• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
CELESTONE DİYE BİR İLAÇ bebeğin hareketleri yavaşlıyor, eğer annede enfeksiyon durumu varsa bunu yayarak çocuğun kaybedilmesine neden oluyor ki bir kişi burda yazmış başına gelenleri okudukça daha çok korktum yani etkilenende var etkilenmeyende var yan etkilerden ama canımı sıkıyor işte doktor zorla yapacak değil sonuçta ama ya yaptırmamda gerekiyosa o kadar çok muallakta kaldımki offffffffffffff
Canm, bi kşlinin basina gelmiş şeyi okuyup da canını sıkma, ben cok duydum o iğneyi, yaygın kullanılıyo.
Yine de için rahat etmeyecekse baska bi doktora da danış.

3 gündür dewam mi ediyo? Ama benm bildiğim nişan bi kere gelir ve biter. Yanliş mi biliyorum???
Ben de öyle biliyordum . ama ınternette rahim ağzı gevseyince kıvamlı bir akıntı olur diyor. Salı günü benim kırk haftam doluyor suni sanci alicam bebek kanala girmiş o vakte kadar doğurabilirsin demişti. Her halükarda günümüz yaklaşmış meltem iltihap değilse

Aynen oyle kasim annelerine takildim aralikta dogurdum dogum guzel gecti bir sorun olmadi cok sukur
Canm senn 41 dolduktan sonra 4 gün mü gecmiş oldu?
Benm dr 41 dolduktan sonra bekleme taraftarı değil, ben de ork cesaret edemiyorum o oyle deyince

kızlar hepinize iyi akşamlar.Canım çok sıkkın şu bana yapılacak olan iğneyi araştırdım kortizon iğnesiymiş çocuğun ciğer gelişiminin tamamlanması içinmiş. Doktor gidecek ya bi sorun olmasın diye yaptırıyor sanırım.Ama öyle cnm sıkıldıki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi heleki yan etkilerini araştırdıkça:KK61::KK61::KK61:
Canım üzme kendini. Sıkma canını. Doktor gerekli görmese istemezdi. Öyle olumsuz yazıları da okuma. Herşeyin yan etkisi var. Sana da bebeğine de sağlıklı bir ömür diliyorum.

Slm kızlar doğuran varmı giremedim foruma anca fırsat buldum doğuma 10 gün kala eşim başıma iş açtı dokuz aydır aklı nerdeyse evim bahçe katıydı neymiş bebek hasta olurmuş rutubet felan yok sadece doğalgazı fazla yakıyoruz ev almaya karar verdi bugün bütün gün ev baktık ve bulduk yarında bankaya gidicez on günde nasıl yetişirim bilemiyorum

Allah kolaylık versin canım.

Slm kızlar doğuran varmı giremedim foruma anca fırsat buldum doğuma 10 gün kala eşim başıma iş açtı dokuz aydır aklı nerdeyse evim bahçe katıydı neymiş bebek hasta olurmuş rutubet felan yok sadece doğalgazı fazla yakıyoruz ev almaya karar verdi bugün bütün gün ev baktık ve bulduk yarında bankaya gidicez on günde nasıl yetişirim bilemiyorum
Cnm sen bu halinle tadınamazsn tek basına, bi tasıma sırketı tutun, cekmece içlerı bardakları bıle kendılerı paketliyolarmiş

Cnm sen bu halinle tadınamazsn tek basına, bi tasıma sırketı tutun, cekmece içlerı bardakları bıle kendılerı paketliyolarmiş
Öyle yapçaz çoğu büyük eşyayı yeni alıcaz inşallahta on günde yetişemem diyorum eşime doğum olsun kırkım çıksın yavaş yavaş yaparız bakalım artık

Ben de öyle biliyordum . ama ınternette rahim ağzı gevseyince kıvamlı bir akıntı olur diyor. Salı günü benim kırk haftam doluyor suni sanci alicam bebek kanala girmiş o vakte kadar doğurabilirsin demişti. Her halükarda günümüz yaklaşmış meltem iltihap değilse

Ay yok hiç iltahap lafı falan etme, düşünmek bile istemiyorum walla :)
Doğum yaklaşmiştir ondandır bu akıntılarımız :))

ay deniz bizde karı koca 0+ kana sahibiz ve bizim kız kan grubu önümüz deki kontrolde bakılacak ve bizimde negatif olma ihtimali yüksek bakalım bende öğrenince yazarım kan hapını ben hep düzenli içtim hala daha şaşmıyor bence kansız kalmadığımız içinde çabuk toparladık yaa aman dikkat edelim bundan sonrada bu arada bizde bir bebek sohbeti başladı kızları unuttuk yaa kızlar merakla sizleri de bekliyoruz bebekler zamanında gelsin de hep birlikte yapalım bu sohbetleri
Evet yaaa bizi unuttunuz.
:mad:

Canim inan bas cevresine falan bakmadim daha ama soyle soyleyim 2 ikinmada dogurdum bu benim 2. Normal dogumum ilk ikinmada kafasi cikti ikinci ikinmada bebek komple cikti
Ooooo süpermiş. Darısı bizim başımıza. ;)

Hayırlı olsun canım. Güle güle oturun. Son anda biraz kötü olmuş. Ama bunda da vardır bir hayır. Evin küçüktü zaten. Şimdi rahat edersin.

Canım üzme kendini. Sıkma canını. Doktor gerekli görmese istemezdi. Öyle olumsuz yazıları da okuma. Herşeyin yan etkisi var. Sana da bebeğine de sağlıklı bir ömür diliyorum.
Saol cnm blueflower blueflower ile doktorumuz ve haftamız aynı bakalım onada verdimi iğne. Güzel dileklerin için saol rabbim sanada hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin cnm

Biz hastaneden cikali 5 gun oldu kimse bizim sarilik degerimizi olcmedi,sizler nerede ne neden olcturuyorsunuz
Canim biz hastaneden cikinca ertesi gun cocuk doktoruna gittik muayne icin kan aldilar 6 cikti degeri 4 gun sonra kontrole cagirdi gittik tekrar bakildi 14 e yukselmis sariligi ilerlemisti yani sonra baya ugrastim doyurmak icin degerlerimiz dustu cok sukur simdi gecti

Back
X