• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cok tşk ederım canım valla normalde fetal stres 40 haftadan sonra olurmus yanı bebek kakasını 40 haftadan sonra yaparsa yaparmıs anne karnına bızım zıllı 38 haftada yaptı sukurler olsun rabbıme yutmadan kurtardılar ıkımızıde bıde aşırı kansızmısım o kadar acele ettılerkı kan gelmesını bekleyemedıler bıle bankadan ınsallah bısey olmaz dıye dıye besmele ceke ceke bayılttılar benı amelıyattan sonra 3 unıte kan verıldı yınede yetmedı kan ılaclarını ıcmemenın sonu :S
elifcim allah korumuş neyse ki sağlıkla atlatmışsın bebekde sağlıkla gelmiş kucağına bundan sonra kan ilacını düzgün iç tatlım ben hala içmeye devam ediyorum ve emzirdiğim sürece içecekmişim sende mutlaka ihmal etme elifcim

Ayy bizim efe her altını actigimizda anneannemizin eline yapiyor. Annem altını açarken korkuyor artik:KK70:
oyy maşallah efe bebeğe ya ayşe çok iğrenç olacak ama bebek kakası sıvıya nasıl avucumdan akıyor yaa bende korkuyorum artık her altını açtığım da 2 yada 3 bez kullanıyorum

yok canım gülme inan doğum yapınca bütün ağrılar geçecek ve iyiki leblebi yutmuş solucan gibisin herkes sna a doğum sonrası gıptayla bakacak aa ne güzel zayıfladı diyecek
Ah ahh bgn tatrtildim bi baktim 70 olmusum anam dedim nasil olur tosun gibiyim millet zayif diyo ama hic degilim bence tamm boyumdan gostermiykrum belkide 52 den 70 e gelmek soklara soktu beni cok saskinim dertliyim

oyy maşallah efe bebeğe ya ayşe çok iğrenç olacak ama bebek kakası sıvıya nasıl avucumdan akıyor yaa bende korkuyorum artık her altını açtığım da 2 yada 3 bez kullanıyorum
Anne sütü emen bebegin kakasi daha akışkan olurmus diye duydum canım. Annemde ole dedi. Bizimkinin biraz katı kabiz mi diye korkuyos ama Maşaallah her 3 saatte bir yapıyor kakasini.

aynıyız desene :KK48: demek bana özgü değilmiş, demek gebelikten pireyi deve yapıyomuşuz :KK19:bize küsme cnm!

evet iki gündür yazamadı nicki :KK48: iki emzikte de soothie diyor aslında ama biri avent, onu biliyosunuz ztn uyku arkadaşı yok. arkadaşlı olan ise lansinoh soothie diyor ama şekli yapımı malzemesi güvenilirliği aynı mı ki acaba ? sen ne aldın meltem? ben uyku arkadaşsız alcam galiba ya ama o niye 2 tane satılıyor anlamadım arkadaş :KK64:

Allah keyfini bozmasın cnm maşallah :nazar::nazar: geberttin beni burda:KK70::KK70:
inşallah kuzucum inşallah, haftaya falan doğsa, meltemle aynı gün doğursak hele ne güzel olur demi :KK49:19 aralık çok geç yeaa

aaa dert ettiğin şeye bak, yaza kadar toparlar tosun olur kış bebeği ya düşünme bunları, kilo dediğin nedir :KK19:

cnm yaa sen de artık bi kurtulsan rahatlasan valla :110: inşallah ertelenmez yine
inşallah betülcüm ya azıcık kilo alsa haa tamam kurtardı kendini diye düşünücem ama işte deli anne oldum ben kızıma bakıp bakıp kafayı yememek için tutuyorum kendimi niye erken geldi diye ama artık sağlıklı olsun diye düşünüp kendimi sakinleştiriyorum sağlıkla geldi ya neyse artık diyorum

Ah ahh bgn tatrtildim bi baktim 70 olmusum anam dedim nasil olur tosun gibiyim millet zayif diyo ama hic degilim bence tamm boyumdan gostermiykrum belkide 52 den 70 e gelmek soklara soktu beni cok saskinim dertliyim
canım yaa meraklanma en az 10 kg doğumda gidiyor kaldı 8 oda ödem ve kg ee emziriken hepsi hopp diye gider meraklanma çabucak zayıflarsın

Anne sütü emen bebegin kakasi daha akışkan olurmus diye duydum canım. Annemde ole dedi. Bizimkinin biraz katı kabiz mi diye korkuyos ama Maşaallah her 3 saatte bir yapıyor kakasini.
canım benim kızda mama desteği alıyor önemli olan kakasını ve en önemlisi çişini yapıyor olması ve düzenli olması ee efe bebekde düzenli yapıyor maşallah bizim oğlana

Selam kizlar ben bu sabah saat 10 59 da dogum yaptim normal dogum oldu 2 ikinista dogdu bebegim cok sukur saglikli 4500 kg bir oglum oldu beni dusunen herkese sevgilerimi iletiyorum @archi_84 canim seninde bebegin hayirli ugurlu olsun sonunda dogurabildik kader arkadasim umarim hersey yolundadir. Aklimdasin surekli :KK68:
Maşallah :nazar::nazar::nazar:
Baya tombiş. Normal doğumla iyi doğurmuşsun. :KK9: Tebrikler.
Bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim canım. Beklenen doğum tarihin hangi gündü?

