hissettim ama acı hissetmediğim için bi önemi yoktu rahattim yani hatta ordaki hemşireleree telefondan şarkı bile actirdim muhabbetin dibine vurduk

Kızlar cuma akşamı 21.20de genel anestezi ile sezer yan ameliyatı oldum oğluşum dünyaya merhaba dedi.3800 kg 56 cm boy benim ağrım çok kordonlarımı bağlattım biz hem bebekke hemde küçük kızımla ilgileniyoruz
Maşallah bebişe, gözünüz aydın :)

Hakkında hayırlısı olsun canım. Benim de perşembe günü takvimim kalkacak :KK43:

Oooo maşallah. Senin nerdeyse 40 ın çıkacak, biz hala doğuramadık.
:KK70:

Senin daha günün var canım. Doktorun niye acele ediyor ki? :KK57:

İyiyiz canım. Hala bekliyoruz biz. Geçmiş olsun. Ne kadar oldu? Yakında geçer ağrıların. İlk zamanlar biraz sıkıntı yaşaman normal. :KK66:

meltemcivil meltemcivil henüz doğurmadı canım. Bekliyoruz beraber. :KK66:

14 gunluk bugun cnm insallah gecer oturamiyorum hala

Suni sancı kötü değil canım aynı normal sancı gibi normal olmayınca veriliyor işin tek kötü yanı normal yada suni sancıyı çekip doğumun olmaması sezeryan olması ozaman yıkılıyor insan boşuna çektim diye çünkü bazıları sezeryanı çok rahat atlatıyor o psikolojiylede suni sancının canını daha çok yaktığını düşünüyor
12 saat suni sanci cektim sonra dogurdum amandogumdan sonra bayilmisim ;) suni sanci bana gore cok aci kendi sancini bekleyip dogurmak daha iyi olur die dusunuyorum

birde azıcık doyup uykuları bitince boncuk boncuk bakıyorlar ya ben ona bitiyorum oyy kızım yaaa
karnı doyduğunda benim kızım da aynı sesi çıkarıyor bu bebekler çokk şirin

hehe cadıların ilgi alaka saatleri bitmiyorki arada sadece nefes arası veriyorlar cadılar bende özledim sizi ama 2 gündür kızım çok uzlu maşallah bol bol takıldım buralarfda
Maşallah nil bebişime :nazar:
Aynen çok seviyolar ilgiyi şimdiden yandıkk:KK48:
İyi geceler gece kuşları:KK48:yine kaka muhabbeti başlamış :KK45:
nasilsiniz bakalim karındakiler ve dışardaki bebişler iyiler mi :anneadayı::KK46:

@Yektay gözün aydın Sağlikla büyüt bebişini
Kaka muhabbetine bekleriz Gülaycıım:KK53:

Hoşgeldinnnn naber kuzum iyiki geldin leyla ile deniz kıskandırıyorlardı bizi Hamileler toplassin çoğunluk olalım :KK8:
Leyla ile ben her gece meydanı boş bulup takılcaz :KK70:
Bilimum kaka çiş süt gaz meseleleri masaya yatırılır @nilbebekveannesi :KK70::KK73:

Kizlar pazartesi sezeryanim var ama haftasonumu son kez guzel gecireyim derken nazara geldim herhalde

Dugun dernege esim biket aldi saat 22 seansina evden cikcaz dur bi tuvalete gidiym dedim yukari kata ciktim (ev dublex) ev terliklerimle patir patir inerken dustumm popomun uzerine zorladim 4 5 basamak snra zor durdum hic sesimi.cikarmadim esimde bisey dusurdum sanmis panik olmadan geldi kaldirdi beni basladm aglamaya ama karnimda bisey yok popom acidi

Hemen bebegin hareketlrini takip.ettim oynamaya basladi kalktik gittik sinemaya sinemada hic durmadi rahatldm birazz ama ben sinemada asiri sancilandim esim zor getirdi eve smdi kasiklarimda cok agri var yattim insallah bisey olmaz ya bebek hareketli ama

Kafasi inmemisti kanala zorla soktum sanirim suyum falan gelir diyede korkmadim degil tam o bolgem sarsildi sonucta ay kucagimda bebegimde olabilirdi cok korktum bu evi istemydm zaten esimde cok korktu belki allah bi kapi acarda gideriz burdan ; ((((

Hepinizi seviyorum
Geçmiş olsun cnm, iyi olmanıza sevindim :KK19:

ya niye tutmuyomuş ki? :110: keşke bnmki de tutmasa :KK14: +14 güne kadar yolumuz var dedi :KK57: evde oturmak yaramıyo kuzum bana, kendimi çok dinler oldum :KK51:
Ahh ahh çok düşünmekten oluyoo bunlar hepp :KK51:kendimden biliyorum

bnm de 3250'ydi cuma gün, ama hiç istifini bozmuyo bnm dr. nst'de şiddetli kasılmaları görünce bi durakladı, karnımı yokladı, derin nefes al dedi falan, fazladan 10 dakika daha bekletti ama sonuçta düzensiz olduğu için önemsemedi. haftaya cuma ne diycek bakalım. o zmna doğururum belki kim bilir:rolleyes:kar yağsın da öyle doğurayım yea, bembeyaz bir istanbula doğurmak da ne unutulmaz olur :KK68:
Az kaldııı folikimmm sabret az daha oğluna kavuşunca geçecek her şey bü bakıyosun her şey anlam kazanmış :oops:
Birde birşey sorucam bu sıfır numara prima çok küçük değilmi sıfır kullananlar cevap verirse sevinirim bir numara daha gelmedi ama bu çok küçük sanki
Ben 0 beden almadım 2850 gr olduğumuz halde. 1 bedeni hafif kıvırıp üst kısmını öyle takıyoz hastanede gösterdikleri gbi. Korktum küçük olur sıkar fln diye

Kızmam tabi ki size kızar miyim, sadece kaka olayı beni braz geriyo, ellemek ve muhatap olmak istemiyorum kendisiyle :)) annem yanmda old sürece ona yaptırıcam ama o gidince nolcak bilmem :)
Kız meltem kakaları hiç öyle korkunç değil bende öyle sanıyodum :KK48:
Mamayla ne olur bilmiyorum daha hiç mama vermedik ama şu an altın sarısı miniş miniş parçacıklar çoğu zmaan kokusuz :KK53:
Yalnız byük insan gbi gaz çıkarıyolar o ses nasıl çıkıyo anlamıyorum gece beşiğinde ytarken zort zort seslere uyandım baktım iki ıkınıyo çıkarıyo az kaldı eşimden şüphe etcektim ıkındığını görmesem poposuna sağlık tamam da dışarda olsak zan altında bırakır bu bebişler :KK70::KK70:

Kizlar doktordan geldim
Agrim var ama sanci çikmadi
Cumaya kadar gelmezse cuma gunu önce suni sanci sonra sezeryan deneyecekler
Neden beklemiyor , cuma başlatıyıor daha günün varken doğumu, bir sıkıntı mı var canım?

Son düzenleme:
Evde ilk gece. oğlumuzda sarılık çıktı kızlar 2saatte bi kalkıp emzirmeye calışıtm ama uçları tam alamıyo maalesef Bu sabah kuzenden pompa istedim onu biberon la verdik çok şükür bugün sütüm biraz daha iyi su boza hoşaf bide hastane bi çay öner di onları içiyorum oğlana ilave hiç organik mama aldık biberon medela calma öner di hastahane gerçekten güzel

Back
X