• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benim çalaklar tam göbek altında kaldı yaa birde erken doğurdum eğer zamanında doğsaydı harita gibi olurdum kesin
Benimde göbek altım catladı bu ay başı oldu nolduysa ne güzel catlamadim diye seviniyordum o kadarda badana boya yapar gibi buladim kendimi kreme ya:KK45:

Kizlar canim cok sikkin devletteki doktorlar bebek iri evet ama once normali deniycez olmazsa sezeryana karar vericez diyo ozel direk sezeryan diyo. Yani normalin sancisini cekip sezeryana gecmek ostemiyorum
Normal dogumu cok istiyorum ama kesin konusmuyolar ne yapmaliyim Allah askina bana akil verin dusunup duruyorum ne yapmaliyim diye
Gecen hafta dr um 3.800 4 ARASI DEDI HER DR FARKLI OLCUYOR AMA 1 ay once kafasi 4 hafta onde gidiyordu kafasida iri vucuda gore
Canım ben de seninle aynı durumdayım. Benim doktorum 4.300 kg lerden bahsediyor :) Bebeğim 10 gün ilerde en basından beri, ayrıca son zamanlarda Kafası 2 hafta ilerde( 10 günden sonra 2 hafta :)) ancak benim Dr özelde olduğu halde devlettekikerin sana söylediklerini söylüyor. "Doğum kişiye özeldir, çocuğun Kafası ne kadar büyük olursa olsun anneye uyumlanabilir, rahatlıkla doğabilir. Kilosu ise bir bebeği Sezeryana alma sebebi değil, doğum Başladıktan sonra ilerlemezse Sezeryana karar verilir." Ben özellikle normal doğum yanlısı bir doktor istediğim için duyduklarımdan memnunum. Sezeryana çok kolay yoldan ve gereksiz yönlendiren Dr lar var... Bu işin komplikasyonunuz hali belli, adı üstünde normal doğum. Haa gerçekten sıkıntı olan müdahale edilmesi gereken vakalar da oluyor, burada da bunu yaşayan arkadaşlar oldu... Ve en önemli karar annenin isteği... Kendisi sezeryan isteyenler var, şahsen bu tercihi anlamasam da saygı duyuyorum ve duyulması gerektiğini düşünüyorum. Yani bence en önemlisi kendin ne istediğine bak ve odaklan...ona göre secimini yap, kendini üzme. Önemli olan ikinizin de sağlığı... Anneler çocuğu için en iyisini bilir :KK66:

Yine bizim hamişligimizden faydalanılıp burada toplaşılmış yakalandınız leylam355 leylam355 D Dekalpy :KK53: folik folik tatlim bu arkadaşlar neden bahsediyor? Akan sütler yok 1 mt isabetli atıslar süt kaka filan ben var anlamamak:KK48:
Hahahahha sizi uyutup takılıyoz doğurun da katılın artk hihihihi leylam355 leylam355

D Dekalpy leylam355 leylam355 kızlar siz mama takviyesi yapıyor musunuz? Sütünüz hemen gelmiş miydi
Süt hemen geldi cnm, mama kullanmıyorum sütüm geliyo ve emiyo o yüzden gerek yok ama dr.lara kalsa hemen mama takviyesi :/bence emiyosa ve sorun yoksa mamaya gerek yok. İstisna ve zorunlu durumlar hariç mesela nil bebiş prematüre doğdu zorunluluktan leylam mama takviyesi yapıyor

Heeeyt Savulun uyuduk mu sandınız bizi D Dekalpy leylam355 leylam355 :KK53:
Çok tatlısınızzz siz ya :KK19:
Folikcim sen antreman mı yapıyon uykusuz geceelr için uyusana cnm hazır uyuyabilcekken:rolleyes:
Bnm için deliksiz en az 8 saat uyuyun sonrası hayal :KK8:
Ama şu var Allah dayanma gücünü veriyor 3 saat uykuyla nasıl bir enerji oluyor

Ben de karnımın sağ trfında bi çatlağa rastladım geçenlerde, hayırlı olsun :KK14:
Bende saydım her yerini inceledim karnımın 4 tane 2 si altta :KK14:küçük diye düşünmiyim diyom :oops:

H

her an biz de karanlık tarafa geçebiliriz :rolleyes: kakalı, çişli
Welcome to the darkside tabelasının altında kapıda leyloşla karşılıcaz sizi :KK71::KK73: leylam355 leylam355
Kaçarı yok o kakalar çişler temizlenecek :rolleyes:

Hahahahha sizi uyutup takılıyoz doğurun da katılın artk hihihihi leylam355 leylam355
Çok tatlısınızzz siz ya :KK19:
Folikcim sen antreman mı yapıyon uykusuz geceelr için uyusana cnm hazır uyuyabilcekken:rolleyes:
Bnm için deliksiz en az 8 saat uyuyun sonrası hayal :KK8:
Ama şu var Allah dayanma gücünü veriyor 3 saat uykuyla nasıl bir enerji oluyor
Evet antreman yapıyorum cnm suul suul 'un deyimiyle karanlık tarafa geçmek için :KK53::oops:
H

her an biz de karanlık tarafa geçebiliriz :rolleyes: kakalı, çişli

merhabalar nihayet ben de yazabiliyorum. uzun zamandır takip ediyorum sizleri ve gerçekten çok şey öğrendim buradan. Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun diyorum henüz bekleyenlere de kolay doğumlar diliyorum. Beklenen tarihim 23 aralık. Ben burada doğsun artık diye bekleyenlerin aksine geciksin istiyorum :) bir hafta gecikse 41 den sonra doğursam 2016 doğumlu olacak. bunu bir tek ben mi dert ediyorum :) tabiki sağlıkla gelmesi en önemlisi ama ... :))

Meltem senin hep normal olucak gibime geliyor öyle hissediyorum ve 40 tan bir hafta sonra falan gibi birde sanki çok ağrılı olmayacak gibi inşallah şu yere oturup duvara yaslanıp bacak mı atıyoduk ne onuda denesene bi bakalımyakıınmı doğum birde doğruluğunu teyit ederiz
Denedim, cok rahat yapabiliyorum canm :(

Evet :) teşekkür ederim. Gece başlamıştı sancılar ama yine kandırıyo ufaklık diye düşündüm. Gecmeyince geldik öğlen 2de doğum oldu.
Ayyne güEl cok rahat bi doğum olmus snrm :) tam olarak kaç haftalik kaç günlüktün tatlm?
Ben tam 39+4 deyim ne agri var ne sanci :(

canım ben arada veriyorum emziği ama dr tavsiye ettiği emziği veriyorum nu damaklı bir numara ver dedi
topuk kanında hem kalıtrımsal hastalıklara bakılıyor ilk 24 saate ve doğumdan sonra 4 yada 5. g
n alınan kanla ve birdesarılık değeri ölçülüyor biz satrılık olduğumuzda hergün baktırdık bizm sarılık değerimiz 14.7 kadar çıktı sonra düşüşe geçti trabi benim bebeğim prematüre olduğu için daha çok etkilendi ama şimdi çok iyiyiz dr bize 2 saate bir emzir demişti ben neredeyse 45 dk yada saatte bir defa falan emzirdim ve çok hızlı düştü gerçekten
Bende 1 saatte bir emziriyorum kaç günde geçti acaba nette 1 hafta 2 hafta diyor.. Bişzim değee ilk başta 9 du şimdi 12 yarın tekrar ölçülecek. Umarım yükselmemiştir

Back
X