Selam kizlar ben bu sabah saat 10 59 da dogum yaptim normal dogum oldu 2 ikinista dogdu bebegim cok sukur saglikli 4500 kg bir oglum oldu beni dusunen herkese sevgilerimi iletiyorum @archi_84 canim seninde bebegin hayirli ugurlu olsun sonunda dogurabildik kader arkadasim umarim hersey yolundadir. Aklimdasin surekli :KK68:
Massallsh cok guzel bi dogum olmus darisi bizim bssimiza ins cnm gozun aydin Rabbim anali babali buyutmeyi nasip eder ins

Çarşamba günü son günümdü canım. Perşembe günü de bir iş için 3 saatliğine işyerine gittim. Sonra da doktor kontrolüm vardı zaten. Cuma gününden beri evdeyim. :KK73:

Oğlan pek hareket etmeyince nst de baya durdum o gün. Kafası baya aşağıda dedi doktor ama kanalda mı değil mi onu bilmiyorum canım. Ben nstde durunca kalabalık olmuştu baya. Bende yorulunca soru moru sormadan bir an önce kaçtım. :KK70:

7-14 Aralık arası Amerika'da olacakmış doktorum. Ben yokken hoplayıp zıplama dedi. :KK70:

Oğlanda evde olduğumu mu anladı naptı anlamadım. Çoğu zaman kıpır kıpır durmuyor. Hani yeri daralınca pek kıpırdanmıyordu bu bebeler ya. :rolleyes:

Akşamları belli bir saat var. O saat olunca kemik ağrım başlıyor. Akşamları 1-2 saat boyunca oda ve wc arasında mekik dokuyorum. Geceleri 2 saatte bir wc banko zaten.
ayy nilay aslında ne uzun yapıyormuş wc olayını doğumdan sonra ayy bana ne oldu dedim sonra hatırladı ben doğum yaptım mesabnedeki baskı gitti yer genişledi diye şimdide çok su içmekten çıkamıyorum ayrıca o bebekleri azıcık daha tutun içinizde kızlar sonra erken gelirse benim gibi içinşz yanar ya yazık kıyamam ben onlara
Siz leylam355 leylam355 ile lohusalığı bitireceksiniz. Ben hala wc sorunu ile uğraşıyorum işte. :rolleyes:

inşallah betülcüm ya azıcık kilo alsa haa tamam kurtardı kendini diye düşünücem ama işte deli anne oldum ben kızıma bakıp bakıp kafayı yememek için tutuyorum kendimi niye erken geldi diye ama artık sağlıklı olsun diye düşünüp kendimi sakinleştiriyorum sağlıkla geldi ya neyse artık diyorum
Buyuyecekler annesi. Giysilerini dolduracaklar inşaallah. Bizimkine yeni doğan kıyafetler kocaman oluyor. Eli kolu kayboluyor içinde kuzumun

Buyuyecekler annesi. Giysilerini dolduracaklar inşaallah. Bizimkine yeni doğan kıyafetler kocaman oluyor. Eli kolu kayboluyor içinde kuzumun
eee canım benimde aynı prematüre tulumu aldım bir tan esadece o tam oluyor diğer kıyafetler maalesef büyük sende 2 tane tulum al ayşe çok rahat ettim ben

35 den sonra haftada ne kadar alıyor bebikler kızlar?
Genelde 32-38 arası çok alıyorlarmış. 38-40 arası daha az. O yüzden sezeryanı 38.haftada yapıyorlarmış.

Benim bebeğim 35-37 arası 600 gr. aldı. Yani haftada 300 gr.
37-39 arası sadece 100 gr.aldı.

35.haftada 2600 gr.dı.
37.haftada 3200 gr.oldu.
Bu gidişle 4 kg.yaklaşır diyorduk. 39 da 3300 gr.olmuş.

Amaaann boşver. Verirsin canım. Toplamda 20 kg. bile olmamış. 30 kg.alanlar var. ;)

Bugün çok duygusalım:cry: duygu iniş çıkışları devam ediyor takvimime baktımda 7 -8 haftalıktan bugünlere geldik çok şükür insallah sağ salim doğurup kucagımızada alırız hastanede refakatçi eşim kalıcak annem biraz bozuldu ama ben anneysem esimde baba hadi bebegi yaptın Güle güle diyip hevesini kiramam ki:KK20: normal olursa 1 gece kalinacak zaten herkesin uykusuz kalmasina gerek yok diye düşündüm. Laf aramızda dogum korkusu sardı beni:confused:

Back
X