• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selam kizlar ben bu sabah saat 10 59 da dogum yaptim normal dogum oldu 2 ikinista dogdu bebegim cok sukur saglikli 4500 kg bir oglum oldu beni dusunen herkese sevgilerimi iletiyorum @archi_84 canim seninde bebegin hayirli ugurlu olsun sonunda dogurabildik kader arkadasim umarim hersey yolundadir. Aklimdasin surekli :KK68:
Ayy maşallah canm, darisi bizlere, normal doğu bekleyenlere diyelim o zaman :)

Çarşamba günü son günümdü canım. Perşembe günü de bir iş için 3 saatliğine işyerine gittim. Sonra da doktor kontrolüm vardı zaten. Cuma gününden beri evdeyim. :KK73:

Oğlan pek hareket etmeyince nst de baya durdum o gün. Kafası baya aşağıda dedi doktor ama kanalda mı değil mi onu bilmiyorum canım. Ben nstde durunca kalabalık olmuştu baya. Bende yorulunca soru moru sormadan bir an önce kaçtım. :KK70:

7-14 Aralık arası Amerika'da olacakmış doktorum. Ben yokken hoplayıp zıplama dedi. :KK70:

Oğlanda evde olduğumu mu anladı naptı anlamadım. Çoğu zaman kıpır kıpır durmuyor. Hani yeri daralınca pek kıpırdanmıyordu bu bebeler ya. :rolleyes:

Akşamları belli bir saat var. O saat olunca kemik ağrım başlıyor. Akşamları 1-2 saat boyunca oda ve wc arasında mekik dokuyorum. Geceleri 2 saatte bir wc banko zaten.

Siz @nilbebekveannesi ile lohusalığı bitireceksiniz. Ben hala wc sorunu ile uğraşıyorum işte. :rolleyes:
Azckkk tadını çıkar evde dinlenmenin ben pek anlayamadım 2 hafta çok hızlı geçti evde yapılcak çok iş vardı her şeyi iZne bırakmıştım:))
Ayy sorma 14 günü devirdikk kızımla heheheyttt:KK49:
Cnm bnmde hareketleri hep çoktu hiç yeri daralmış azalmış fln hissetmedim akşamları coşuyodu
Wc çok skıntı evet 2 damla içinnn ahh ahh ne günler geçirmişiz şimdi o kdr farklı ki dünyam o günler çoook uzak gibi :KK70:hele bulantılar son gün bile ağlıyodum hala işkence gibiydi :KK43:
Zaman su gibi akıyor.
İnşallah en hayırlı vakitte sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına:KK66::nazar:
Dr olayını düşünmemeye çalış güzel şeyler hayal et hep

elifcim allah korumuş neyse ki sağlıkla atlatmışsın bebekde sağlıkla gelmiş kucağına bundan sonra kan ilacını düzgün iç tatlım ben hala içmeye devam ediyorum ve emzirdiğim sürece içecekmişim sende mutlaka ihmal etme elifcim
Bnm de dr kan hapına devam dedi günde 2 kez ihmal etmiyorum bende kendimizi toparlamamız için şart :nazar:
Kan dedik de benim duru illa çıkıntılık yapcak ya anne 0 rh + baba 0 rh + bizim kız çok düşük bir yüzdeyle ihtimali olan 0 rh - olmuş ya başta üzüldüm az bulunuyo diye de kısmet napalım :(

Bugün çok duygusalım:cry: duygu iniş çıkışları devam ediyor takvimime baktımda 7 -8 haftalıktan bugünlere geldik çok şükür insallah sağ salim doğurup kucagımızada alırız hastanede refakatçi eşim kalıcak annem biraz bozuldu ama ben anneysem esimde baba hadi bebegi yaptın Güle güle diyip hevesini kiramam ki:KK20: normal olursa 1 gece kalinacak zaten herkesin uykusuz kalmasina gerek yok diye düşündüm. Laf aramızda dogum korkusu sardı beni:confused:
:) ikisi beraber kalsnlar canm, olmuyo mu?

Kızlar spinal oldum ben,mecburi sezeryandı ama ben korkmadım değil hatta baya korktum..bebeği alma anını o basıncı hissediyorsunuz sanki etimle kemiğim ayrılıyor ama acı duymuyorum gibiydi çok değişik bir histi,sonra bebeğimin sesi duyup görmek çok güzeldi,belki de psikolojik olarak sezeryana hazır değildim ondan da olabilir..agrılar ve hareket kısıtlılığı üzüyor insanı,ama meleğinizle olma duygusu herseye deger:KK36:
Baska doğum yapan var mı okuyamadım hiç

valla canım benımde 3 gun gelmedı ama yınede ınatla emzırdım başka bısey vermedım mama felan her agladıgında tıktım once damla damla sonra tam geldı
Bende tikiyorum agzina ama tam alamiyor.geceleri cok aglayinca bi kez verdik mama.bugun.biraz daha iyi sutum ama goguslerim aciyo catlar gibi oldu.

Azckkk tadını çıkar evde dinlenmenin ben pek anlayamadım 2 hafta çok hızlı geçti evde yapılcak çok iş vardı her şeyi izne bırakmıştım :))
Ayy sorma 14 günü devirdikk kızımla heheheyttt:KK49:
Cnm bnmde hareketleri hep çoktu hiç yeri daralmış azalmış fln hissetmedim akşamları coşuyodu
Wc çok skıntı evet 2 damla içinnn ahh ahh ne günler geçirmişiz şimdi o kdr farklı ki dünyam o günler çoook uzak gibi :KK70:hele bulantılar son gün bile ağlıyodum hala işkence gibiydi :KK43:
Zaman su gibi akıyor.
İnşallah en hayırlı vakitte sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına:KK66::nazar:
Dr olayını düşünmemeye çalış güzel şeyler hayal et hep

Bende işlerin çoğunu izne bıraktım. :) Yavaş yavaş onlarla uğraşıyorum canım.
İnşallah tatlım. Sağlıkla gelsin de önemli olan o. Dr olayını da düşünmüyorum tatlım. Zaten oğlan gelmeye niyetlenirse doğurmayacam deme şansım yok. :)

Kemik ağrısı ve wc olayı sinir bozucu oluyor bazen o kadar. :)

Back
X