• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar bu hafta doğurdum doğurdum,eğer doğuramazsam 41. Haftada suni sancıyla mı olur,yoksa sezeryan mı olur acaba,ben ikisindende korkuyorum üstüne üstlük,bide benim cadı kızım hala midemde zıplıyor ve kaburgalarıma giriyor:KK55::KK17:

Kızlar bu hafta doğurdum doğurdum,eğer doğuramazsam 41. Haftada suni sancıyla mı olur,yoksa sezeryan mı olur acaba,ben ikisindende korkuyorum üstüne üstlük,bide benim cadı kızım hala midemde zıplıyor ve kaburgalarıma giriyor:KK55::KK17:
41. haftayi bekletiyorlar degil mi?

bende varım doğuramayan.. sancım gelmezse cumaya suni ile olacak oda olmazsa düşünmek istemiyorum ama sezeryana dönecek olay..

bendede su fazla ama dr illa 40ı bekledi. haftasonuna denk geliyordu pazara o yüzden en erken cuma alalım diyor. o da suni ile başlatacak.. hatta ben 40 +ları beklesemmi diye bile düşünüyorum.. bana hiç demedi erken alınmalı diye yaa.. o yüzden içim rahat değil.. beklemeli miyim daha.. su fazla olunca ne gibi risk oluyomuş? dr açıkladı mı sana.. benimki bişi demedi hiç merak ediyorum..
Benimki de bisey demedi
Su fazla olunca 40 ı beklemeyi uygun görmuyorum dedi sadece
Bi de benim kasık ve karin agrilarim var
Onun içinde demiş olabilir

Amin inşallah cnm benim,yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama müthiş bir kasılma ve acı oluyor son 1 haftadır,adım atamıyorum,ama dinlenince geçiyor,ne Zaman gelicek acaba kızım büyük bir merakla bekliyorum:KK42:

Amin inşallah cnm benim,yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama müthiş bir kasılma ve acı oluyor son 1 haftadır,adım atamıyorum,ama dinlenince geçiyor,ne Zaman gelicek acaba kızım büyük bir merakla bekliyorum:KK42:
çok iyi anlıyorum, üzülme, çağır kızını, okşarken hep gel artık hazırım de, hurma ye, merdiven in-çık, cinsel ilişkiyi bırakma ve zeytin yağıyla perine masajı öneriyor arkadaşlar. bunları dene cnm, inşirah suresini de oku. Allah yardımcın olsun. kaç haftadasın?

Cinselliği bırakalı aylar oldu,zor bir hamilelik geçirdiğim için annemde kalıyorum,eşim başka bir şehirde kıyamam, geçen hafta çatı muayenesi olurken ömrümden ömür gitti vallahi,uzun zamandır tık yok diye belki de :KK48: tam 30+0 bugün son 7 günüm kaldı,Zaman geçmiyor

Canm senn 41 dolduktan sonra 4 gün mü gecmiş oldu?
Benm dr 41 dolduktan sonra bekleme taraftarı değil, ben de ork cesaret edemiyorum o oyle deyince
Valla benim doktorum tam 42 haftayi doldurmaktan yanaydi o yuzdende hamileligim hic bitmeyecek gibiydi

Niye öyle dedin canım? Senin hiç kendi sancın yok muydu? 12 saat hep suni sancı mı verdiler?

Biz de bir heves normal doğum bekliyoruz. :KK43:
senin çok yaklaşmış cnm, her an sürpriz yapabilir yavru :KK68:hadi inşallah!
Cinselliği bırakalı aylar oldu,zor bir hamilelik geçirdiğim için annemde kalıyorum,eşim başka bir şehirde kıyamam, geçen hafta çatı muayenesi olurken ömrümden ömür gitti vallahi,uzun zamandır tık yok diye belki de :KK48: tam 39+0 bugün son 7 günüm kaldı,Zaman geçmiyor
e daha 1 haftan varmış, cinsellik olmayabilir tabi ama diğerlerini yapabilirsin cnm. bence değerlendir, şartları zorla vaktin varken. ben şimdiden tutuştum gecikmesin diye :KK69:
Valla benim doktorum tam 42 haftayi doldurmaktan yanaydi o yuzdende hamileligim hic bitmeyecek gibiydi
ay doktorlarımız aynı mı yoksa :eek: bnmki de bana 42'ye kadar yolu var diyince gözüm karardı da belli etmedim:KK8:

bende varım doğuramayan.. sancım gelmezse cumaya suni ile olacak oda olmazsa düşünmek istemiyorum ama sezeryana dönecek olay..
Ayy cnm bnm bnde diyrdm herlde dogurdu gorunmuyrsn bayadr yada bn gormedm yazilarini oyy cumami son gun dogum cati muayeni oldnmu ? Bnde cuma sabh nst ye baglanicm nasipse cnm

Slm kızlar doğuran varmı giremedim foruma anca fırsat buldum doğuma 10 gün kala eşim başıma iş açtı dokuz aydır aklı nerdeyse evim bahçe katıydı neymiş bebek hasta olurmuş rutubet felan yok sadece doğalgazı fazla yakıyoruz ev almaya karar verdi bugün bütün gün ev baktık ve bulduk yarında bankaya gidicez on günde nasıl yetişirim bilemiyorum
Masallah canim 1 gunde ev bakip bulup karar vermek zor is,Allah icinize sindirsin ,gule gule oturun

Back
X