• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hadi ya kan olmasi gerekmez miymiş?
Benden de hıc akınti gelmez normalde, dun gece uyurken bi peçete dolusu krem renginde akıntidan koyu formda bişi geldi, nişan olabilir mi szce?
Ağrim sancm da yok walla :)
Kansız olabiliyormuş Meltemcim, benim de ağrım yok. Yani öyle ekstra bir ağrı... Ancak baskı var ayaktayken karnım yer düşecekmiş gibi :KK48: Gelen nişansa bile bazen doğumun başlaması bir haftayı bulunuyormuş. Yarın doktor kontrolüm bar bakalım ne diyecek :)

Slm kızlar doğuran varmı giremedim foruma anca fırsat buldum doğuma 10 gün kala eşim başıma iş açtı dokuz aydır aklı nerdeyse evim bahçe katıydı neymiş bebek hasta olurmuş rutubet felan yok sadece doğalgazı fazla yakıyoruz ev almaya karar verdi bugün bütün gün ev baktık ve bulduk yarında bankaya gidicez on günde nasıl yetişirim bilemiyorum
Hayırlı olsun, bebiş kendi kısmeti ile geldi desene :) yetişir elbet bir şekilde :)

Ben de öyle biliyordum . ama ınternette rahim ağzı gevseyince kıvamlı bir akıntı olur diyor. Salı günü benim kırk haftam doluyor suni sanci alicam bebek kanala girmiş o vakte kadar doğurabilirsin demişti. Her halükarda günümüz yaklaşmış meltem iltihap değilse
meltemcivil meltemcivil yok bir defada olması şart değilmiş. Hatta bazen az az akıntı gibi oluyormus? Anlamıyormuşsun bile...

:))) eşim de eve geldik' pijamasını giymeye giderken bugün de gelmeyecek heralde diye boynunu büktü, kıyamam :) senin kaç haftalık?

Salı günü kırk hafta bitiyor. Doktoruma artık birşeyler yapalım dedim o da hakkın dedi. Artık çok stres yapıyorum. Eşim in tayini çıktı bütün izinleri bitiyor. Yurtdışından gelen var. Çok zor durumdayım :))

:))) eşim de eve geldik' pijamasını giymeye giderken bugün de gelmeyecek heralde diye boynunu büktü, kıyamam :) senin kaç haftalık?

Senin kac oldu canım kırk hafta benim psikolojik sınırım oldu bir de otuz ikinci haftadan beri sanci vardı penaltılara kalmayı hiç beklemiyordum ondan son gunler çok zor geçiyor

canım yaa meraklanma en az 10 kg doğumda gidiyor kaldı 8 oda ödem ve kg ee emziriken hepsi hopp diye gider meraklanma çabucak zayıflarsın
Agzindan bal damliyor valla ,) bi sevindirik oldum insallah hadi bakalim sabirla gelsin artik efe bey diyorum

Genelde 32-38 arası çok alıyorlarmış. 38-40 arası daha az. O yüzden sezeryanı 38.haftada yapıyorlarmış.

Benim bebeğim 35-37 arası 600 gr. aldı. Yani haftada 300 gr.
37-39 arası sadece 100 gr.aldı.

35.haftada 2600 gr.dı.
37.haftada 3200 gr.oldu.
Bu gidişle 4 kg.yaklaşır diyorduk. 39 da 3300 gr.olmuş.

Amaaann boşver. Verirsin canım. Toplamda 20 kg. bile olmamış. 30 kg.alanlar var. :KK66:
Omrunde 52 den yukari cikmamis birine 20 kg agir geldi ;)))

meltemcivil meltemcivil kiz sendemi beni birakip doguracaksin anammm nisaninmi geldi snn sendemi gidiyorsun doguranlar listesine ahh ahhh bende tik yok ya bisi gelmiyor hala depar atoyorum heryerde ama nafile dun okadar gez toz yok gelmiyor beyimiz bgnde temizlik yapcm snrada hastaneye gitcem ama sanmiyorumki gelcek

niye kullanmadın cnm ilaçlarını, neyse geçmiş olsun, kısa zamanda toparlanırsın inş.

hakikaten her anlamda zormuş son ay, haklısın. ama bunu hafifletmek için buradayız dimi :KK74:

aminnn inş canım amin, bekleyin geliyom ben :KK55: meltemcivil meltemcivil i de terkime alıp geliyom :KK4:

cnm daha ötesi var mı, sağlıklı olsun da! alır kilo azar azar.

beklemek istemiyorum evet, yorgunum dostlarım yorgunum artık :KK14: 12 aralıkta bekliyorum kendisini, teşrif eder inş .

Dünürüm, benm doğum tarihi 12 aralık ben bile 19a razı oldum, sen bence 12 araliği az ileri al :)

Normal canim benimki keske sezeryan olsaydim
Maşallah bebişine canım çok tatlı neden normal doğum zor mu geçti senin?

Dogum yapmayan kac Aralik annemiz kaldi? Yavas yavas azaliyoruz ama yine de takvimi bitip dogum yapamamayanlari gorunce gozum korkmuyor degil.
Mesela ben :) bekliyoruz bakalım bugün 40+3 muayenem var

Kızlar bu hafta doğurdum doğurdum,eğer doğuramazsam 41. Haftada suni sancıyla mı olur,yoksa sezeryan mı olur acaba,ben ikisindende korkuyorum üstüne üstlük,bide benim cadı kızım hala midemde zıplıyor ve kaburgalarıma giriyor:KK55::KK17:
Canım 41 de hala doğurmazsan suni deniyor bazı doktorlar tabi suni nin işe yaraması için de rahimde belli bi olgunluk yumuşama olması gerekiyormuş yoksa sezeryan ihtimali çoğalıyor

Valla benim doktorum tam 42 haftayi doldurmaktan yanaydi o yuzdende hamileligim hic bitmeyecek gibiydi
Anladim canm, benm dr 41 den sonra beklemek istersen imzalı kağıt alırım senden dedi, 41 sonrasinin riskini almam dedi, o oyle deyince ben de korktum acıkcasi 42 ye beklemeye cesaretim yok :(

Back
X