• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bilmiyorum cnm ama içeriğini araştırdım kortizon var içinde bu yüzden çok endişeliyim sekereteri esra ile görüşmüş eşim oda doktor bey uygun gördüyse falan demiş bakalım konuşucam çarşamba hiç içime sinmiyor o iğne şu anda bakalım hayırlısı. Benim adımda Banu cnm umarım görüşürüz sabah 6 da :)
Benimde aynı gün doğum hatta aynı saat. Bugün aynı iğneyi banada yazdı yarın yaptırıcam 12 saat arayla 2 tane dedi. Bir sorun yok dedi neden oldugunu bende anlamadım. Kafama takıldı. Öğrenirsen paylaşırmısın

Ayy kızlar bizim cilemiz bitmez gerçi ben takmiyorum bizimki de baya volumlü seviyor çocuğu tabi benden fırsat bulursa :) neyseki en ufak şey de benim onayimi alıyor bu arada evde benim memeler fora geziniyorum önlük hiç aklıma gelmedi neyse ki kV her dk yanımızda değil :)
neyseki sürekli değil yoksa aile içi şiddetle sonuçlanır gelin elini kana buladı haberleri çıkar sürekli :KK70:

Aslında herşeyi akışına bırakmak lazım. Ne zaman doğmaları gerekiyorsa o zaman doğsunlar. Sadece doğumu kolaylaştırmak adına birşeyler yapılabilir. Erkene almak için değil :KK66:

Canım teşekkür ederim. Umarım biz de kolayca atlatırız. Ben de prima premium care almıştım.

Senin daha zamanın var canım. Hayırlısı olsun tabii. :KK66:
Zaman var da o zamn beri darlamaya basltti be cnm

leylam355 leylam355

bugün sağlık ocağına gittik kanı aldılar topuktan sonuçlar sonra çıkarmış olan sonuç kaç diye sordum bize söylemiyorlar dedi. bende gittim özel hastanede bir daha ölçtürdüm gayyeet iyi çıktı değerlerimiz. doktor zaten dedi küvezde sarılık geçirdimi dedi fototerapi aldımı dedi evet dedim o zaman değerler zaten doğru olmaz dedi. iyi bir ohh çektiim
ohh çok şükür canım yaa sen yinede takipde ol bakalım ne olacak sonuç güzel çıkacakta insanı sinir ediyorlar işte

İnşallah kim bilir ne güzel hikayeleriniz olcak paylaşcaz burda :KK19:

O sendrom oluyo aşırı bi duygusallık fln ama geçiyo cnm takma kafana zamanla düzenin de oturuyo zaten:KK36:

Ben yaşadığım şeyleri yazıyorum belki bi faydası olur diye:KK22:bnm mesela çok moralim bozulmuştu 2 saatte memeyi almamıştı 10 dk kan ter içinde kaldık niye almıyo istemiyo mu beceremiyo muyum diye üzüldüm. Çok farklı bir psikolojiye giriyosun hormonlar tavan zateno_O sonra bebek hemşiresi dedi acıkmamış annesi az bırak bak nasıl alcak sonr diye gerçekten öyle oldu yarım saat 40 dk sonra anında tuttu:KK48:
benim kızda anne karnından resmen aç çıktı ya odaya geldiğimizde yalana yalana geldi kucağıma ben hala doyuramadım bu kızı yaa

Ayrıca bizim bebiş te sarılık oldu değeri 12 çok yüksek değil emziriyoruz arada mama takviyesi.. Yarın topuk kanı verilecekmişiz saglık oxağında . Bu topuk kanı ne işe yarıyor.. Bir de sizin sarılık değerleri ne kadardı

Ayrıca bizim bebiş te sarılık oldu değeri 12 çok yüksek değil emziriyoruz arada mama takviyesi.. Yarın topuk kanı verilecekmişiz saglık oxağında . Bu topuk kanı ne işe yarıyor.. Bir de sizin sarılık değerleri ne kadardı
canım ben arada veriyorum emziği ama dr tavsiye ettiği emziği veriyorum nu damaklı bir numara ver dedi
topuk kanında hem kalıtrımsal hastalıklara bakılıyor ilk 24 saate ve doğumdan sonra 4 yada 5. g
n alınan kanla ve birdesarılık değeri ölçülüyor biz satrılık olduğumuzda hergün baktırdık bizm sarılık değerimiz 14.7 kadar çıktı sonra düşüşe geçti trabi benim bebeğim prematüre olduğu için daha çok etkilendi ama şimdi çok iyiyiz dr bize 2 saate bir emzir demişti ben neredeyse 45 dk yada saatte bir defa falan emzirdim ve çok hızlı düştü gerçekten

Hakkında hayırlısı olsun canım. Çok zor bir karar. :KK43:

Önce sancı çekip sonra sezaryen çok kötü. 4-5 kg.ile bile normal doğuran var.

Senin kendi doktorun nerede? Devlet hastaneleri sezaryenlik durumda bile önce normali zorluyorlar. Özeller de normal bile olsa sezaryen diyorlar.

En iyisi normali tercih eden özel hastane doktorunun fikrini almak. Sezaryen zorunlu ise riske atmadan sezaryen yapar. Yoksa zaten normali tercih eder.

Benim doktorum özelde ve normal doğumu destekleyen biri. Günüm dolduktan sonra önce suni sancıyı tercih ediyor. Olmazsa sezaryen yapacak. Ben de suni sancıyı hiç istemiyorum. :KK43: O kadar sancı çekip sonra sezaryen olmak çok kötü. Doktoruma bu durumu söyledim. Açılma olacağına inanırsam suni veririm dedi. Biraz uzun oldu, kusura bakmayın kızlar :KK66:
Sanırsın bnm doktorum, bu ne benzerlik!
keşke terlese canım alttan terliyor bu bebekler sürekli batan kıyafetler çıkıyor tatlım çişli kakalı
Çok hoş :KK53: pohlarını yidiğim!:KK68:

henuz tam olarak ayna karsina gecmeye cesaret edemedim, dusun camina yansimasindan gordugum kadariyla sarkiklik var,cok sinirim bozuldu:KK43:
Korse gecen eczaneden bakmistim,yandan cirt cirtli istedigin sıkilikta ayarlanabiliyor,belden baglamali.hosuma gitmisti.seninki nasil bisey bide sortlu giyilenler var.kremin adini bekliyorum canim.
Bide meme uclarin ne durumda.cok canim yaniyor,sanki meme uclarini tasla eziyorlar emerken:KK43:
Belden bağlamalı benimki şort tarzı alma bence belden olanları ayarlayabiliyosun biraz Zaman geçince daha da sıkı takarım hem ter atmak hem de iyice sıkılaşsın diye. Eski zamanlarda bile beller ince olsun diye ne kdr skıyolarmış o korseleri :KK48:kremin adını etiketlemiştim cnm Contractubex :KK16:
Meme uçlarım bu hafta daha iyi gibi seni anlıyorum geçen hafta benimde öyle oldu ağlanıyodum emzirirken :((( çok kötü durumda olanı iki defalık emzirme sadece sağ ve kremle diğerini emzir. Ben öyle yapmıştım. Sanırım emzirmeye alıştıkça doğru biçimde emzirmeyi becerdikçe ağrımız kalmayacak
Moral bozmak yok spor ve korseyle çabuk toparlar bence :KK19:sende zayıftın zaten birşey kalcağını sanmıyorum daha yeni diye az biraz sarkık :KK48:

Back
X