• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kansız olabiliyormuş Meltemcim, benim de ağrım yok. Yani öyle ekstra bir ağrı... Ancak baskı var ayaktayken karnım yer düşecekmiş gibi :KK48: Gelen nişansa bile bazen doğumun başlaması bir haftayı bulunuyormuş. Yarın doktor kontrolüm bar bakalım ne diyecek :)
Hadi bakalim, inş nişandir. Doktorun. Dediğini yaz canm, beni de etiketle :)

meltemcivil meltemcivil kiz sendemi beni birakip doguracaksin anammm nisaninmi geldi snn sendemi gidiyorsun doguranlar listesine ahh ahhh bende tik yok ya bisi gelmiyor hala depar atoyorum heryerde ama nafile dun okadar gez toz yok gelmiyor beyimiz bgnde temizlik yapcm snrada hastaneye gitcem ama sanmiyorumki gelcek
Emin olamadim ki nurcom, içinde kan falan yoktu, belki de basit bi akıntıydı :( dur kız daha kanala ınmemiş benmkı, doğmasına cok var :))

Emin olamadim ki nurcom, içinde kan falan yoktu, belki de basit bi akıntıydı :KK43: dur kız daha kanala ınmemiş benmkı, doğmasına cok var :))
Cok dedigin 5 gun bacim ayy bnmde bgn muayene var amann aman gelsinler artik ya bak bence snnki nisandi dogum yakin ;))) dr arasana bi ne diyecek acep

Anladim canm, benm dr 41 den sonra beklemek istersen imzalı kağıt alırım senden dedi, 41 sonrasinin riskini almam dedi, o oyle deyince ben de korktum acıkcasi 42 ye beklemeye cesaretim yok :KK43:
Aa oylemi dedi canim ben turkiyedeki sistemi tam olarak bilmiyorum ama genelde 40. Haftada dogum gerceklesiyor oyle yada boyle. Ben son zamanlarda gunum gecicek diye korkuyordum ki gecirtebiliyorlarmis sagdan soldan oyle duyumlar aldim. 5 gun geceni duydum mesela.

Aa oylemi dedi canim ben turkiyedeki sistemi tam olarak bilmiyorum ama genelde 40. Haftada dogum gerceklesiyor oyle yada boyle. Ben son zamanlarda gunum gecicek diye korkuyordum ki gecirtebiliyorlarmis sagdan soldan oyle duyumlar aldim. 5 gun geceni duydum mesela.

Benm doktorum da hemen sezeryan yapma meraklisi değil zaten, dediğin gibi cogu dr 40 dolunca daha beklemiyor, benmki 41 sonuna kadar bekleyecegiz dedi ama işte 42 ye kadar bekleyıp beklememe kararını bana bırakıyor Ben de kararsz kaldm acıkcasi :KK43:

Meltem bna diyrdun kiz cekseydn foto diye senmi unuttun :KK45: hayirlisi olsn az kalms ztn ins hayirlisiyla dogurursn cnm
Walla ya sana diyodum kendim cekmedm Aslnda içinde kan olmasi gerektiğini düsündüğüm için, pek sallamadm değildir die. Ama simdi suul suul kan olmasi gerekmiyomus deyince acaba nısan mıydı demeye baskadim ben de

Merhaba ben de Kasım annelerinden buraya transfer oldum 28 kasım beklenen doğum tarihiydi ama biz hala bekliyoruz dün nişanım geldi bakalım bugun Dr ne diyecek şaka gibi 9ay 19gündür hamileyim :KK70:
Nişanda kan var mıydi cnm?
Benden de bişi geldi ama bışan mıydi emn olamadm

Maşallah bebişine canım çok tatlı neden normal doğum zor mu geçti senin?

Mesela ben :) bekliyoruz bakalım bugün 40+3 muayenem var

Canım 41 de hala doğurmazsan suni deniyor bazı doktorlar tabi suni nin işe yaraması için de rahimde belli bi olgunluk yumuşama olması gerekiyormuş yoksa sezeryan ihtimali çoğalıyor
Benim bu 3.bebegim ve inanilmaz yoruldum. Kemiklerim agriyor, belim felaket. Sabah yataktan bile zor kalkiyorum. Insallah saglikla ve zamaninda dogar bebeklerimiz ama 41 deyince bir daraliyorum:KK17:

Selam kizlar ben bu sabah saat 10 59 da dogum yaptim normal dogum oldu 2 ikinista dogdu bebegim cok sukur saglikli 4500 kg bir oglum oldu beni dusunen herkese sevgilerimi iletiyorum @archi_84 canim seninde bebegin hayirli ugurlu olsun sonunda dogurabildik kader arkadasim umarim hersey yolundadir. Aklimdasin surekli :KK68:
Maşallah canim oğluna :nazar: gozun aydın darisi bekleyenlere

Back
X