• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Genelde 32-38 arası çok alıyorlarmış. 38-40 arası daha az. O yüzden sezeryanı 38.haftada yapıyorlarmış.

Benim bebeğim 35-37 arası 600 gr. aldı. Yani haftada 300 gr.
37-39 arası sadece 100 gr.aldı.

35.haftada 2600 gr.dı.
37.haftada 3200 gr.oldu.
Bu gidişle 4 kg.yaklaşır diyorduk. 39 da 3300 gr.olmuş.

Amaaann boşver. Verirsin canım. Toplamda 20 kg. bile olmamış. 30 kg.alanlar var. :KK66:
hey maşallah:nazar::KK48:

Kızlar sgk ya doğum raporunu eşim götürse olur mu?? Başka bir evraka gerek olur mu

ayy nilay aslında ne uzun yapıyormuş wc olayını doğumdan sonra ayy bana ne oldu dedim sonra hatırladı ben doğum yaptım mesanedeki baskı gitti yer genişledi diye şimdide çok su içmekten çıkamıyorum ayrıca o bebekleri azıcık daha tutun içinizde kızlar sonra erken gelirse benim gibi içiniz yanar ya yazık kıyamam ben onlara

Ben çok su içip wcden çıkamamaya razıyım canım. En azından ne varsa yapıyorsun. Böyle iki damla için gidip durmak beni sinir ediyor. :)

Sağlıkla gelirler inşallah canım. Gelmeye onlar karar verecek artık. :)

Ben çok su içip wcden çıkamamaya razıyım canım. En azından ne varsa yapıyorsun. Böyle iki damla için gidip durmak beni sinir ediyor. :)

Sağlıkla gelirler inşallah canım. Gelmeye onlar karar verecek artık. :)
fani2606 fani2606 bacım sende de belirti yok mu:KK48:

Maşallah :nazar::nazar::nazar:
Baya tombiş. Normal doğumla iyi doğurmuşsun. :KK9: Tebrikler.
Bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim canım. Beklenen doğum tarihin hangi gündü?
Beklenen tarih 26 kasimdi ama doktorum 9 araliga kadar bekleyecekti cok sukur ayin 9una kalmadan geldi bebegim. Iyi dileklerin icin saol :KK68:

Beklenen tarih 26 kasimdi ama doktorum 9 araliga kadar bekleyecekti cok sukur ayin 9una kalmadan geldi bebegim. Iyi dileklerin icin saol :KK68:
Tebrik ederim darısı başımıza bende 4 ü gecmesinden cok korkuyorum insallah sancim gelir hemen bugun yarin dogururum ya

elifcim allah korumuş neyse ki sağlıkla atlatmışsın bebekde sağlıkla gelmiş kucağına bundan sonra kan ilacını düzgün iç tatlım ben hala içmeye devam ediyorum ve emzirdiğim sürece içecekmişim sende mutlaka ihmal etme elifcim
içiyorum canım daha bırakmam cok korktum doğuma gıderken valla

Ooooooo 10 gün gecikmeli doğum yaptın yani!!! Kasım annesi iken aralık annesi oldun. :KK68:

Sanki benim de günüm geçecek, gecikmeli yapacağım gibi. Öyle hissediyorum. Ama 10 gün değil, birkaç gün gibi. :KK53:

Doğum nasıldı canım? Ne güzel sağlıkla bebeğini kucağına almışsın. Güle güle büyüt. :KK46:

İlk gün ve 3. Gün çıkarken ölçtüler. Vücudunu kontrol et cnm yüzünden değil de vücudundan bakın sarılık farkederseniz diye demişti dr. Bol bol anne sütü çaresi. Seninkine bakmıştır çocuk dr.u, taburcu olmadan önce gelip bilgi vermediler mi tek tek dr.lar hemşireler??
Bilgi Verdilerde olcturun demediler,gerci yarin saglik icagina gidicez oradaki doktor bakar

aynıyız desene :KK48: demek bana özgü değilmiş, demek gebelikten pireyi deve yapıyomuşuz :KK19:bize küsme cnm!

