• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar geldim dr dan nstde sancım çıktı ilk defa, muayene etti dr 1 cm açılmam varmış dogumun başlangıç aşamasinda dedi 1-2 gun icinde baslar sancın suni vermeye gerek yok dedi :rolleyes::rolleyes:bebisin kilosuda 3500 mus korkma yuksek degil dedi
Ayyy maşallah maşallah, aynı haberi ben de cmt günü duyarım inşallah.

Teşekkürler canım. Ben de sana hayırlı kolay bir doğum dilerim. :KK66:

Ben doğsun doğsun diyenlerden değilim. Yeni yeni hamileliğin tadını çıkarıyorum. Keyfim yerinde. Ağrım sızım yok. Yarın beklenen doğum tarihim. Ama ben rahat 2 hafta daha bekleyebilirim. :KK48:

Ama 2016 olsun diye değil. Zaten 2016 benim için imkansız gibi. 20 gün beklemez. :KK66:

İlk zamanlar çok sıkıntı çekmiştim. Şimdi hamilelik bana güzel gelmeye başladı. Biraz keyif yapayım diyorum. :KK73:

Ben de 39+6 yım. Aramızda 2 gün var Meltem. Yarın beklenen gün. Bakalım ne olacak. Doktor kontrolüm var. Ama doğurmaya niyetim yok.
:p:p:p

Senn doktorun 42 ye kadar bekleme taraftarı mı?
Benm son 1 haftam :( malesef 41 sonuna kadar bekler doktorum

Canim gunaydin yazdigin icin cik tesekkur ederim. Doktorun ne guzel izah etmis bir kac dr gittigim icin kafa karisikligi oldu bende sezeryan mi normal mi diye. Ozelde hic normale yinlendiren bir dr rast gelmemistim eger ankaradaysan bana dr nu inerir misin? Bugun koru hastaneainden bir dr randovu aldim ina gidicegim
Maalesef. İstanbul'dayım canım... Ankarayı hiç bilmem. Umarım gideceğim doktor ile fikirleriniz uyuşur. Haberdar et bizi gelişmelerden.

Yine bizim hamişligimizden faydalanılıp burada toplaşılmış yakalandınız leylam355 leylam355 D Dekalpy :KK53: folik folik tatlim bu arkadaşlar neden bahsediyor? Akan sütler yok 1 mt isabetli atıslar süt kaka filan ben var anlamamak:KK48:
bacım ne yapalım bu bebeler anca fırsat veriyor neyse az kaldı sizide görücez haha bizim kiler azıcık büyüdü dillerini çözmeye başladık üstüne kusmuklar
emelcim şuan halimi görsen varya eşin seni boşar dersiniz saçlarımı toplamaya halim yok yaa sabahtan beri çiş kaka gaz neyse karnı açıktı ayy doyduda uyudu ohh be bende dinleneyim diyorum hanım benim uyumamı bekliyor hopp gözler anıonda cin cin bakmaya başlıyor gelde uyu ondan sonra başlıyorum kızımla sohbete cadı kızım

Kızlar geldim dr dan nstde sancım çıktı ilk defa, muayene etti dr 1 cm açılmam varmış dogumun başlangıç aşamasinda dedi 1-2 gun icinde baslar sancın suni vermeye gerek yok dedi :rolleyes::rolleyes:bebisin kilosuda 3500 mus korkma yuksek degil dedi
Ohhh maşallah hadi hayırlsı Aylin yola çıkmışşşşşş :))) :KK46:

Doğum yapan anneler ayakta bu saatte:KK46::KK200:
Seninde gözün aydın canım,nasıl geciyor doğum sonrası benim agrımlar biraz çok oluyor sezeryan fenaymış
Ilk 2-3 gun fenaydi gercekten,sonra aklina bile gelmiyor sezaryan oldugun.
alistim annelige,kimslere vermiyorum oglumu herseyini kendim yapiyirum,ilk bur kac gun zor uyanip zor aliyordu memeyi ama simdi duzeldi.birazdan kontrole oturucez,bakalim neler diyecek doktor teyzesi

Hahahahha sizi uyutup takılıyoz doğurun da katılın artk hihihihi leylam355 leylam355

Süt hemen geldi cnm, mama kullanmıyorum sütüm geliyo ve emiyo o yüzden gerek yok ama dr.lara kalsa hemen mama takviyesi :/bence emiyosa ve sorun yoksa mamaya gerek yok. İstisna ve zorunlu durumlar hariç mesela nil bebiş prematüre doğdu zorunluluktan leylam mama takviyesi yapıyor

Çok tatlısınızzz siz ya :KK19:
Folikcim sen antreman mı yapıyon uykusuz geceelr için uyusana cnm hazır uyuyabilcekken:rolleyes:
Bnm için deliksiz en az 8 saat uyuyun sonrası hayal :KK8:
Ama şu var Allah dayanma gücünü veriyor 3 saat uykuyla nasıl bir enerji oluyor
evet ya artık basılmışıs ama benim kız yine beni faka bastı sohbet, görmeden bebek emzşrmeye geçmişim hehe çok sevşyorum sizi kızlar
D Dekalpy folik folik @Aylininannesi
denizcim bende aynıyım ya 3 saat uykuyla nasıl enerji doluyyum anlatamam bu arada dolu dolu 3 saatte olmuytor aslında

Walla ya, doğmayacak bizim bebekler galiba :KK43:
Ben gün gectikte ümidimi kesiyorum :KK43:
Meltem yeni ay zamanı bebek doğumları artar diyorlar :) bilimsel bir veri yok elimizde ama Ay'ın hareketlerinin canlılar Üzerindeki etkisi de artık net :) Belki cumaya doğururuz :) ( dur burada istatistik yapalım normal zamana göre artacak mı cuma)

Bende saydım her yerini inceledim karnımın 4 tane 2 si altta :KK14:küçük diye düşünmiyim diyom :oops:

Welcome to the darkside tabelasının altında kapıda leyloşla karşılıcaz sizi :KK71::KK73: leylam355 leylam355
Kaçarı yok o kakalar çişler temizlenecek :rolleyes:
ay denizcim ya sanırım kızları özendirdik kaka ve çiş sohbetine neyse az kaldı aralık bitecek herkes yanımıza gelecek karanlık tarafa suul suul canım arkadaşım folik folik merakla bekleneyorsunuz

Back
X