• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sorma şeytana bağladım resmen uykular haram oldu ama enerjim yerinde artık ilk zamanlar fenaydı off ruh gibi sinirli ve gergindim ama artım daha rahatım sanırım anneliğe alışmaya başladım

Yoksa sende en çok gece mi sinirli ve gergin oluyorsun annesi :) tatlı uyku bölününce 5 dk uyumak için can atıyorum ama hanfendi boncuk boncuk bakıyor :)

Tam 40 haftalık olduğumuz gün. Gebeliklerin sadece yüzde 5i tam gününde tamamlaniyomus. Bizde girdik apar topar yüzde beşe :) bu sene yılbaşı bileti alayım bari :) ama doğumum beklediğim kadar kolay geçmedi. İlk doğumum çok daha kolay olmuştu ama hata bende bu konuda. Çok sıkıntılıyim diye 9 ayi yatarak geçirdim hiç hareket etmedim. O yüzden biraz zorlandım.
Valla ben hergün 2 sa yürüyorum, 12 kat merdiven cıkıyorum, arada da squat yapiyorum. Yine de normal doğmazsa çıldırcam artık.

Hem anneliğe hem de uykusuz gecelere alışıyorsun leylacım... bende çok baş ağrısı yapıyor ama oģlanın gaz sancılarını gördükçe çok üzülüyorum başağrımı falan unutuyorum walla
canım yaa dr bir şey vermedimşi gaz sancısı için birde nasıl ıkınmaya çalışıyorlar minnacık bedenleriyle

Senn doktorun 42 ye kadar bekleme taraftarı mı?
Benm son 1 haftam :KK43: malesef 41 sonuna kadar bekler doktorum
Yok canım nerdeee? Bana kalsa ben beklerim. 40 hafta dolunca müdahale ederiz dedi. Ben istemediğimi belirttim. 41 in sonuna kadar bekleyebilir. Yarın beklenen doğum tarihim. "Gel o gün konuşalım" dedi. Neye karar verecek bilmiyorum.

bacım ne yapalım bu bebeler anca fırsat veriyor neyse az kaldı sizide görücez haha bizim kiler azıcık büyüdü dillerini çözmeye başladık üstüne kusmuklar
emelcim şuan halimi görsen varya eşin seni boşar dersiniz saçlarımı toplamaya halim yok yaa sabahtan beri çiş kaka gaz neyse karnı açıktı ayy doyduda uyudu ohh be bende dinleneyim diyorum hanım benim uyumamı bekliyor hopp gözler anıonda cin cin bakmaya başlıyor gelde uyu ondan sonra başlıyorum kızımla sohbete cadı kızım
Ayyyh canım yaaa.
Çok güzel anlatmışsın.
;)

Yoksa sende en çok gece mi sinirli ve gergin oluyorsun annesi :) tatlı uyku bölününce 5 dk uyumak için can atıyorum ama hanfendi boncuk boncuk bakıyor :)
bana akşam oldumu bir hüzün çöküyor, birde haberleri açtıklarında içim kararıyor anlatamam nasıl kaygıyla doluyor içim kızımı alıp kaçasım geliyor hemen nasıl bir dünyaya geldi benim yavrum diye :KK14:

Hahaha :)) evet ya çok tatlı emiyolar benimki sanki 3 gün emmemis gibi her defasında emerken öyle sesler çıkarıyorki iştahlı iştahlı kuzum benim yaa :)
sinirle yapışıyor gibi memeye ıhh ıhh diye diye emiyor yazık bide sarlık dan dolayı ben çok uyandırdım kızı şimdi uykudan kalkınca ban nasıl sinirli sinirli bakıyor cadı

Yok canım nerdeee? Bana kalsa ben beklerim. 40 hafta dolunca müdahale ederiz dedi. Ben istemediğimi belirttim. 41 in sonuna kadar bekleyebilir. Yarın beklenen doğum tarihim. "Gel o gün konuşalım" dedi. Neye karar verecek bilmiyorum.