evet iki gündür yazamadı nicki :KK48: iki emzikte de soothie diyor aslında ama biri avent, onu biliyosunuz ztn uyku arkadaşı yok. arkadaşlı olan ise lansinoh soothie diyor ama şekli yapımı malzemesi güvenilirliği aynı mı ki acaba ? sen ne aldın meltem? ben uyku arkadaşsız alcam galiba ya ama o niye 2 tane satılıyor anlamadım arkadaş :KK64:

Allah keyfini bozmasın cnm maşallah :nazar::nazar: geberttin beni burda:KK70::KK70:
inşallah kuzucum inşallah, haftaya falan doğsa, meltemle aynı gün doğursak hele ne güzel olur demi :KK49:19 aralık çok geç yeaa

aaa dert ettiğin şeye bak, yaza kadar toparlar tosun olur kış bebeği ya düşünme bunları, kilo dediğin nedir :KK19:

cnm yaa sen de artık bi kurtulsan rahatlasan valla :110: inşallah ertelenmez yine
Ben A101 de wee ninkini 5 tl ye satmişlardi, 1 tane onu aldm, bebek emzik tutarsa netten soothie alirim die düsündüm.

Benm büyük ihtimal 19 araliğa kadar bekleyecek ztn dünürüm, eğer sen de 40 dan sonra beklemem dersen aynı gün olur gibi.

valla canım benımde 3 gun gelmedı ama yınede ınatla emzırdım başka bısey vermedım mama felan her agladıgında tıktım once damla damla sonra tam geldı
Elifcim bugün aklima geldi bu kız hastaneyi nasil gecirdi die, ablan gelmeyecekti kım kaldi yannda?
Rahat mıydın?

Var var Canım bi iki arkadasa kırgınım genelliyorum yalnızım ben diyorum arada eşime de ne yapsa nafile oluyor hele düzgün uyuyamadıysam herkese psikopat gibi bakıyorum :KK23:son ay ne zormuş ya sıkıntı geldi
Gülcüm sakin ol tatlım, az kaldi die kendini teselli et, zehier etme kendine su aon günleri, yıpratma kendini tatlm

Kızlar bebeğim doğdu. Hastanede internet çok kotu çekiyor. 12 saat sancı çektim. Sonuç sezeryan oldu. Her şey nasip kısmet. İkimiz de iyiyiz. Forumu okuyacak zamanım yok şimdilik. En çok @NzLi yi merak ediyorum. Sizler ne yaptınız? Sevgilerle.
Neden oyle oldu canm, suni sonrasi sezeryan neden oldu?
Bu arada gözün aydn bebişe kavustun :)

Kızlar bende bir şey geldi ama az.. Uhu gibi ( ya da yumurta akı gibi :)) :oops:ama hiç kan ya da pembelik yok sarı gibi rengi... Acaba nişan olabilir mi? :KK48: Internette kan olması Şart deği diyor ama bilemedim , belki biraz daha gelir diye merakla bekliyorum :KK70:
Hadi ya kan olmasi gerekmez miymiş?
Benden de hıc akınti gelmez normalde, dun gece uyurken bi peçete dolusu krem renginde akıntidan koyu formda bişi geldi, nişan olabilir mi szce?
Ağrim sancm da yok walla :)

Selam kizlar ben bu sabah saat 10 59 da dogum yaptim normal dogum oldu 2 ikinista dogdu bebegim cok sukur saglikli 4500 kg bir oglum oldu beni dusunen herkese sevgilerimi iletiyorum @archi_84 canim seninde bebegin hayirli ugurlu olsun sonunda dogurabildik kader arkadasim umarim hersey yolundadir. Aklimdasin surekli :KK68:
Maşallah canıma 4,5 kilo nasıl doğurdun öyle kolay. Bebeğinin bas çevresi kaç cm di canım? Bpd yani benim ki biraz iricede korkuyorum doğurabilir miyim diye?

Back
X