• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sen normal doğumda ısrarcı mı oldun da 12 saat sürdü cnm? 12 saat çokmuş yaw
4 cmdi yattigimda 10 cm e kadar acilmasini beklediler cnm aynen oyle 12 saat suni sanci cektim agrilar ilk zamana gore daha azaldi ama hala otururken gucluk cekiyorum 5 dikisim var

Canm, bi kşlinin basina gelen şeyi okuyup da canını sıkma, ben cok duydum o iğneyi, yaygın kullanılıyo.
Yine de için rahat etmeyecekse baska bi doktora da danış.
Hiç böyle pimpirik biri değildim ne oldu anlamıyorum huyum değişti hemen panik oluyorum. Ama bakalım umarım gerek kalmaz. Bu arada saol cnm moralimi yükseltiyorsunuz iyiki varsınız kızlar

Selam kizlar ben bu sabah saat 10 59 da dogum yaptim normal dogum oldu 2 ikinista dogdu bebegim cok sukur saglikli 4500 kg bir oglum oldu beni dusunen herkese sevgilerimi iletiyorum A archi_84 canim seninde bebegin hayirli ugurlu olsun sonunda dogurabildik kader arkadasim umarim hersey yolundadir. Aklimdasin surekli :KK68:
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. Kolay bir doğum olmasına da ayrıca sevindim. Benim çok zor bir doğum oldu. Her 2 doğum tipini de yaşadım. Karnımda dikişlerim acıyor çok. Olsun bebeğim sağlıklı ya gerisi önemli değil. Forumdaki diğer mesajları okuyamıyorum. İnternetim çok yavaş. Yarından itibaren evdeyiz. Daha sık görüşebiliriz umarım. Herkese sevgiler.

Hiç böyle pimpirik biri değildim ne oldu anlamıyorum huyum değişti hemen panik oluyorum. Ama bakalım umarım gerek kalmaz. Bu arada saol cnm moralimi yükseltiyorsunuz iyiki varsınız kızlar
Benim arkadasim 32 haftalıkken sezeryan olmak zorunda kaldi ve o iğneden oldu kotu düşünme cnm gayet bebek de kendiside iyi 1yasina girecek iyi şeyler düşün okuma o yazilari falan karistirma aklini

4 cmdi yattigimda 10 cm e kadar acilmasini beklediler cnm aynen oyle 12 saat suni sanci cektim agrilar ilk zamana gore daha azaldi ama hala otururken gucluk cekiyorum 5 dikisim var
4 cm açıklıkla 12sancı.. off ben ne halt yicem bilemiyorum 0açıklıkla kaç saat verirler acaba.. suni sancıda arada sancın diniyor muydu cnm sana dinlenme vakti oluyo mu

Evet yaaa bizi unuttunuz.
:mad:

Ooooo süpermiş. Darısı bizim başımıza. :KK66:

Hayırlı olsun canım. Güle güle oturun. Son anda biraz kötü olmuş. Ama bunda da vardır bir hayır. Evin küçüktü zaten. Şimdi rahat edersin.
Evet rahat edicem 65 metre kareden birde yerin dibinde tepeye çıkmak güzelde son anda olması zor bu arada teşekkür ederim

cok tşk ederım canım valla normalde fetal stres 40 haftadan sonra olurmus yanı bebek kakasını 40 haftadan sonra yaparsa yaparmıs anne karnına bızım zıllı 38 haftada yaptı sukurler olsun rabbıme yutmadan kurtardılar ıkımızıde bıde aşırı kansızmısım o kadar acele ettılerkı kan gelmesını bekleyemedıler bıle bankadan ınsallah bısey olmaz dıye dıye besmele ceke ceke bayılttılar benı amelıyattan sonra 3 unıte kan verıldı yınede yetmedı kan ılaclarını ıcmemenın sonu :S
niye kullanmadın cnm ilaçlarını, neyse geçmiş olsun, kısa zamanda toparlanırsın inş.
Var var Canım bi iki arkadasa kırgınım genelliyorum yalnızım ben diyorum arada eşime de ne yapsa nafile oluyor hele düzgün uyuyamadıysam herkese psikopat gibi bakıyorum :KK23:son ay ne zormuş ya sıkıntı geldi
hakikaten her anlamda zormuş son ay, haklısın. ama bunu hafifletmek için buradayız dimi :KK74:
İkinizi de bekliyoruz sabrszlıkla :oops:nihat hatipoğlu ile sahur vakti gbi geceleri leyloşla kaka gaz süt muhabbetleri yapıyız bekleriz gece nöbetlerine doğurun da :KK51:
İnşallah sağlıkla sorunsuz kolay doğumlar olsun size güzell hamiişlerimmm bnmm :KK19:
aminnn inş canım amin, bekleyin geliyom ben :KK55: meltemcivil meltemcivil i de terkime alıp geliyom :KK4:
inşallah ya azıcık kilo alsa haa tamam kurtardı kendini diye düşünücem ama işte deli anne oldum ben kızıma bakıp bakıp kafayı yememek için tutuyorum kendimi niye erken geldi diye ama artık sağlıklı olsun diye düşünüp kendimi sakinleştiriyorum sağlıkla geldi ya neyse artık diyorum
cnm daha ötesi var mı, sağlıklı olsun da! alır kilo azar azar.
Ben A101 de wee ninkini 5 tl ye satmişlardi, 1 tane onu aldm, bebek emzik tutarsa netten soothie alirim die düsündüm.
Benm büyük ihtimal 19 araliğa kadar bekleyecek ztn dünürüm, eğer sen de 40 dan sonra beklemem dersen aynı gün olur gibi.
beklemek istemiyorum evet, yorgunum dostlarım yorgunum artık :KK14: 12 aralıkta bekliyorum kendisini, teşrif eder inş .

CELESTONE DİYE BİR İLAÇ bebeğin hareketleri yavaşlıyor, eğer annede enfeksiyon durumu varsa bunu yayarak çocuğun kaybedilmesine neden oluyor ki bir kişi burda yazmış başına gelenleri okudukça daha çok korktum yani etkilenende var etkilenmeyende var yan etkilerden ama canımı sıkıyor işte doktor zorla yapacak değil sonuçta ama ya yaptırmamda gerekiyosa o kadar çok muallakta kaldımki offffffffffffff
Canım reşat bey ile konuştun mu bu konuyu?grreksiz yere ilaç vermeyen,aldığımız kilolara bile kızan bi doktor sonuçta
Gerçekten gerekli değilse vereceğini sanmıyorum
Konuşmadıysan mutlaka konuş kendisiyle rahatlarsınn :)

Suyum fazla oldugu icin dr son haftayı beklemek istemiyor
bendede su fazla ama dr illa 40ı bekledi. haftasonuna denk geliyordu pazara o yüzden en erken cuma alalım diyor. o da suni ile başlatacak.. hatta ben 40 +ları beklesemmi diye bile düşünüyorum.. bana hiç demedi erken alınmalı diye yaa.. o yüzden içim rahat değil.. beklemeli miyim daha.. su fazla olunca ne gibi risk oluyomuş? dr açıkladı mı sana.. benimki bişi demedi hiç merak ediyorum..

Back
X