Ayyyh canım yaaa.
Çok güzel anlatmışsın.
:KK66:
sizlerinde az kaldı yaa bakalım ne maceralar bekliyor inan gözğnğn içine bakar oldum o doysun uyusun ohhh dünyam benim yaa

Ayyyh canım yaaa.
Çok güzel anlatmışsın.
:KK66:
Ama 40 cok erken, en azından 41 e kadar beklesin bari.

bana akşam oldumu bir hüzün çöküyor, birde haberleri açtıklarında içim kararıyor anlatamam nasıl kaygıyla doluyor içim kızımı alıp kaçasım geliyor hemen nasıl bir dünyaya geldi benim yavrum diye :KK14:

Maalesef canım keşke elimizden daha fazlası gelse onların gelecekleri için ama dua etmekten başka çare yok ben bütün acıları çekmeye razıyım yeterki kızımın ayağı taşa bile degmesin Allah ömürleri boyunca korusun yavrularimizi acılarını göstermesin

Meltem yeni ay zamanı bebek doğumları artar diyorlar :) bilimsel bir veri yok elimizde ama Ay'ın hareketlerinin canlılar Üzerindeki etkisi de artık net :) Belki cumaya doğururuz :) ( dur burada istatistik yapalım normal zamana göre artacak mı cuma)
Ben de aynı fikirdeyim canım. Benim beklenen tarihim yarın. 1 hafta gecikir diyordum ama yeni ay olunca sanırım 1 gün gecikmeyle doğum yapacağım.

Maalesef canım keşke elimizden daha fazlası gelse onların gelecekleri için ama dua etmekten başka çare yok ben bütün acıları çekmeye razıyım yeterki kızımın ayağı taşa bile degmesin Allah ömürleri boyunca korusun yavrularimizi acılarını göstermesin
amin canım ya annelik çok güzel anneme sarılıyprum hergün sen neler çektin diye bizi büyütürken

Aaaaaaaa anlamıştır o doktor teyzesinin orasını burasinı elleyeceğini inadına yapmıştır.rutin kontrolmüydü canım? bundan 1 ay öncesinde kendi kontrollerimizi anlatırdık şimdi sıra bebişlere geldi herşey yolundadır umarım
Sariligimiz artmıştı onun için kontrole gittik. Çok şükür düşmüş biraz o rahatlikla oglusum içindekileri doktor teyzesine dökme ihtiyacı duydu:KK48:

Kızlar sonunda göbüşumüz düştü :KK24:yıkamadım korktum düşmez ıslanır diye sonra pes ettim kuzum kokacak diye yıkadım ertesine göbüş düştü :KK70::KK70:keşkem daha evvel yıkasaymışım...bu erkek bebişler neymiş böyle ya maşallah bi işedilermi tazyikli su misali heryer sidik oluyor gece karyolama işedi sıpa artık jet gibi açıp kapıyorum altını:KK70::KK70:
Gözün aydın canım. Ebebekte satılan babyme nin ıslak mendillerinin içinde erkek bebek için, altı açıldığında etrafa yapmasın diye bir kapak varmış. Kutunun üstünde resmini görmüştüm. İstersen bir dene. Ayrıca piyasada içeriği en sağlıklı olan ıslak mendillerden. Benimki kız olduğu için kızlara uygun paketten aldım.

Bizimkide banyo yaptırırken düştü. Bizde korkar olduk altını acarken. bugün doktor teyzesinin ofisinin her yerine işaretini bıraktı oğlusum :)
Canım az önce zendosta yazmıştım. Ebebekte satılan babyme nin ıslak mendillerinde bir kapak varmış. Onu dene istersen.

Ben almadim yan yatis yastigi. battaniyesini arkasindan katlayip destek yapiyorum yan yan yatiyor oglum:KK48:ben bi yastik gordum almadim ihtiyacim olursa alicam belki gormemissindir sende ondan al bence,hem reflu hem yan yatma hemde gaz icin oymali termafor yeri var super bisey.Eki Görüntüle 1712609
Canım bu yastık nerde satılıyor? İnternette bildiğin bir site var mı?

Back
X