Inş. Canımİnş suniden once kendi sancin gelir tatlim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inş. Canımİnş suniden once kendi sancin gelir tatlim.
aynıyız deseneBende doğurup kucagımda olsun istiyorum artık yalancı sancı oluyor ama hep yalancıktanpsikolojik olarak gerginim herkese küsesim var öyle işte
evet iki gündür yazamadı nickifolik bişey sordu canm, uyku arkadasında emzik var ya, o emziğin markasi soothie olan var mıydı?
Allah keyfini bozmasın cnm maşallahAhh ahh çok düşünmekten oluyoo bunlar heppkendimden biliyorum
Az kaldııı folikimmm sabret az daha oğluna kavuşunca geçecek her şey bi bakıyosun her şey anlam kazanmış
Kız meltem kakaları hiç öyle korkunç değil bende öyle sanıyodum
Mamayla ne olur bilmiyorum daha hiç mama vermedik ama şu an altın sarısı miniş miniş parçacıklar çoğu zmaan kokusuz
Yalnız byük insan gbi gaz çıkarıyolar o ses nasıl çıkıyo anlamıyorum gece beşiğinde ytarken zort zort seslere uyandım baktım iki ıkınıyo çıkarıyo az kaldı eşimden şüphe etcektim ıkındığını görmesem poposuna sağlık tamam da dışarda olsak zan altında bırakır bu bebişler![]()
aaa dert ettiğin şeye bak, yaza kadar toparlar tosun olur kış bebeği ya düşünme bunları, kilo dediğin nedirben adamı öyle güldürürm işte
tabiki de dua ederim foligim
ama maalesef önce ben doğurdum kızlar yaa keşke azıcık daha kalaydı içimde belki daha kilolu bir bebiş olurdu yaa
cnm yaa sen de artık bi kurtulsan rahatlasan vallaBenim kontrol değil sezeryan olacak kontrolüm yarin ilac kullaniyorum insallah iyilesirizde eertelenmez ben cok zorlaniyorum
canim haklisin daha zamanim varda plesentada yaşlanma varya ondan biraz erken Alacak bebeği,almazsa bile iki güne bir kontrole çağiriyor bu soğuk havada gribim dahada artiyor çok zorlaniyorum hem bedenen hem ruhen yiprandim
valla canım benımde 3 gun gelmedı ama yınede ınatla emzırdım başka bısey vermedım mama felan her agladıgında tıktım once damla damla sonra tam geldıSezaryan olan arkadaslar sutum gelmiyor. Gogsumun ucu cok cikmiyorda tutamiyor cocuk. Sutunuzu neyle arttirdiniz napmaliyim
Ay kızlar bu öksürük öldürecek beni gece bi öksürük tuttu tamam dedim bebek kendiliğinden dogacak o derece zorlandim.
Çarşambaya kadar iyileşirim insallah yoksa yine ertelerler sezeryani cunku yapilsa bile öksürükle dikiş falan patlar yani
Var var Canım bi iki arkadasa kırgınım genelliyorum yalnızım ben diyorum arada eşime de ne yapsa nafile oluyor hele düzgün uyuyamadıysam herkese psikopat gibi bakıyorumaynıyız desenedemek bana özgü değilmiş, demek gebelikten pireyi deve yapıyomuşuz
bize küsme cnm!
evet iki gündür yazamadı nickiiki emzikte de soothie diyor aslında ama biri avent, onu biliyosunuz ztn uyku arkadaşı yok. arkadaşlı olan ise lansinoh soothie diyor ama şekli yapımı malzemesi güvenilirliği aynı mı ki acaba ? sen ne aldın meltem? ben uyku arkadaşsız alcam galiba ya ama o niye 2 tane satılıyor anlamadım arkadaş
Allah keyfini bozmasın cnm maşallahgeberttin beni burda
inşallah kuzucum inşallah, haftaya falan doğsa, meltemle aynı gün doğursak hele ne güzel olur demi19 aralık çok geç yeaa
aaa dert ettiğin şeye bak, yaza kadar toparlar tosun olur kış bebeği ya düşünme bunları, kilo dediğin nedir
cnm yaa sen de artık bi kurtulsan rahatlasan vallainşallah ertelenmez yine
Az kaldi canim sizlerinde son gunlerinizin keyfini cikartinKizlar bebis muhabbetlerine girdi biz hala dogurcaz yaw![]()
Canim ben oioi uyku arkadasi aldim,onu arastirirken bir kac yerde sootie emzik oldugu yaziyordu ben henuz onu kullanmadim.daha once aventin emzigini almistim onu denedim hosuna gitti geceleri mecbur kalirsam kullanmayi dusunuyorumnicki nick fani doğru mu hatırlıyor cnm, konu soothie emzik?
ilahi, Allah da seni güldürsün baco!
benim için de dua et,bnm için de! gününden önce doğurayım diye!
Noldu kuzum niye sinirlendin bakim?
Savulun uleeeyn, önce ben doğurcam!![]()
Ben 1 numara kullaniyorum tam geldi.0 numara prematureler icin diye biliyorumBirde birşey sorucam bu sıfır numara prima çok küçük değilmi sıfır kullananlar cevap verirse sevinirim bir numara daha gelmedi ama bu çok küçük sanki
Masallah ogluna,Allah hayirli evlat etsin hepsiniKızlar cuma akşamı 21.20de genel anestezi ile sezer yan ameliyatı oldum oğluşum dünyaya merhaba dedi.3800 kg 56 cm boy benim ağrım çok kordonlarımı bağlattım biz hem bebekke hemde küçük kızımla ilgileniyoruz
Evet canim arastirirken oyle oldugunu okudum birkac yerde,bende ona istinaden o uyku arkadasinsan aldim oglumafolik bişey sordu canm, uyku arkadasında emzik var ya, o emziğin markasi soothie olan var mıydı?
Ben cok seviyorum altini acmayi meltemmm,eminim sende cok seveceksin,yerim onun mokunu benKızmam tabi ki size kızar miyim, sadece kaka olayı beni braz geriyo, ellemek ve muhatap olmak istemiyorum kendisiyle :)) annem yanmda old sürece ona yaptırıcam ama o gidince nolcak bilmem :)
Ne tahlili bu arada?
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. NzLi dan haberim yok.Kızlar bebeğim doğdu. Hastanede internet çok kotu çekiyor. 12 saat sancı çektim. Sonuç sezeryan oldu. Her şey nasip kısmet. İkimiz de iyiyiz. Forumu okuyacak zamanım yok şimdilik. En çok @NzLi yi merak ediyorum. Sizler ne yaptınız? Sevgilerle.
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsünKızlar bebeğim doğdu. Hastanede internet çok kotu çekiyor. 12 saat sancı çektim. Sonuç sezeryan oldu. Her şey nasip kısmet. İkimiz de iyiyiz. Forumu okuyacak zamanım yok şimdilik. En çok @NzLi yi merak ediyorum. Sizler ne yaptınız? Sevgilerle.
Gözün aydınnnn, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Kızlar bebeğim doğdu. Hastanede internet çok kotu çekiyor. 12 saat sancı çektim. Sonuç sezeryan oldu. Her şey nasip kısmet. İkimiz de iyiyiz. Forumu okuyacak zamanım yok şimdilik. En çok @NzLi yi merak ediyorum. Sizler ne yaptınız? Sevgilerle.
Sormaaa tamm şapşiklerHe he :) kedi yavrusu gibi desene :) miyav demeye üşenip miii miii diyolar onlar da :)